|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prvi pregled
9.1.2009 12:07:15   
kmarija
V prvi in v sedanji user posted image , sem pri 1. pregledu (10 t) G rekla, da če je lahko partner zraven.
Najprej je naredila vaginalni Uz in nato je šla poklicat partnerja in čez trebuh še enkrat pokazala pikico.
Brez problemov. Se da vse zmenit. Za MF pa itak reče, da nej pride še partner zraven. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.1.2009 20:26:44   
jpnincy
Pozdravljene vse skupaj!
Sem popolnoma nova tukaj, ker sem (najverjetneje) tudi jaz bodoča mamica user posted image  - vsaj tako mi je pokazal 1.test in tudi 2.test. Pregled imam 27.1.2009 in dokler nisem začela brat tega foruma si nisem niti predstavljala kako poteka ta prvi pregled v nosečnosti. Ker vidim, da si med sabo zelo pomagate, bi tudi jaz prosila za pomoč: ali mi lahko katera opiše ta vaginalni UZ? Je boleč? Ali je to nekaj takega kot odvzem brisa? Mogoče se moje vprašanje kateri zdi smešno, ampak saj veste - vse je enkrat prvič.  user posted image  Hvala za pomoč!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.1.2009 20:38:40   
brigita23
vagianali UZ ni boleč, morda ti je malce neprijetno, če si bolj sramežljive narave, ampak v nosečnosti se vsega navadišuser posted image , tako da si lahko brez skrbi.
Je pa nekaj posebnega ko pevič vidiš svojgauser posted image
lepo nosečnost ti želim

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.1.2009 20:48:04   
jpnincy
Hvala!

(odgovor članu kmarija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2009 8:27:21   
lananai
Meni je bilo bolj neprijetno pri odvzemu brisa, ko ti tisto jekleno stvar noter da. Vaginalni UZ ni panike, ga skoraj ne čutiš. Itak pa pozabiš, kaj ti dela spodaj, ko na ekranu svojga bejbija prvič vidiš!

(odgovor članu jpnincy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2009 9:44:07   
baby blue
Danes sem imela prvi pregled in mi je naredila UZ ter potipala če je vse v redu. Dala mi je tudi napotnico za vzem krvi in urina tako da moram čez 3 tedne v laboratorij čez 4 pa spet na pregled, kjer bom dobila tudi materinsko knjižico user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2009 14:30:34   
girly
Čestitke vsem novopečenim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselo in srečno user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.1.2009 17:48:13   
Sarchi
živjo punce,
baby blue v katerem tednu pa si imela prvi pregled? Jaz sem imela prvi dan zadnje user posted image 7.12. in me je naročila na prvi pregled šele 9.2....joj kolk bo še dolgo...me je kar strah tok časa še čakat...nardila sem dva testa oba sta pokazala user posted image   user posted image . počutje je tako skoz mal utrujena, trebušček rahlo napihnjen, zgaga, slabost, lakota...ma ni da ni...ampak sem normalno aktivna. ME pa skrbi ali je ok al ni? A je to normalno da čakaš tolk časa za prvi pregled? hvala za odg. papa

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 33
16.1.2009 8:12:17   
baby blue
sarchi

jst sm zdej v 6. tednu samo sem prosila, če me lahko prej naroči ker sem rabila potrdilo za faks (za vsak slučaj) ker imamo obvezne vaje in predmeta kjer se uporabljajo kemikalije.

Na preiskave krvi in urina pa Rh faktorja in ostale stvari me je pa naročila čez 3 tedne in potem tudi še en pregled, kjer mi bo dala materinsko knjižico.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.1.2009 12:40:25   
Sarchi
Hej
ja jzt mam tud prvi pregled oz.sploh obisk pr G.po pozitivnem testu čez 3 tedne. Tko da sploh ne vem kaj do takrat počet...hahaha al verjet da je res, al ... ;) Kdaj si imela pa prvi dan zadnje user posted image baby blue?

Neposredna povezava do sporočila: 35
16.1.2009 12:54:03   
5ra83
Bila sem na 1. pregledu in sem tudi obljubila, da bom anpisala kako je bilo.

Sem v 11. tednu, dete je veliko 4,3 cm in se ga že prav lepo vidi. Moja ginekologinja je bila zelo prijazna in je pustila, da je moj zraven, tako, da ni bilo nobenih težav. >Videla sem tudi utrip srčka in gibe.

Bilo je super.

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.1.2009 12:57:39   
baby blue
Sarchi prvi dan zadnje menstruacije sem imela 07.12.2008.

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.1.2009 13:33:25   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra83

Bila sem na 1. pregledu in sem tudi obljubila, da bom anpisala kako je bilo.

Sem v 11. tednu, dete je veliko 4,3 cm in se ga že prav lepo vidi. Moja ginekologinja je bila zelo prijazna in je pustila, da je moj zraven, tako, da ni bilo nobenih težav. >Videla sem tudi utrip srčka in gibe.

Bilo je super.

Tole tvoje dete je pa že kar veliko.....

Namreč moj je bil v 8 tednu in pol velik 1,80 cm...

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu 5ra83)
Neposredna povezava do sporočila: 38
16.1.2009 13:51:20   
Sarchi
baby blue jzt tut jzt tut....sicer je bla kratka, tko da sem posumila na tisto novembersko kot zadnjo, ampak G.je za pregled kar upoštevala tole z zadnjim dnem 7.12. ja noro!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 39
16.1.2009 13:53:50   
baby blue
aaaa potem sva pa na istem... user posted image user posted image tole je pa res noro..

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.1.2009 20:20:43   
Sarchi
Jap res je user posted image . Kako je kaj tvoje počutje? Mene malo manj boli v trebuhu in špika, slabosti skoraj nimam nič, edin utrujenost .me daje mal nadpovprečno. Ja evo če bo vse po sreči bove skupaj dobile user posted image . Kdaj imaš prvi pregled? Sej ne vem al sem to že vprašala. Če sem sorry. Jzt ga mam 9.2., uff še kar bom čakala, se mi tko dolgo zdi, ja k sm mal nestrpna...
pozdravek vsem srečkam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
22.1.2009 8:04:55   
baby blue
Jst sm en pregled že imela in sicer 14.01 (test je bil pozitiven 10.01) ampak sem šla zaradi faksa če bi slučajno rabila potrdilo za neke vaje kjer so nevarne snovi... drugače me pa zdej pregled čaka 11.2 tako da že komaj čakam... 9.2. grem pa v laboratorij na vse preiskave krvi in urina...

drugače je moje počutje tak tak... včaih je dobr včasih mi gre pa na bruhanje skoz se mi vzdiguje... pa utrujena sem tolk da bi samo spala... špikanja niti ne čutim več samo še kdaj pa kdaj...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?