Do kdaj največna nevarnost za SS (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Spontani splav

Sporočilo

Anonimen -> Do kdaj največna nevarnost za SS (9.1.2009 9:50:37)

Pozdravljeni! Zanima me do katerega tedna je največja nevarnost za SS. Jaz sem zdaj v 11 tednu. Zaenkrat na UZ kaže v vse ok.
Hvala za odgovor in lep dan!

drobtinica29 -> RE: Do kdaj največna nevarnost za SS (9.1.2009 10:10:31)

no, če je do sedaj vse ok, pol pa le nič ne skrbi in se ne obremenjuj s tem, misli sam pozitivno in pazi na pikico... slabe misli pa brž vstran...
drugače pa pravijo da je 1/3 mesečje tisto kritično, ni pa nekega merila!

tako da ti sam čuvaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], pa bo vse ok!

pa čestitke in lepih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/9nebesa.gif[/image] mesecev ti želim!

ribica. -> RE: Do kdaj največna nevarnost za SS (9.1.2009 12:57:13)

ni res, da če je do sedaj vse ok, da pol tako tudi ostane. Glede na to kar trenutno prestajam, moram reči da bi bil pravi blagoslov, če bi imela ss v začetku nosečnosti. Bolje je da se stvari zgodijo same, če je z otrokom kaj narobe. Pri meni se niso. otrok živi, vendar je zelo bolanl............. ne bom raje nadaljevala.

Je že tako da kar se zgodi se zgodi, saj ne moremo vplivati. Lahko si samo želimo najboljše. Vedno se žal ne izide.

tassika -> RE: Do kdaj največna nevarnost za SS (9.1.2009 13:12:57)

Ribica sočustvujem s tabo in vem da ti ni lahko.
Sama sicer nisem doživela tega, sem imela SS v 10 tednu, pa že takrat je bilo hudo.
Vem pa da ko se srečujemo s slabimi stvarmi, se vsakemu zdi hudo. Ko se trudiš zanosit pa ne moreš ti je hudo, ko zanosiš pa se pride do SS ti je še bolj hudo. Če pa slučajno že čutiš otročka pa veš da je hudo bolan je pa sploh hudo.
Želim ti, da bo to, kakorkoli se boš odločila, čimhitreje za tabo.

Nea_teja_ -> RE: Do kdaj največna nevarnost za SS (10.1.2009 20:42:53)

Jest sem bla na pregledu v 11t pa je blo vse ok.V 12t sem imela pa abrazijo tako da to ne pomeni da je lahko po 11t vse ok.Upam pa da neboš imela nobenih težav držim pesti

Stran: [1]