|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
7.4.2005 14:01:02   
Meceno
Sej vem da ste že danes pofočkale , samo ker nas na tej strani ni sem se odločila da nas nanovo vpišem .
Nisem pa še dospela vse prečitat kaj ste napisale :ups: , samo vidim da CIPRESA mora res počivati , da ste ene bubane ; HIT POZDRAVIT , in da enim otrdeva trebušček in da celo morate počivati zaradi tega STROGO:zmeden:
:zmeden: sem zato , ker sem PRVIČ seznanjena od vas :nosecka: da lahko to povzroči prezgodnji porod .
Držite se punce in par :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: še za vsako .

Sem prišla nazaj , KONČNO , vendar ker je moj dragi bil sam doma , sem mogla predno sem šla na RR še vse pospraviti :grrr:
Drugače sem OK , še na antibiotikah in veselo rastemo v bauhija , kg še kar +7 .
Moram pa se žal tudi hitro posloviti od RR ker imam v soboto izpit , pa se moram učit , drugače bo :duda: mislila kak sam lena :ups:

:kava: ,bi mi pa pasala , samo ne vem no , a ste se že štajerke zbrale vkup ? :zmeden:

Lp Meceno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
7.4.2005 15:42:57   
Grascakinja
Bravo meceno, da si skoz boljš:bravo:! Držim pesti za 8) izpit!

Otrdevanje trebuščka so v bistvu lažni popadki. Če jih je velik pa če se tudi že odpiraš, pol res lahko že pride do komplikacij. Drgač pa to ni vzrok za predčasni porod, so samo simptomi.

CIPRESA, ti k moraš takole bogica pupat ponoči in hodit lulat kot jaz... jaz sem to rešila z litrsko plastenko vode poleg postelje, da ne matram moja revčka :love: med spanjem. Pa se kar obnese.
Kar se pa tega tiče, da se ti mora vmaknit, da greš lahko s postelje, je pa res nerodno. Imata mogoče možnost, da lahko zamenjata poziciji, pa da ti spiš, tam kjer on in greš lažje iz postlje? Pri meni bi bil to sicer velik problem, ker sem navajena spat na desni strani postelje in na levi niti slučajno ne morem...
Sicer pa tud jaz po parkrat na noč obiskujem wc :(, pa za nameček moram še po stopnicah dol do njega, se obvezno zaletet v :kuza: in zbudit pol hiše, če se le da :)- Ko pridem nazaj gor, je pa :duda: že budna in traja še pol ure, da me neha brcat in lahko zaspim... :zmeden:

Imam pa dobro novico! Imam odobren dopust in od 9.5. ME NI VEČ V SLUŽBI!!!!!!!!!!:bravo:

Zdele pa šopam počas delat, pol pa v Kolosej. A sploh pride katera? Jest pa Tinka74 bova tam... :rozica::rozica:

Mejte se rožice!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
7.4.2005 16:23:03   
CIPRESA
Ja meceno tudi mene veseli da si vsak dan boljše in si se spet malo oglasila.

Pupa 25 tole z posteljo je pa tako rajši ležim v kotu, ker se bojim da ne bom padla na tla. Vem mogoče se sliši malo čudno sam se lahko kaj hitro zvalim iz postelje zdaj pa sploh ker sem še bolj okrogla.

Drugače pa dobra novica to da v začetku maja nehaš s službo. Jaz sem doma že od začetka decembra in mi je včasih kar malo dolgčas. Ima pa oče s.p. pa mu vodim računovodstvo, sem imela kar nekaj dela sedajle da sem oddala vsa poročila na DURS in AJPES pa razna poročila pa obvestila pa kup enga dreka, za katerega moraš prebrat zakone in se ravnati po njih. Drugače mi to ne dela ravno nevemkakšnih preglavic, saj sem po poklicu računovodkinja. Tko da se s tem včasih kar malo zamotim.

Aja pa danes zjutraj me bi pa kmalu pobralo tolk sem se vstrašla. Ravno ko sem pisala po netu, se mi je začelo vrteti, pa čisto mokra sem ratala pa kar tresla sem se in nisem mela pojma kaj je to sam hitro šla v kuhinjo in si nalila vodo in še ni bilo dobro, pol sem pa začela jesti in jesti in jesti in pol je blo v momentu vse O.K. Tko da mislim da mi je naša :duda: porabila vse zaloge in bi skoraj padla skupaj.Pa ne da ne jem dovolj, samo zgleda da zdajle res raste in res veliko porabi nevem no....ALI IMA KATERA PODOBNE IZKUŠNJE????
Zaradi zmanjšanja železa to ne more biti, ker jem tablete vsak dan tko da imam tega dovolj, pa magnesol pijem tudi vsak dan.

No zdej je vse v redu pridno papcamo +8KG, in brcamo mamico sedaj že višje ne samo v mehur in spodaj v trebuh.

LP CIPRESA

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
7.4.2005 22:49:37   
valentina.
Ojla,

fajn, ko vedno katera poskrbi da smo na prvi strani :).
Jaz sem danes bila na tistem testu za sladkor, izvide izvem jutri. Za vsak slučaj če bo kaj narobe in bom morala na dieto, sem popoldan hitro zmazala en krof :ups:.

Cipresa, da ti ni samo cuker padu? Mogoče moraš jest zajtrk takoj ko vstaneš?

Aja, in Pravljica, če si kje tu naokoli: zadnjič si rekla da tudi tebe boli sramna kost med nogami (kako opisat?). Sem vprašala dr. Pušenjaka na MON, pa sem se kar ustrašila njegovega odgovora. Če te zanima preberi-datum 6.4. pod naslovom "dve vprašanji". Se mi zdi da je kar za se malo popazit?!

Držte se in :rozica: vsaki!
valentina

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
8.4.2005 9:06:41   
pravljica
hvala valentina...grem kar pogledat :zmeden2:

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?