cokoladika -> streptokok b (23.12.2008 21:03:52)
|
Lep pozdrav! Sem nova članica foruma, pa se ne znajdem še prav dobro tukaj. No, tare me ena težava , pa bi rada slišala kako mnenje. Pred par dnevi sem dobila pri ginekologinji pozitiven test na streptokok b. Nisem noseča, pač pa sem na testiranje šla zaradi ponavljajočih glivičnih vnetij. No, zdaj sem pa čisto iz sebe. Ginekologinja pravi, da dobiš to s spolnimi odnosi, ampak jaz se ne spomnim, da bi kdaj sploh imela odnose brez kondoma. Torej mi ni jasno, kako do tega sploh pride. IN pa, a se ta zadeva res nikoli ne pozdravi? Je to nevarna zadeva za žensko ali pa za moškega?? Druga stvar je ta, da mi je rekla gin., da zdaj s fantom ne smeva imeti odnosov brez kondoma, razen ko planirava otroka. Ampak, s fantom že nekajkrat poskusila, pa nič. Kako naj zdaj vem, da bo pa uspelo ravno takrat, ko se bova odločila. To dvoje mi ne gre skupaj. Zdaj sicer še jemljem kontarcep. tabletke, ampak ne vem, alo moram zdaj začet uporabljati kondome? . Verjetno je kondom za preprečitev ponovnih okužb katerega od partnerjev, ampak... Ma skrbi me, kaj če zato ne bom mogla zanosit? Že tako imam težave, ker imam sladkorno, zdaj pa še to! Je možno, da bi že zaradi streptokoka imela težave pri zanositvi? Naslednje leto se s fantom vseliva v novo stanovanje in sva načrtovala spet kaj delat na zanositvi, zdaj me pa skrbi. Za kakršenkoli odgovor se vam lepo zahvaljujem! Lp, F.
|
|
|
|