|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termometer delfinček!
11.4.2005 8:49:02   
bambi
Pred kakšnim mesecem sem v Evroparku v Big Bengu videla otroški termometer v obliki delfinčka, za merjenje temperature v vodi in mi je bil zelo všeč. Včeraj sva z možem šla tja, da bi ga kupila, pa ga ni več bilo :((:((:((:((:((:((:((:((
A morda od vas ve katera kje se še lahko dobi???? Jaz bi ga tako rada imela, pa ne vem kje ga naj najdem....

Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Termometer delfinček!
11.4.2005 9:06:20   
tinčica
ja vprašaj če ti ga lahko ponovno naročijo, sej tako se dela, vem ker delam v trgovini kot je big beng.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Termometer delfinček!
11.4.2005 10:02:55   
Spicy Black
Pojdi ali pokliči v trgovino in naj ti pogledajo zalogo (po vseh trgovinah BB) pa ti ga lahko potegnejo iz trgovine, ki ga še ima ali pa se zmeni v trgovini, da ti ga pošljejo po povzetju. Sem zanesljiv vir podatkov :)-:)-!

Lp

Nina99

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Termometer delfinček!
11.4.2005 13:57:52   
pi
Bambi če hočeš bom jaz v MS v Big Bangu vprašala če ga mogoče imajo.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Termometer delfinček!
12.4.2005 17:36:23   
L & L
Ojla Bambi! Dns sm bla v Merkatorju in sm se spomnila na tvoje številne :((:((:((:((:((:(( glede termometra. In sicer stvar je taka, imajo delfincka, firma Tefal, stane pa 4347 sit. Problem je samo v tem, da je to v K ranju, ti pa si predvidevam iz MB. Tako da ti predlagam, da pogledaš pri vas v MERKATORJIH. Upam da sm ti kaj pomagala. Lepo se imej še naprej, lep pozdrav iz Kranja:sloncek:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Termometer delfinček!
12.4.2005 17:38:52   
leyla
Mi imamo tudi delfinčka in sem ga kupila v lekarni tko da probi pogledat še tam.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Termometer delfinček!
12.4.2005 18:15:36   
piščanc
delfinček je od Tefala
ko smo ga mi kupovali ga je uvažal Mian d.o.o iz Ljubljane, drugače pa je več uvoznikov za Tefal, poišči na internetu

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?