urshika.k -> RE: Kaj vi mislite - ni spontane m po laparoskopiji (15.1.2009 23:23:11)
|
Hej Sonček, berem od tvojo izkušnjo in mislim, da bi si lahko medsebojno pomagali. Tudi sama imam izkušnje s cistami (moji posti so v rubriki odstranitev cist in v rubriki o laparoskopiji). Ker pa delam kot novinarka (na TVSLO), me je ta stvar začela zanimati tudi iz raziskovalnega vidika. Sedaj pripravljam prispevek na to temo in sicer bi želela sogovornico, to je žensko, ki je prestala operacijo. Zanima me samo tvoja izkušnja, 2, največ 3 vprašanja - Kako so ti našli ciste, kako poteka operacija in kako se po njej počutiš. Bi bila pripravljena spregovoriti pred kamero? Jaz ti lahko pomagam s tem, ko bo v prispevku sodeloval tudi izkušen zdravnik in ga boš lahko naslednji teden vprašala za mnenje o tvojem primeru. In še to - če ne želiš pokazati obraza, ga lahko zakrijemo oziroma te snemamo iz kota, kjer se te ne vidi, lahko spremenimo tudi tvoj glas. Če se boš odločila za sodelovanje, mi lahko sporočiš preko tega foruma ali pa na moj email urshika.k@gmail.com Lep pozdrav, Urška
|
|
|
|