|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nenadna slabost in mlahavost
11.1.2009 8:06:36   
Naty*Taja
Pozdravljene.
Sem v 16. tednu in me zanima če ima katera podobno izkušnjo ... namreč že drugič v dveh treh dneh me je obšla nenadna slabost in to tako, da se mi je zvrtelo in sem morala leči. (pa ni redna nosečniška slabost - sem namreč tretjič noseča in zadeve že malo poznam user posted image ) Se mi je pa tole prvič zgodilo. A mislite, da je kriv nizek pritisk?

MONTIGNAC
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nenadna slabost in mlahavost
11.1.2009 8:40:19   
Anonimen
vprašaj DR. men se to dogaja, ker mi preveč niha pritisk, tako da hodim celo na preglede zaradi tega, če se ti to zgodi se vsedi ali pa še bolje uleži in zamiži za par minut da to mine, men to pomaga!

l.p.

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 9:35:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Pozdravljene.
Sem v 16. tednu in me zanima če ima katera podobno izkušnjo ... namreč že drugič v dveh treh dneh me je obšla nenadna slabost in to tako, da se mi je zvrtelo in sem morala leči. (pa ni redna nosečniška slabost - sem namreč tretjič noseča in zadeve že malo poznam user posted image ) Se mi je pa tole prvič zgodilo. A mislite, da je kriv nizek pritisk?

tudi meni je znana ta slabost...tam nekje 4-5 mesec nisem smela it v trgovino, nisem smela dolgo na mestu stat, nisem smela bit lačna (niti zakrulit mi ni smelo)...se mi je že zavrtelo in več nisem čutila tla pod nogami...še prej pa sem se začela ful potiti...meni je gin. rekla, da je to normalni pojav v nosečnosti...pa se ne dogaja vsaki nosečnici...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 10:02:56   
AnciM
Meni se je tudi to dogajalo v 5 mesecu. Nizek pritisk. Svetovali so mi veliko tekočine in počivanja. Kavica tudi ne škodi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 15:39:22   
Isabellabina
živjo

V4 nosečnosti sem jaz v 14 t padla skupaj v cvetličarni in so posredovali rešilec in lj.urgenca ,ker pač niso vedeli da sem noseča.se pa kar nekaj časa menda nisem zavedala in so me po9livali z vodo.Sem imela pritiska samo 60-70 ...no in celo nosečnost sem več ali manj preždela doma ker se mi je to redno ponavljalo tudi doma.Nasvet G..takoj ko začutiš da se te loteva takšna slabost...mlahavost...glavo daj med noge čim bolj kolikor lahko ,da kri pride hitreje v glavo.Lahko sem malce ..malce bolj slano jedla ker nisem nič zatekala in se mi je sicer dogajalo v milejši obliki.Tudi v 5 nosečnosti sem imela pritisk vedno tam 90-80 tudi včasih 100-80...padala pa le nisem skupajuser posted image

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 15:57:58   
katra55
Meni se je isto dogajalo zaradi nizkega pritiska.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 10:10:10   
manna
Tudi meni se to dogaja, sem pa v 19.tednu. Ponavadi grem takoj ležat, ker imam občutek da bi sicer omedlela. Potem si pa takoj naredim limonado ali pojem pomarančo in je bolje. Najbrž je kriv nizek pritisk. 

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 12:55:47   
uršika***
Ali pa prenizek sladkor v krvi

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 13:06:21   
Hope2
Men se je to dogajalo ko nisem in ko sem bila noseča. Kriv je bil nizek pritisk

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 13:29:00   
Najaa
Meni se to skoz dogaja, še posebej v tej nosečnosti. Verjetno ti pade pritisk.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 17:51:27   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

A mislite, da je kriv nizek pritisk?

Ja.

Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2009 9:02:29   
tinec78
Oj,

Noseča sem 7t in mi je danes ratalo past skup. Še dobro da je bilo doma in da sem se na situacijo pripravila... sem že prej iz drugih razlogov (ponavadi bolečine) padla skup tako da sem vedla kaj pričakovat.
Danes v službo nisem šla, ker šem čisto švoh in ker sem zadnje dni v službi čisto znervirana... prvega pregleda pri g še nisem imela tako, da je verjetno najbolje, da se obrnem na splošno zdravnico, ne?
Sem mislila da mi bo tole z jutranjo slabostjo in vsem kar paše zraven teklo bolje od rok in da zdravnikov, razen rednih pregledov, ne bom rabila tako da se niti ne znajdem kdo je kaj zakaj...

LP,

T

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?