Termometer delfinček! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bambi -> Termometer delfinček! (11.4.2005 8:49:02)

Pred kakšnim mesecem sem v Evroparku v Big Bengu videla otroški termometer v obliki delfinčka, za merjenje temperature v vodi in mi je bil zelo všeč. Včeraj sva z možem šla tja, da bi ga kupila, pa ga ni več bilo :((:((:((:((:((:((:((:((
A morda od vas ve katera kje se še lahko dobi???? Jaz bi ga tako rada imela, pa ne vem kje ga naj najdem....

Bambi

tinčica -> Termometer delfinček! (11.4.2005 9:06:20)

ja vprašaj če ti ga lahko ponovno naročijo, sej tako se dela, vem ker delam v trgovini kot je big beng.

Spicy Black -> Termometer delfinček! (11.4.2005 10:02:55)

Pojdi ali pokliči v trgovino in naj ti pogledajo zalogo (po vseh trgovinah BB) pa ti ga lahko potegnejo iz trgovine, ki ga še ima ali pa se zmeni v trgovini, da ti ga pošljejo po povzetju. Sem zanesljiv vir podatkov :)-:)-!

Lp

Nina99

pi -> Termometer delfinček! (11.4.2005 13:57:52)

Bambi če hočeš bom jaz v MS v Big Bangu vprašala če ga mogoče imajo.

L & L -> Termometer delfinček! (12.4.2005 17:36:23)

Ojla Bambi! Dns sm bla v Merkatorju in sm se spomnila na tvoje številne :((:((:((:((:((:(( glede termometra. In sicer stvar je taka, imajo delfincka, firma Tefal, stane pa 4347 sit. Problem je samo v tem, da je to v K ranju, ti pa si predvidevam iz MB. Tako da ti predlagam, da pogledaš pri vas v MERKATORJIH. Upam da sm ti kaj pomagala. Lepo se imej še naprej, lep pozdrav iz Kranja:sloncek:

leyla -> Termometer delfinček! (12.4.2005 17:38:52)

Mi imamo tudi delfinčka in sem ga kupila v lekarni tko da probi pogledat še tam.

piščanc -> Termometer delfinček! (12.4.2005 18:15:36)

delfinček je od Tefala
ko smo ga mi kupovali ga je uvažal Mian d.o.o iz Ljubljane, drugače pa je več uvoznikov za Tefal, poišči na internetu

Stran: [1]