|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čep-koliko pred D-dnevom?
10.4.2005 19:28:32   
SU
Danes ponoči me je zvijalo kot :hudicek:... In sem sledila tem "krčem" in ugotovila, da so na 20-25 minutk. In seveda vsa vesela, da je "to-to", grem na wc in opazim kri na spodnjicah. Se stuširam, uredim in se uležem nazaj. Krči pa ponehajo. In sem ugotovila, da še vseeno ne bo nič:(! Tudi današnji CTG ni nič pokazal, jaz pa že vsa na trnih... Da ne omenim, da sem spoznala, da malce pa bo treme in strahu, ko bo šlo zares!-sem že danes skoraj solzna postala :ups:. Zdaj me pa zanima-koliko prej se vam je kaj odluščil čep?? Mi že tko komaj čakamo... Da ne govorim, da sta obe najini familiji že 14 dni na trnih:)- in kar poskočijo, ko zazvoni telefon:). LP, Saša :nosecka:(40t.)
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.4.2005 19:30:31   
Rozalija
Meni se je ko so bili popadki na 5min.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2005 19:37:03   
dix
Meni pa počasi kar 2 tedna luščil, pri 1. porodu pa manj kot 24 ur, tako da ni pravila.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2005 19:42:41   
Primoza
Pri nas 1 dan pred porodom, pri obeh.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2005 20:02:09   
deily
Su, sva že dve, ki čakave na akcijo.
Kako je kaj pri tebi z gibi? :zmeden:
A so še tako intenzivni?:ups:
Kdaj si imela oz. imaš rok?
Uživaj še naprej v pričakovanju :duda:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2005 20:20:05   
ava
Se pridružujem, jaz sem v 39. tednu pa tud že komaj čakam, prav tako budno spremljam vsak znak, ker so tud pri nas že vsi nestrpni. Se je pa meni baje čep odluščil že v četrtek (tako mi je rekel gin. ), vendar ne tako kot je običajno, v večji količini ampak bolj malo. Se je pa tudi moje dete zelo umirilo, jaz probam čim več hodit ( ne v hrib),mogoče bo pomagalo, je pa tko, da ko nekaj časa hodim, me že vse tišči in zateguje da začnem kar racat. Odprta pa sem 2 cm.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2005 20:59:41   
Anonimen
20 dni pred porodom.

(odgovor članu SU)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2005 21:10:33   
NinKa
2 dni preden so nastopili popadki....

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2005 13:07:16   
SU
deily, naš :duda: je tako len, da me včasih že presneto skrbi. Tja do 19h naštejem kakšen dan le 6-7 gibov in potem šele po 20.uri oživi in potem se giba 3 ure skupaj:zmeden2:! PDP sem imela včeraj (10.4.) in mi je že prav tečno-posebej, ker mi vsak, ki me vidi "teži": A še nisi šla?? Kdaj pa bo?? Joj, tale bo pa trmast, če noče ven!:grrr: itd. itd. Jutri imam CTG in pregled. Srčno upam, da bo kaj videti!! Ja, čep se pa po malem še vedno izloča, tako da je pravi šok nositi vložke-po taaakooo dolgi "abstinenci":)- :)-!! deily, kdaj imaš pa ti rok/si ga imela? Držite pesti, da bo kmalu! LP, Saša :nosecka: in :duda: +1dan

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2005 21:38:57   
mammy26
joj, jaz pa pri svojih sploh nisem opazila da bi se mi odluščil oz. se mi je tik pred porodom, saj je šlo vse tako hitro. Sedaj pa bomo videli kako bo!

lep večer, :nosecka: 32t 5/7

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?