Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj največna nevarnost za SS 9.1.2009 10:10:31
|
|
|
|
drobtinica29
|
no, če je do sedaj vse ok, pol pa le nič ne skrbi in se ne obremenjuj s tem, misli sam pozitivno in pazi na pikico... slabe misli pa brž vstran... drugače pa pravijo da je 1/3 mesečje tisto kritično, ni pa nekega merila! tako da ti sam čuvaj , pa bo vse ok! pa čestitke in lepih mesecev ti želim!
|
|
|
|
RE: Do kdaj največna nevarnost za SS 9.1.2009 12:57:13
|
|
|
|
ribica.
|
ni res, da če je do sedaj vse ok, da pol tako tudi ostane. Glede na to kar trenutno prestajam, moram reči da bi bil pravi blagoslov, če bi imela ss v začetku nosečnosti. Bolje je da se stvari zgodijo same, če je z otrokom kaj narobe. Pri meni se niso. otrok živi, vendar je zelo bolanl............. ne bom raje nadaljevala. Je že tako da kar se zgodi se zgodi, saj ne moremo vplivati. Lahko si samo želimo najboljše. Vedno se žal ne izide.
|
|
|
|
RE: Do kdaj največna nevarnost za SS 9.1.2009 13:12:57
|
|
|
|
tassika
|
Ribica sočustvujem s tabo in vem da ti ni lahko. Sama sicer nisem doživela tega, sem imela SS v 10 tednu, pa že takrat je bilo hudo. Vem pa da ko se srečujemo s slabimi stvarmi, se vsakemu zdi hudo. Ko se trudiš zanosit pa ne moreš ti je hudo, ko zanosiš pa se pride do SS ti je še bolj hudo. Če pa slučajno že čutiš otročka pa veš da je hudo bolan je pa sploh hudo. Želim ti, da bo to, kakorkoli se boš odločila, čimhitreje za tabo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?