|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   streptokok b
23.12.2008 21:03:52   
cokoladika
Lep pozdrav!

Sem nova članica foruma, pa se ne znajdem še prav dobro tukaj. No, tare me ena težava , pa bi rada slišala kako mnenje.
Pred par dnevi sem dobila pri ginekologinji pozitiven test na streptokok b. Nisem noseča, pač pa sem na testiranje šla zaradi ponavljajočih glivičnih vnetij. No, zdaj sem pa čisto iz sebe. Ginekologinja pravi, da dobiš to s spolnimi odnosi, ampak jaz se ne spomnim, da bi kdaj sploh imela odnose brez kondoma. Torej mi ni jasno, kako do tega sploh pride. IN pa, a se ta zadeva res nikoli ne pozdravi? Je to nevarna zadeva za žensko ali pa za moškega??
Druga stvar je ta, da mi je rekla gin., da zdaj s fantom ne smeva imeti odnosov brez kondoma, razen ko planirava otroka. Ampak, s fantom že nekajkrat poskusila, pa nič. Kako naj zdaj vem, da bo pa uspelo ravno takrat, ko se bova odločila. To dvoje mi ne gre skupaj. Zdaj sicer še jemljem kontarcep. tabletke, ampak ne vem, alo moram zdaj začet uporabljati kondome?  . Verjetno je kondom za preprečitev ponovnih okužb katerega od partnerjev, ampak... Ma skrbi me, kaj če zato ne bom mogla zanosit? Že tako imam težave, ker imam sladkorno, zdaj pa še to! Je možno, da bi že zaradi streptokoka imela težave pri zanositvi? Naslednje leto se s fantom vseliva v novo stanovanje in sva načrtovala spet kaj delat na zanositvi, zdaj me pa skrbi.

Za kakršenkoli odgovor se vam lepo zahvaljujem!

Lp,
F.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: streptokok b
23.12.2008 21:22:07   
gigi1
Čokoladika žal mi je, da te je to doletelo. Ne znam ti nič svetovati ali povedati glede tega. Morda le nasvet...
Obrni se na dr. Pušenjaka in mu postavi ta vprašanja.
Tukaj imaš link:

http://med.over.net/forum5/list.php?19,page=1

Le včlaniti se moraš in mu postaviš vprašanje. Nekje v roku 24 ur ti odgovori.
Srečno.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu cokoladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 21:37:56   
Ploha
čokoladka: ne sekiraj se, ni takooo grozno, jaz imam tudi streptoko b, sem ga imela že pred nosečnostjo, pa mi je G samo takrat (ko še nisem bila noseča) rekla, da je nevarno pri porodu za otroka, za žensko in moškega ni nevarna, midva kondomov nisva nikoli uporabljala, res pa je da imam tudi jaz zeloooo pogosta glivična vnetja, samo se je tudi zgodilo, da nisva nič sexala, pa sem ravno tako dobila vnetje, sestra v ginkološki v ambulanti je rekla, da mi pač oslabi imunski sistem tam spodaj in zato je to tako,...no glede zanositve pa takole, mislim da nima vpliva na zanositev, jaz sem zanosila v prvo, poleg tega pa sem imela še tisti mesec kar zoprno vnetje,....aja pa ponavadi se zdravi oba, tudi fanta,...moj fant mora ponavadi k svoji osebni zdravnici po recept za hiconcil in potem jemljeva oba,...

tko da ne se sekirat že vnaprej, ker ni tako grozno kot se sliši, če te pa še kaj zanima pa kr praši!! user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 22:11:44   
cokoladika
Ojla!

Ej, hvala za odgovore in za spodbudo. Zdaj mi res veliko pomeni, ker sem se že res ful sekirala. No, bom šla velik lažje spat zdaj:)

Lepo se imejte in pa lepe praznike vsem!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?