Sprejem v porodnišnico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Minki -> Sprejem v porodnišnico (8.4.2005 12:30:42)

Živjo,
mene pa zanima, če katera ve kdaj naj bi se zglasil v porodnišnici, če že v naprej povejo, da te bodo tisti dan sprejeli. Npr. moj primer je tak, da bom v nedeljo 10.4. en teden čez rok in me je ginekologinja naročila (v nedeljo) na CTG in sprejem v porodnišnico, v ponedeljek bodo pa sprožili porod. Prosila bi vse, ki ste bile na istem, da mi poveste kdaj ste šle v porodnišnico, ker se mi zdi neumno, da bi celo nedeljo preležala v porodnišnici in kako zgleda ko ti sprožijo porod.
Upam pa, da se bo začelo samo od sebe.

Hvala, Minki

Sinja -> Sprejem v porodnišnico (8.4.2005 12:32:25)

Verjetno boš kar ostala v porodnišnici, zato ti svetujem, da vzemeš s sabo torbo.

Gina -> Sprejem v porodnišnico (8.4.2005 14:30:46)

Ne vem, Minki, mene so v tem primeru naročili zjutraj. Pa ravno tako nisem nič spala. Najprej zaradi bližnjega poroda, pa še celo noč mi je voda odtekala. Tako da sem bila že pred 6.00 v porodnišnici.

Ko ti sprožijo zgleda vse prav lepo počasi. Najprej te popišejo, klistirajo, se stuširaš, preoblečeš, spravijo tvojo prtljago...te peljejo v porodno, čakaš, ti predrejo mehur, čakaš ali boš dobila svoje pop., ti dajo umetne pop. najprej čisto rahle, klepetaš zraven s svojim, se smejiš, komaj čakaš, potem se pa počasi stopnjujejo popadki, dokler vmes že ne spiš med njimi, nazadnje pa rodiš. Pri meni je to vse skupaj trajalo od 6.00, ko sem prišla, do 14.00, ko je pokukal na svet.

Lep porod ti želim.:)

Anonimen -> Sprejem v porodnišnico (8.4.2005 14:49:47)

Skor enako kot pri Gini je bilo prvič pri meni, le da meni ni nič voda odtekala.

Stran: [1]