Težko dihanje inzbadanje v pljučih (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Amoss -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 9:16:24)

Pozdravljene sem v 34 tednu nosečnosti inme je danes ponoči začelo tako zbadati v pljučih da komaj diham.Ker sem noseča prvič ne vem ali je to normalno.Naj dodam da sem mala in kr precej zalita.Prosim za pomoč

Rozalija -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 9:41:57)

če še težko dihaš in te zbada raje pokliči G ali pa kar os zdravnika. Pa poglej če si kaj bolj zalita kot par dni nazaj... noge, lica.... lahko se ti nabira voda

Amoss -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 9:58:46)

Voda se mi nabira že celo nosečnost, ker sem mala in močna, sicer samo v noge.Danes pa se mi je zdelo kot da je mali tako velik in da pljuča nimajo prostora.Kaj je možno da je otrok prevelik??

Spicy Black -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 9:59:45)

Tudi jaz kar precej težko diham, še težje pa je če ležim na hrbtu :((. Pri zadnjem pregledu na UZ mi je skorajda postalo slabo in sem se mogla takoj obrniti na bok...pa tudi kadar stojim je dihanje kar oteženo. Po moje je :duda: tako visoko :zmeden: ne vem no. Kar se tiče zbadanja pa ne vem...

Lp

Nina99 + :duda:36t

Amoss -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 10:01:55)

Jaz na hrbtu tako ne morem ležati, ker me križ tako boli.Strah pa me je ker me boli tudi ko stojim.Je res otrok prevelik, saj potem nima več kam rast ali ne??

Kranjčanka -> Težko dihanje inzbadanje v pljučih (11.4.2005 16:15:10)

Verjetno zaradi svoje manjše velikosti otrok višje sega. ;)
Če imaš večji trup, ima otrok več prostora.
LP

Stran: [1]