|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težko dihanje inzbadanje v pljučih
11.4.2005 9:16:24   
Amoss
Pozdravljene sem v 34 tednu nosečnosti inme je danes ponoči začelo tako zbadati v pljučih da komaj diham.Ker sem noseča prvič ne vem ali je to normalno.Naj dodam da sem mala in kr precej zalita.Prosim za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
11.4.2005 9:41:57   
Rozalija
če še težko dihaš in te zbada raje pokliči G ali pa kar os zdravnika. Pa poglej če si kaj bolj zalita kot par dni nazaj... noge, lica.... lahko se ti nabira voda

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2005 9:58:46   
Amoss
Voda se mi nabira že celo nosečnost, ker sem mala in močna, sicer samo v noge.Danes pa se mi je zdelo kot da je mali tako velik in da pljuča nimajo prostora.Kaj je možno da je otrok prevelik??

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2005 9:59:45   
Spicy Black
Tudi jaz kar precej težko diham, še težje pa je če ležim na hrbtu :((. Pri zadnjem pregledu na UZ mi je skorajda postalo slabo in sem se mogla takoj obrniti na bok...pa tudi kadar stojim je dihanje kar oteženo. Po moje je :duda: tako visoko :zmeden: ne vem no. Kar se tiče zbadanja pa ne vem...

Lp

Nina99 + :duda:36t

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2005 10:01:55   
Amoss
Jaz na hrbtu tako ne morem ležati, ker me križ tako boli.Strah pa me je ker me boli tudi ko stojim.Je res otrok prevelik, saj potem nima več kam rast ali ne??

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2005 16:15:10   
Kranjčanka
Verjetno zaradi svoje manjše velikosti otrok višje sega. ;)
Če imaš večji trup, ima otrok več prostora.
LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?