Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo? 8.4.2005 22:36:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, Pikapolonica, še dobro, da si odprla to temo. Mene tudi to zanima. Jaz nimam občutka, da bi bil naš 9-mesečnik premalo stabilen za sedenje, ampak vseeno se mi zdijo tile sedeži tako... kaj pa vem no.
|
|
|
|
Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo? 9.4.2005 7:07:58
|
|
|
|
ZARA
|
pomoje se ne,pikapolonica,vsaj Zara ni bila...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2005 7:40:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo? 9.4.2005 9:25:49
|
|
|
|
puncica
|
A to misliš da bi sedela v sedežu na kolesu?:zmeden2: Po moje ni prezgodaj, naša bi že, če bi se mi kam spravl s kolesom:)-:)- Naša je pri 9 mescih že veselo kobacala pa sedela čist brez problemov že od 7 mesca. Kupite sedež pa je, ne vem zakaj ne bi, sej ga pa porabite kasneje pa je.
|
|
|
|
Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo? 9.4.2005 13:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikapolonica, če otroček že dobro sedi, lahko sedi tudi v sedežku za na kolo. To je največkrat ravno okoli 9. meseca. Takrat se ga lahko začne nosit tudi v nahrbtniku. Čelade pa prodajajo tako male. Jaz sem jo kupila za mojega starejšega sina, ko je bil star 10 mesecev. Pozdravčke, Nojči
|
|
|
|
Je pri 9 mesecih prezgodaj za na kolo? 9.4.2005 14:46:05
|
|
|
|
Pia73
|
Našega smo dali v ta sedež od 7-8 mesecev dalje,... Je bilo super, je užival kot še nikoli. Pa ati tudi, si je to blazno želel. :bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?