|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   večerja in spanje
25.12.2008 18:16:48   
anita4
Živjo!
Mene pa zanima če ima katera tudi takšen primer kot mi in sicer;
naš sonček (star 12 mesecev) zaspi že ob 18:00 .In seveda pred spnjem večerja kopanje ter spat.Aproblem je v tem da če ga pustim samo z to večerjo je revček ponoči lačen in hoče jesti, zato mu okrog 21:00 dam še mleko po flaški  (kr v spanju) in tako spimo do 5:00 ali 6:00 zjutraj nakar je lačen mu dam flaško in spimo dalje do 8:00.
Sej vem da imam optimalnega sončka in da sem lahko srečna da je tako priden glede spanja, ampak ker odsvetujejo oz. naj bi čim manj jedli na flaško ponoči oz. zvečer (vsaj pri nam)sem malo v dilemi, ampak ne vem kaj drugega nardit.

lp
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: večerja in spanje
25.12.2008 18:47:44   
Petr_a
No prosim te lepo.daj mu to flaško pa pusti druge kaj odsvetujejo ;)

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2008 18:53:39   
anita4
ma ja sej mu dam,sej ni panike da nebi.
Ne me narobe razumet, sam rada bi vse dobro za mojga sončka.
lp
Anita

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2008 18:56:09   
botrca
Petr _a ima čisto prav. Mi smo imeli obdobje ko je hotel ponoči jest, pa kaj sem drugega delala kot vstajala in mu dala.
Če te pa moti da vstajaš ob 5h probaj malo premaknit večerno rutino in naj ti gre ob 20h spat pa boš vidla kaj bo ponoči. Probaj. 
Koliko pa čez dan spi?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2008 19:02:52   
anita4
Ker se zbudiva ob 8:00 gre potem ob 12 spat in spi do 14:30, je pa res da že od majhnega ni moral vzdržati buden več kot 2 uri čez dan, tako da sva vsaki dve uri šla spat in spala tudi po dve uri.
Sem pa poskusila premakniti to večerno rutino , ampak na žalost se nam ni obrestovali...jok do onemoglosti, dokler ni zaspal.
lp
anita

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2008 20:14:17   
BibaMaJa
Naš ta prvi je do 3. leta pil mleko po flaški zjutraj in zvečer. Od cca. 1,5 leta je imel oni mehki nastavek (Nuk) na flaški, ker sem mislila, da ga bom s tem lažje odvadila, ampak ni šlo. Pri 3 letih pa smo se lepo zmenili, da bo pil mleko iz kozarčka, skodelice, ker je že velik fant. Zobke pa ima tudi lepe.
Poslušaj otroka.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.12.2008 20:29:14   
Volga
Pa je gotovo , da ni slabokrven ali kaj pododbnega, ker 16 ur pa pol spanja na dan se pa meni zdi malo veliko. 

(odgovor članu BibaMaJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.12.2008 8:11:34   
anita4
Smo ravno 24.12. imeli P in so ga pregledali ( tudi kri) in je popolnoma zdrav.
Edino če ja kaj potegnu po mamici in atiju, ker oba rada spima , očitno najin sonček tudiuser posted image user posted image .
lp
Anita

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2008 14:54:26   
Najaa
Ne obremenjuj se s tem, kaj drugi pravijo. Še toliko drugega je, ki se odsvetuje. Če ima tako rutino, jo pač naj ima. Do 2.leta se bo ta rutina še velikokrat spremenila.

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.