|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprejem v porodnišnico
8.4.2005 12:30:42   
Minki
Živjo,
mene pa zanima, če katera ve kdaj naj bi se zglasil v porodnišnici, če že v naprej povejo, da te bodo tisti dan sprejeli. Npr. moj primer je tak, da bom v nedeljo 10.4. en teden čez rok in me je ginekologinja naročila (v nedeljo) na CTG in sprejem v porodnišnico, v ponedeljek bodo pa sprožili porod. Prosila bi vse, ki ste bile na istem, da mi poveste kdaj ste šle v porodnišnico, ker se mi zdi neumno, da bi celo nedeljo preležala v porodnišnici in kako zgleda ko ti sprožijo porod.
Upam pa, da se bo začelo samo od sebe.

Hvala, Minki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sprejem v porodnišnico
8.4.2005 12:32:25   
Sinja
Verjetno boš kar ostala v porodnišnici, zato ti svetujem, da vzemeš s sabo torbo.

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sprejem v porodnišnico
8.4.2005 14:30:46   
Gina
Ne vem, Minki, mene so v tem primeru naročili zjutraj. Pa ravno tako nisem nič spala. Najprej zaradi bližnjega poroda, pa še celo noč mi je voda odtekala. Tako da sem bila že pred 6.00 v porodnišnici.

Ko ti sprožijo zgleda vse prav lepo počasi. Najprej te popišejo, klistirajo, se stuširaš, preoblečeš, spravijo tvojo prtljago...te peljejo v porodno, čakaš, ti predrejo mehur, čakaš ali boš dobila svoje pop., ti dajo umetne pop. najprej čisto rahle, klepetaš zraven s svojim, se smejiš, komaj čakaš, potem se pa počasi stopnjujejo popadki, dokler vmes že ne spiš med njimi, nazadnje pa rodiš. Pri meni je to vse skupaj trajalo od 6.00, ko sem prišla, do 14.00, ko je pokukal na svet.

Lep porod ti želim.:)

(odgovor članu Minki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sprejem v porodnišnico
8.4.2005 14:49:47   
Anonimen
Skor enako kot pri Gini je bilo prvič pri meni, le da meni ni nič voda odtekala.

(odgovor članu Minki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

najlepše ime za fanta
pika89

Katero izmed izbranih imen za fantka vam je najbolj všeč?

Tristan (18%)

Nejc (21%)

Jernej (9%)

David (19%)

Luka (32%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!