Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 11:49:51
|
|
|
|
ronja
|
Sem šele zdaj prebrala tvoje zadnje sporočilo: bodi srečna, da sta šla narazen! Lahko je pač človek, ki izrazito niha: dostikrat so nasilneži super dobri, kadar so v svoji dobri fazi - takrat so "boljši" oz. pozornejši od "navadnih" smrtnikov, ki te ne bojo po rokah nosili, vendar tudi ne udarili... Vsekakor lahko najdeš nekaj boljšega!
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 12:39:11
|
|
|
|
New York
|
Jaz tudi misli, da je sprememba začasna, oziroma da gre za (ne)zavedno pretvarjanje. Mislim da bo tekom let postal tak lenuh, kot je bil pri tebi.
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 15:54:19
|
|
|
|
CLAUDY11
|
veš arianna ženske smo včasih butaste moj je hišo podedoval ko sva bila skupaj 2 leti in v tem času je tud službo zamenjal in ker bi zaradi njegove plače plačala preveč vrteca se jaz in moja dva otroka nismo tja prijavili ampak na drug naslov!!!!? in ko smo šli narazen je reku da ni nič mojega in da sem lahk srečna da sem lahk pri njem zastonj živela????????!!!!!!!! je pa pozabu da sva celo hišo in okolico preoredila in verjemite da največ skskanja sem imela jaz ker ga nikoli ni blo doma!!!!! tak da če bi hotela kaj imet bi ga mogla tožit pa ne morete si mislit kakšne težave sem že mela pri preživnini vse sem bla sam človek ne s tem da prvo leto otrok sploh ni hotel met in še kakšne druge fore je še mel sam če vse napišem dans ne bom fertig pa marskir bi si mislil da si vse to zmislim jaz res nikomur ne želim da bi dal to skoz kar sem jaz dala tudi najvešjemu sovražniku ne!!!! v glavnem zaenkrat se še ne mislim z njem obadat sem si komaj uredila življenja in nima živcev se z njem po sodiščih vlačit!!! on bo pa že dobil kaj si zasluži ker če me je zardi tiste vrgel ven(in ni bla 1 ljubica) bo tud una vidla kaj jo čaka prej ko slej bo že dobila kaj si zasluži jaz sem 7 let rabla da sem ugotovila kje so njegove meje da jih nise dobila ko je dobil svoje!!!:napade:!!! tud una jih bo kdor čaka dočaka
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 16:02:20
|
|
|
|
Anonimen
|
in ker bi zaradi njegove plače plačala preveč vrteca se jaz in moja dva otroka nismo tja prijavili ampak na drug naslov!!!!? in ko smo šli narazen je reku da ni nič mojega in da sem lahk srečna da sem lahk pri njem zastonj živela????????!!!!!!!! Pac tako je ko mislis samo en korak naprej. Saj ti ne privoscim, kar se ti dogaja, ampak za par cekinov na mesec prodamo svojo duso...in si niti ne zamisljamo resnicnih tezav, ki nas lahko doletijo. Samo v razmislek.
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 16:07:52
|
|
|
|
CLAUDY11
|
ja prav maš in jaz vsaki svetujem da ne dela istih napak( saj tud moja naslednica se je nekaj naučila in se takoj prijavila)
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 16:52:02
|
|
|
|
Nikita***
|
Ni se spremenil, le ti si mu ves čas dopuščala, da je pokazal in vzdrževal najbolj mračne oblike svojega značaja.
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 17:00:40
|
|
|
|
lotoska
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 ja prav maš in jaz vsaki svetujem da ne dela istih napak( saj tud moja naslednica se je nekaj naučila in se takoj prijavila) Claudy, a ti zdaj iščeš nasvete ali jih deliš drugim? Ne morem mimo tega, ampak tvoja naslednica se ni nič naučila od tebe ker je že od začetka bolj pametna. Pa brez zamere, ampak glede na tvoje poste na DIPO je moje mišljenje tako.
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 17:02:31
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 veš arianna ženske smo včasih butaste moj je hišo podedoval ko sva bila skupaj 2 leti in v tem času je tud službo zamenjal in ker bi zaradi njegove plače plačala preveč vrteca se jaz in moja dva otroka nismo tja prijavili ampak na drug naslov!!!!? Pa saj nima veze kje stanuješ. Zato ne dobiš nič cenejšega vrtca. Cenejšega dobiš, če greš na sodišče dokazovat, da niste familija. Se pravi ste še to počeli in ti reva nisi potem kasneje mogla v resnici niti preživnine dobit, čist logično, ker je socialna mislila, da jo že od prej prejemaš... eh, saj pravim da se ni za igrat s temi rečmi. Drugače je pa tako, da ti lahko dokazuješ, da si not vlagala v hišo. Pa te mora izplačat. Ne glede na to, kje si uradno bivala. Zdaj še manj razumem, zakaj se tako sekiraš zaradi njega.
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 17:07:44
|
|
|
|
CLAUDY11
|
veš lotka nič ne delim pametnih nasvetov sam če lahko saj enemu s tem pomagam da ne bo storil istih napak kot jaz je že ne nekaj dobrega v tem! vsak se more sam iz svojih napak nekaj naučit sam kolk lažje bi šlo če maš se kam obrnit saj zato smo na tem forumu A NE?????
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 11.1.2009 17:09:42
|
|
|
|
CLAUDY11
|
SIZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 veš lotka nič ne delim pametnih nasvetov sam če lahko saj enemu s tem pomagam da ne bo storil istih napak kot jaz je že ne nekaj dobrega v tem! vsak se more sam iz svojih napak nekaj naučit sam kolk lažje bi šlo če maš se kam obrnit saj zato smo na tem forumu A NE???? SORRY LOTOSKA!
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 12.1.2009 7:21:29
|
|
|
|
MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 RES JE res sem ga preveč ujčkala verjetno bio mu mogla mal več pogojev postavljat sam ko sem včasih probala me je fizično napadel!!! mene pa sam zanima: če te ne bi on vrgu ven, bi mu oprostila ker te je prevaral? pa ni se nič spremenil, on je takšen od nekdaj, le da pri tebi ni bil. tako je to. tudi ti si se za enega tipa bolj trudila kot za drugega (k se ti ni blo treba). takšni smo vsi... ne maramo na pladnju postrezeno
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 12.1.2009 8:38:36
|
|
|
|
annya
|
Ljudje se ne spreminjajo kar tako....
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 15.1.2009 22:30:22
|
|
|
|
Lovelybaby
|
Matr mi je hudo, ko kaj takega slišim. Gre namreč za otroka in onadva sta tu največji žrtvi. Očitno ne samo od takrat, ko vas je ven vrgel, temveč že od prej, zdaj je vse skupaj samo bolj očitno. Drugaače pa mislim, da ti je dala gina najbolj točen odgoovr. Ljudje taki smo - za nekoga smo pripravljeni gore premikat, zaradi drugega pa se nam še vstat ne da. Sploh se ne ubadaj s tem, ker nisi vredna toliko, kot je nekdo pripravljen zate narediti oz koliko te ima rad. Ne sme ti on oz njegov odnos do tebe krojiti lastne podobe ali vrednosti. Mi pa ni jasno, kako lahko kdorkoli zanemari lastnega otroka, pa saj tukaj je ljubezen ja 'sama po sebi dana', edina varianta brezpogojne ljubezni. Kdor te ni sposoben, verjami, da vse kar 'v imenu ljubezni' počne za drugega dela iz sebičnih razlogov, ki pa ponavadi niso trajen temelj vzajemno dajajočega odnosa. Kdor je sposoben tako ali drugače zapustit otroka, za moje pojme, ni sposoben imeti rad.
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 15.1.2009 23:11:58
|
|
|
|
rotkappchen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II rodila sem mu 2 otroka Dokler zenske mislite, da moskemu rodite otroke, do takrat bodo z vami dobesedno pometali. Spostovanje se zacne pri sebi. Se podpišem!!!!
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 16.1.2009 9:00:01
|
|
|
|
mojamura
|
ko sem se jaz ločevala (sem imela tudi nasilnega moža) sem pri odvetnici rekla, da ne potrebuje in ne zahtevam nič od njega, samo naj me pusti pri miru. Odvetnica mi je rekla, nekaj v stilu, naj ne bom nora, zakaj bi morala vse puščati njemu. res je, stane dosti živcev in vsega, a kasneje vam bo žal. pri meni je šlo za preživnino in delitev nekaj malega premoženja, ker sva bila poročena le 2 leti. ampak CLAUDY11, ti najbolje veš, če si pripravljena iti v boj (govorim o tvojem dokazovanju, da si vlagala v hišo) - bodi pripravljena na ''pranje umazanega perila''. Vsekakor pa sčasoma zaključi lepo to poglavje, poskrbi zase in za svoja otroka - in verjemi, da vam bo dosti lepše kot, če bi bili z njim.
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 19.1.2009 12:44:35
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 lahko se. vsi nosimo maske, kar pomeni, da se ob vsakem človeku/situaciji obnašamo drugače. kaj je na njej drugačnega od tebe, pa ne vem. Ja tole je pa res lepo povedano in resnično Popravljam post ker kjer je fizično obračunavanje se pa ne bo spremenil.Enkrat bo počilo,ti pa bodi srečna da si se ga znebila,zate obstaja lepše življenje in to si zaslužiš
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 19.1.2009 12:48:48 >
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 19.1.2009 12:48:03
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Očitno se mu prej ni zdelo vredno se truditi, sedaj pa se mu. Ne verjamem pa da se je tako zelo spremenil, takšen je verjetno bil že od nekdaj, s tem da ga ti nisi znala "obračati" ona pa ga. Verjamem pa da se ti meša ko to gledaš. Meni bi se tudi. Ja, jaz tudi tako mislim.
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 20.1.2009 14:24:48
|
|
|
|
Lalica1
|
1. Ni se spremenil. Smo takšni kot smo. Mogoče se ji začasno bolj prilagaja, ampak kdo udari enkrat, udari večkrat. Nekoč.... 2. Srečna bodi, da si se ga rešila in vesela sem za otroke, ki jim lahko končno nudiš dom. 3. Ni res, da ti delež ne pripada, ker nista bila prijavljena na istem naslovu. Isti primer je imel moj stric. Včasih je bilo več, sedaj se mi zdi, da je dovolj 6 mesecev skupnega življenja, da se tisto, kar sta ustvarila skupaj deli. Jaz mu ne bi mirno vsega prepustila. Že zaradi otrok ne. Res je, da bo trajalo in boš izgubila nekaj živcev, ampak mislim, da se splača. Ne bodi nora in mu ne puščaj svojega truda, da bo on lahko užival. Tvoje pripada tebi. Je pa že itak žalostno od njega, da nima niti trohice odgovornosti do tebe in svojih otrok, da bi vam sam in dobre volje odstopil delež, ki vam pripada. Zakaj bi potem ti vse prepustila njemu. Marš na sodišče in si vzemi, kar je tvojega!!!!! Pa srečno!
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 20.1.2009 18:28:18
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 Ali je res mogoče da se človek tako spremeni?? bila sem z bivšim skupaj 9 let rodila sem mu 2 otroka za katere ni nikoli kazal ne vem koliko zanimanja nikoli ni nič naredil v gospodinstvu nikoli nič pomagal tudi po otroke ni hodil ne v šolo in ne v vrtec bil je proti tem da bi otroka hodila v cerkev ( čeprav sem jih dala krstit in tud zraven je šel vendar ni nikoli kazal zanimanje za to) in tudi nikamor nas ni peljal na kak izlet ker sva prenavljala hišo in vse vlagala v njo. ponavadi je pa tko vedno ležal na kavču v nedeljih pa do kosila v postelji??!!! po 9 letih nas je zaradi ljubice vrgel iz hiše in vselil svojo ljubico in njenega in otroka in tu se začne Njo vozi v šolo in jo je šel celo iskat zjuraj zdaj vstaja vozi jih na izlet''(svojih otrok ponavadi ne vzame seboj) in kaj je najbolj šokantno naredil je vse 3 sakramente(krst obhajilo in birmo) da bi se lahko oženil cerveno??!! zdaj mi pa vi povejte al sem jaz mal nora al se lahka en človek tako spremeni??? vem pa da je z njem začela ker je dobro situiran. kaj lahka ženske res tako moške sučejo al je to samo prehodno??? jaz za sebe vem da se nebi mogla tak spremenit kaj mislite vi???? Preveč si mu popuščala. Mislim, jz svojega desca že ne bi potrpežljivo gledala in čakala da za kosilo vstane iz postelje ali da poležava na kavču ob dveh otrocih...Sori, tvoj dedec je rabil žensko s komando. Očitno si mu dala premalo "pogona" pa je to našel pri drugi. Pa tudi to, da vas je "vrgel" iz hiše...ja halooo...menda si vanjo tudi ti vlagala. A ti si pa kr rekla: "meni je prav." In šla? Pa da ni nikoli kazal zanimanje za otroke...ja zakaj hudiča jih je pa potem naredil? In to dva?....Mah, jz vem, da bi mu pošteno prevetrila možgane in duha....bi že videl nezanimanje... Na koncu si vse postorila sama, za vse si bila sama in seveda si mu dala na voljo veeeelikooooo prostega časa, da si je sploh lahko našel ljubico, s katero je bil kar takoj v takšnem odnosu, da jo je povabil k sebi živet.... Samo predobra in popustljiva si bila, nič drugega. Za naprej pa vedi, da mora ženska vedno imeti določeno stopnjo komande. Je pa tudi vprašanje ali ga je ta nova znala tako skomandirat ali pa se ji prilizuje in ga bo prej ali slej prijela običajna "apatičnost".
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 20.1.2009 22:07:03
|
|
|
|
CLAUDY11
|
ne sevde nisem rekla juhu tepeš me zdaj pa grem!!!! ampak me je tako tepel da sem skoraj poletela iz stanovanja samo toliko moči sem še imela da sem otroka ki sta jokala zagrabla jih oblekla vzela torbo za šolo in šla zveče ob 9 domov!!!!! tisti ki ste to kdaj doživele vete o šem govorim!! glede premoženja pa !! ja veliko sem v vseh letih vlagala v hišo pa ne sam finančno tudi oranizacijo za prenovo hiše gospodinstvo...... sam problem je pač v tem da jaz in otroka nisva bila prijavljena na istem naslovu( zaradi otroških vrteca,....) sam zdaj je pa problem da če ga grem tožit me je strah da me gre socijala terjat za vse nazaj računov pa tud nimam ker kar sem kupila sem dala na njegov naslov( ja ja saj vem da sem tepka;sam kaj naj pač nekako veramem v poštenost v ljudje) intudi če že germ v tožbo lahko traja leta in leta in ne vem če mam dost živčev in ne vem zakaj naj otroka potem tpita mojo slabo voljo in verjetno bi jih potem njihov oče ne bi hotel več imet ali bi zelo grdo govoril o men!!! nočem da bi otroka to morala dat skoz sta taka angelčka in jim nočem zagrenit življene!!! nista si tega zaslužila saj otroka nista kriva za to kar je blo!!!
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 22.1.2009 9:03:13
|
|
|
|
Lalica1
|
Saj te razumem, da se ti ne zdi vredno. In ne bom te pregovarjala, da ga tožiš. Vseeno pa poišči brezplačno pravno pomoč, kako je s tem, če te socialno lahko toži, glede na to da ste živeli skupaj. Moje mnenje: jaz se ne bi pustila kar tako in temu bedn*ku prepustila svoj trud in denar, ki sem ga vlagala. Pa naj se vleče na sodišču... Pozanimaj se dobro kakšne možnosti imaš in kakšen je lahko morebitni razplet, ter kdaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.1.2009 12:31:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: SE LAHKO ČLOVEK RES TAKO SPREMENI 23.1.2009 13:01:01
|
|
|
|
kalbo
|
Mene sam zanima, kaj si počela s takim decom toliko let. O prijavljanju na drugem naslovu pa nebi zgubljal besed. Pusti ga u k.... pa začni živet svoje življenje. Pa ta človek se ni spremenil...po tvojem pisanju sodeč je pokveka že cel čas. Sem že napisal nekje, pa bom še enkrat tukaj....tak idiot si zasluži en pošten pretep, ampak res pošten, taka ženska kot si ti, pa potrebuje en škaf mrzle vode na glavo, da se strezni in začne delat stvari v svojo korist in predvsem v korist svojih otrok. Kaj te briga, kaj ma s tanovo. Kolikor poznam pokveke ala tvoj bivši dec, se mu kaj lahko zgodi, da bo letel iz te hiše. Kaj delaš še vedno....ujčkaš ga idiota. S tvojimi otroki dela ko svinja z mehom in kaj ti....ujčkaš ga, pa čeprav gre za tvoje otroke....ženska, pamet in samozavest v glavo in pokaži zobe.
|
|
|
MorjeAdminKdaj si boste privoščili dopust?junij (
14%)
julij (
38%)
avgust (
22%)
september (
11%)
letos ni dopusta (
15%)
Število vseh glasov: 417Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!