|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vi mislite - ni spontane m po laparoskopiji
11.1.2009 12:42:22   
sončekm
Da se še malo na to stran obrnem, in sicer: Novembra sem imela laparaskopijo, po njej sem čez par dni po cycloproginovi dobila menstruacijo, zdaj pa je že 50. dan od zadnje menstruacije in je še vedno ni, tiste prave, spontane. Joškice me zelo bolijo, ampak ne vem zakaj, če ni ne enega ne drugega znaka... Dva testa sta pokazala negativno, zdaj čakam da naredim še enega, check in.
Kdaj ste vi dobile menstruacijo, spontano po laparaskopiji? Na tej strani ste verjetno vse več ali manj po tej operaciji, zato upam, da mi boste znale kaj več napisati! user posted image

Hvala za odgovore!  user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.1.2009 12:49:28 >

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vi mislite - ni spontane m po laparos...
11.1.2009 15:37:17   
a.jrad
SoncekM
jaz sem dobila 10 dni po laparo ta pravo m
zdaj ko pa je 6 m po operaciji, pa spet zamuja že več kot 30 dni, tako da.......odhajam na neplodnostno k dr. Rešu v februarju   :(
Drugače pa imam PCO in zelo zelo neredne m...upam, da bo vsaj dr. Reš vedel pomagati

lp

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 17:14:48   
sončekm
Hvala za odgovor! Ne vem, jst sm čist obupana, skoz visim na tem forumu in čakam, če bo vsaj kakšen bolj prepričljiv odgovor. En teden nazaj sem naredila test pa je bil negativen, zdaj sem kupila drugega pa se ga ne upam naredit, ker bom spet razočarana. Skoz se sprašujem, zakaj ne morem bit enkrat tista, ki bi mi nekaj uspelo v prvem poskusu????
A je možno, da sem noseča kljub temu, da je bil test dvakrat negativen? Delala sem pa z unim, ki sta dva skupaj pakirana. A je možno, da so te testi slabi?
Točno pa vem, kako je tebi. Verjetno grozno, ker kljub vsemu letanju po zdravnikih še vedno ni vsaj približno tako kot bi lahko bilo.
Lep dan ti želim! user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 17:20:11   
lučka 25
sončekm, ko bi ti le lahko pomagala. Naredi še en test, da boš vsaj vedela pri čem si. Potem pa magari pokliči G, pa povej situacijo.
Za sebe lahko rečem, da sem prvo M dobila med laparo (ki so mi jo takjo in tako delali na 46 dan ciklusa), potem naslednjo čez 29 dni in še naslednjo tudi čez 29 dni. Potem pa se je vse vrnilo na stara pota, ker imam res močen PCO. Zanosit pa nama je uspelo s pomočjo IVF postopka, naravno in s klomifenom nikakor ni šlo.
Upam, da bo tvoja pot do user posted image  krajša. user posted image

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 17:53:07   
sončekm
Hvala Lučka za odgovor. Točno to bom tudi naredila....
Lepo nedeljo še naprej!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 18:12:11   
gigi1
Sončekm jaz imam redne M in je bilo po laparo isto. Žal ti ne znam nič drugega svetovat kot to, da pojdi samoplačniško na krvni test. Naj ti preverijo nivo BHCG v krvi. Če je v krvi 0, boš vsaj vedela pri čem si. Testi včasih zatajijo. Veliko sreče in če ne prej, naj bo IVF postopek uspešen user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 22:45:28   
U*
sončekm jast sem bila oktobra na laparo in sem jo dobila M brez tablet cirka 10 po operaciji in tudi sedaj jo imam redno na 30 dni.

lp

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 8:43:52   
sončekm
u*, hvala tudi tebi za odgovor.
Zjutraj sem naredila test in je bil negativen, čez kake pol ure sem šla na wc in je bil papir že malo krvav. Mogoče pa prihaja user posted image . In potem mogoče tudi ovulacija... mogoče pa bo drug mesec že user posted image .... Bom poročala....
Lep dan! user posted image

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 10:27:12   
emaa
jaz sem jo dobila tudi 10 dni po operaciji, naslednja je zamujala 14 dni, potem so pa bile normalno naprej.

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 23:23:11   
urshika.k
Hej Sonček,

berem od tvojo izkušnjo in mislim, da bi si lahko medsebojno pomagali. Tudi sama imam izkušnje s cistami (moji posti so v rubriki odstranitev cist in v rubriki o laparoskopiji).

Ker pa delam kot novinarka (na TVSLO), me je ta stvar začela zanimati tudi iz raziskovalnega vidika. Sedaj pripravljam prispevek na to temo in sicer bi želela sogovornico, to je žensko, ki je prestala operacijo. Zanima me samo tvoja izkušnja, 2, največ 3 vprašanja - Kako so ti našli ciste, kako poteka operacija in kako se po njej počutiš. Bi bila pripravljena spregovoriti pred kamero?

Jaz ti lahko pomagam s tem, ko bo v prispevku sodeloval tudi izkušen zdravnik in ga boš lahko naslednji teden vprašala za mnenje o tvojem primeru.

In še to - če ne želiš pokazati obraza, ga lahko zakrijemo oziroma te snemamo iz kota, kjer se te ne vidi, lahko spremenimo tudi tvoj glas.

Če se boš odločila za sodelovanje, mi lahko sporočiš preko tega foruma ali pa na moj email urshika.k@gmail.com

Lep pozdrav, Urška 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2009 15:24:58   
anci banci
jaz sem prvo user posted image  dobila spontano po 45 dneh po laparo, potem je pa ni bilo več... dobila sem le ko sem začela jemati klomifen in prometrium

(odgovor članu urshika.k)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?