Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 6.1.2009 18:36:44
|
|
|
|
misa4
|
Euro je dovolj močna valuta in ti jo bodo verjetno zamenjali brez problema. Jaz ti priporočam potovalne čeke. Te je moj vedno uzel sabo ko je šel v azjijo in so mu jih menjali tudi v manj razvitih državah kot je Tajska.
|
|
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 6.1.2009 18:41:24
|
|
|
|
Felicita
|
Klarissa si prepričana? ker ponavadi majo v NLB (vsaj v večjih poslovalnicah) tudi bolj eksotične valute, samo predhodno jih morš naročit (kak delovni dan vnaprej). sicer pa najboljš da evre, jest sm bla letos v angliji s potovalnimi čeki... morš fuuul pazit glede provizij, te na vsakem vogalu poskusijo ocurit... pa tut mal brezvezno kompliciranje se mi zdi.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 6.1.2009 18:52:26
|
|
|
|
bumerang
|
Definitivno dolarje. V Aziji jih imajo raje. Evrskih kovancev ne marajo, ker jim zanje na banki zaračunajo provizijo, pa tudi sicer je lepše videt, če komu stisneš v roko bankovec kot kovanec. Glede na menjavo si tudi ti v velikem plusu.
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 6.1.2009 20:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva po celi Tajski in Maleziji imela eure in kartice in nisva imela nikjer nobene težave.
|
|
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 7.1.2009 9:34:01
|
|
|
|
Alči
|
jaz sem imela za rezervo dolarje s seboj (ne bathov) ti jih bolje zmenjajo. Ko mi je pa zmanjkal:)bathov in dolarjev, sem šla pa na bankomat- kar je blo še najbolš,ker ne nosiš keša s sabo. Ampak jes sem šla na NLB pa sem bathe naročila in so mi jih čez pa rdni prinesli, pa sem jih šla kupit. Daj se pozanimaj kako je s tem, vem da men niso nič kompliicrali. Pejdi na večjo banko.
|
|
RE: Tajska- evri ali amer.dolarji 7.1.2009 15:12:27
|
|
|
|
Klarissa
|
v UKClj mi je rekla, da jih nimajo. zdaj sem že kupila dolarje. če mi bo zmanjkalo dolarjev bomo tak na phi phi-ju. me je strah - mogoče nimajo tam bankomatov. al se pa motim. kolko pa kradejo kaj? mi bomo v bangkoku, krabiju, phuketu in phi phi-ju?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?