Nenadna slabost in mlahavost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Naty*Taja -> Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 8:06:36)

Pozdravljene.
Sem v 16. tednu in me zanima če ima katera podobno izkušnjo ... namreč že drugič v dveh treh dneh me je obšla nenadna slabost in to tako, da se mi je zvrtelo in sem morala leči. (pa ni redna nosečniška slabost - sem namreč tretjič noseča in zadeve že malo poznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) Se mi je pa tole prvič zgodilo. A mislite, da je kriv nizek pritisk?

Anonimen -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 8:40:19)

vprašaj DR. men se to dogaja, ker mi preveč niha pritisk, tako da hodim celo na preglede zaradi tega, če se ti to zgodi se vsedi ali pa še bolje uleži in zamiži za par minut da to mine, men to pomaga!

l.p.

detelja -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 9:35:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Pozdravljene.
Sem v 16. tednu in me zanima če ima katera podobno izkušnjo ... namreč že drugič v dveh treh dneh me je obšla nenadna slabost in to tako, da se mi je zvrtelo in sem morala leči. (pa ni redna nosečniška slabost - sem namreč tretjič noseča in zadeve že malo poznam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ) Se mi je pa tole prvič zgodilo. A mislite, da je kriv nizek pritisk?

tudi meni je znana ta slabost...tam nekje 4-5 mesec nisem smela it v trgovino, nisem smela dolgo na mestu stat, nisem smela bit lačna (niti zakrulit mi ni smelo)...se mi je že zavrtelo in več nisem čutila tla pod nogami...še prej pa sem se začela ful potiti...meni je gin. rekla, da je to normalni pojav v nosečnosti...pa se ne dogaja vsaki nosečnici...

AnciM -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 10:02:56)

Meni se je tudi to dogajalo v 5 mesecu. Nizek pritisk. Svetovali so mi veliko tekočine in počivanja. Kavica tudi ne škodi.

Isabellabina -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 15:39:22)

živjo

V4 nosečnosti sem jaz v 14 t padla skupaj v cvetličarni in so posredovali rešilec in lj.urgenca ,ker pač niso vedeli da sem noseča.se pa kar nekaj časa menda nisem zavedala in so me po9livali z vodo.Sem imela pritiska samo 60-70 ...no in celo nosečnost sem več ali manj preždela doma ker se mi je to redno ponavljalo tudi doma.Nasvet G..takoj ko začutiš da se te loteva takšna slabost...mlahavost...glavo daj med noge čim bolj kolikor lahko ,da kri pride hitreje v glavo.Lahko sem malce ..malce bolj slano jedla ker nisem nič zatekala in se mi je sicer dogajalo v milejši obliki.Tudi v 5 nosečnosti sem imela pritisk vedno tam 90-80 tudi včasih 100-80...padala pa le nisem skupaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

katra55 -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (11.1.2009 15:57:58)

Meni se je isto dogajalo zaradi nizkega pritiska.

manna -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (12.1.2009 10:10:10)

Tudi meni se to dogaja, sem pa v 19.tednu. Ponavadi grem takoj ležat, ker imam občutek da bi sicer omedlela. Potem si pa takoj naredim limonado ali pojem pomarančo in je bolje. Najbrž je kriv nizek pritisk. 

uršika*** -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (12.1.2009 12:55:47)

Ali pa prenizek sladkor v krvi

Hope2 -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (12.1.2009 13:06:21)

Men se je to dogajalo ko nisem in ko sem bila noseča. Kriv je bil nizek pritisk

Najaa -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (12.1.2009 13:29:00)

Meni se to skoz dogaja, še posebej v tej nosečnosti. Verjetno ti pade pritisk.

TomTaylor -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (12.1.2009 17:51:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

A mislite, da je kriv nizek pritisk?

Ja.

tinec78 -> RE: Nenadna slabost in mlahavost (14.1.2009 9:02:29)

Oj,

Noseča sem 7t in mi je danes ratalo past skup. Še dobro da je bilo doma in da sem se na situacijo pripravila... sem že prej iz drugih razlogov (ponavadi bolečine) padla skup tako da sem vedla kaj pričakovat.
Danes v službo nisem šla, ker šem čisto švoh in ker sem zadnje dni v službi čisto znervirana... prvega pregleda pri g še nisem imela tako, da je verjetno najbolje, da se obrnem na splošno zdravnico, ne?
Sem mislila da mi bo tole z jutranjo slabostjo in vsem kar paše zraven teklo bolje od rok in da zdravnikov, razen rednih pregledov, ne bom rabila tako da se niti ne znajdem kdo je kaj zakaj...

LP,

T

Stran: [1]