Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:48:09
|
|
|
|
anckabancka
|
Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredim Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado... Prosim za ideje in recepte
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Makarone s pršutom, kislo smetano. Solato. Palačinke
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:54:36
|
|
|
|
anckabancka
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Makarone s pršutom, kislo smetano. To sem vedela, da bo prva ideja, ki bo padla. Ampak bi kaj drugega. Pozabila sem, da imam še mleko in sir.
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:55:35
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Če imaš piščanca, al svinjino, lahko takole.. Piščanca "namočiš" v moko, pa dajte na olje pečt...ko sta obe strani pečeni, dajte stran ( na krožnik ).. v olje malo vode... ko vre, pa dodajte kislo smetano, vegeto, sol, malo premešajte, cca. 1 minuto, na koncu pa piščanca notri ( lahko ga narežete na koščke )... in to je to.. Zraven pa makarone..
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 12:56:14
|
|
|
|
Erdbeere
|
zelenjavno juhico iz vlečnega testa pa ga razviješ in nafilaš s pršutom, sirom, skuto, pač kar ti paše in zveješ ter narežeš na kolobarje, jih poravnaš in spečeš kot majhne pizze z različnimi okusi, full dobr
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham iz tega... 7.1.2009 14:52:50
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka Moj hladilnik je takole založen, pa nimam pojma kaj naj naredim Imam pa: pršut, kislo smetano, cvetačo, korenček, paradajz, radič, hren v kozarčku, olive, kapre, vlečeno testo, jajca, malo skute, limone, margarino, maslo, marelično marmelado... Prosim za ideje in recepte Predjed: naribaj korenček, naredi posteljico in namj položi rezine pršuta, pokapaj malo z olivnim oljem in limono in daj malo počivat v hladilnik Glavna jed: Skuhaj cvetačo, zmiksaj s paličnim dodaj poper sol in smetano - kremna juha. Sladica: modelčke za mafine ali košarice obloži s testom in napolni do polovice z maso iz: skute, jajca, margarine in limonine skorjice. Dober tek!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?