|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materina dušica in pojav pikic
7.1.2009 13:32:04   
livia
Hčerki, stari skoraj 3 leta ob pojavu kašlja mažem prsni koš in med lopaticama s kremo materine dušice od Justa. Pri zadnjem kašlju, so se ji na mestih kjer jo mažem po parih dneh pojavile drobne rdeče pike. Sicer jo ne srbi, a me vseeno zanima ali naj raje prekinem z mazanjem , ali je to običajen pojav oz. kako naj v takem primeru reagiram.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materina dušica in pojav pikic
7.1.2009 13:38:40   
Nika v službi
Očitno njeni koži ne ustreza, poskusi še zmanjšat dozo ali pa jo namaži po podplatih, tako kot dojenčke.

Pri naši ni bilo reakcije, pa sem jo kar fajn namazala tako zadaj kot spredaj po prsih.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.1.2009 13:41:39   
Mišni
Ja, mojemu otroku se je tudi to naredilo in mi je pediatrinja rekla, naj raje neham mazat. Seveda sem.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.1.2009 13:47:14   
livia
Ko sem pa jaz mazala svoji tamali (zdaj 11 mesecev), so se ji tudi pikice pojavile, pa je pediatrinja samo rekla, a to je od materine dušice, ne in nič o tem, da bi morala nehati mazat.
Mažem jo pa od 2 meseca dalje. Seveda, ko je bolna, kar pa je kar pogosto, ker sestrica vse iz vrtca prinese.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2009 7:59:22   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Ko sem pa jaz mazala svoji tamali (zdaj 11 mesecev), so se ji tudi pikice pojavile, pa je pediatrinja samo rekla, a to je od materine dušice, ne in nič o tem, da bi morala nehati mazat.
Mažem jo pa od 2 meseca dalje. Seveda, ko je bolna, kar pa je kar pogosto, ker sestrica vse iz vrtca prinese.

Z materino dušico dojenčkov (torej do 1. leta starosti) ne smeš mazati po prsnem košu, namažeš samo po stopalcih!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2009 8:32:30   
Anonimen
Mojemu se se pri 21mesecih naredijo pikice,ce ga mazem po prsih ali trebuhu.Zato ga mazem samo po podplatih,ce je pa sila pa malo kremice namazem na bodi pod vratom,da ni stika s kozo.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2009 20:25:55   
Klaudia
Justove kreme so zelo močne. Tamalo mažem z mešanico. Malo navadne kreme in malo materine dušiče in jo s tem mažem po prsih.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 6:52:11   
tinaaja
Pri nasi so bile tud pikice in je P rekla, da materina dusica velikokrat povzroci dermatitis user posted image Tko da smo nehali z mazanjem. Pikice pol se kar nekaj casa niso izginile, sele kaksen mesec dni kasneje.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 20:34:26   
marelicaa
Poskusi namazat po oblekici.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.1.2009 21:40:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: marelicaa

Ja jaz bi ti tudi priporočala, da jo namažeš po bodiju pa boš videla če ji bo tako bolje, drugače pa mislim, da je bolje, da jo nehaš uporabljati.

(odgovor članu marelicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.1.2009 13:57:22   
nežka
Jaz bi takoj, ko bi opazila neko reakcijo na koži, mazilo nehala uporabljat. Saj izpuščaji so ravno sporočilo kože, da ji nekaj ne odgovarja. Po mojem mnenju večkrat premalo poslušamo svoje telo, ki nam nenehno nekaj sporoča, vprašanje pa je, ali te znake tudi slišimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.1.2009 14:00:39   
Lara28
Pri našem je ta reakcija (pikice) samo takrat, ko pride do kombinacije s potenjem. Kada ima npr. vročino in potem zašvica ali pa če mu je prevroče. Sicer na kremo nima reakcije.

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.1.2009 14:01:37   
bumerang
Pri Justovi kremi se to zelo pogosto dogaja zato priporočajo, da se jo redči z drugo kremo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu nežka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2009 19:23:48   
Pikicapokica6
Tudi pri nas je bilo isto. Od takrat poleg glavice dam pleničko, malo namazano s to kremo. In je ok.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?