Grascakinja -> JULIJKE (7.4.2005 15:42:57)
|
Bravo meceno, da si skoz boljš:bravo:! Držim pesti za 8) izpit! Otrdevanje trebuščka so v bistvu lažni popadki. Če jih je velik pa če se tudi že odpiraš, pol res lahko že pride do komplikacij. Drgač pa to ni vzrok za predčasni porod, so samo simptomi. CIPRESA, ti k moraš takole bogica pupat ponoči in hodit lulat kot jaz... jaz sem to rešila z litrsko plastenko vode poleg postelje, da ne matram moja revčka :love: med spanjem. Pa se kar obnese. Kar se pa tega tiče, da se ti mora vmaknit, da greš lahko s postelje, je pa res nerodno. Imata mogoče možnost, da lahko zamenjata poziciji, pa da ti spiš, tam kjer on in greš lažje iz postlje? Pri meni bi bil to sicer velik problem, ker sem navajena spat na desni strani postelje in na levi niti slučajno ne morem... Sicer pa tud jaz po parkrat na noč obiskujem wc :(, pa za nameček moram še po stopnicah dol do njega, se obvezno zaletet v :kuza: in zbudit pol hiše, če se le da :)- Ko pridem nazaj gor, je pa :duda: že budna in traja še pol ure, da me neha brcat in lahko zaspim... :zmeden: Imam pa dobro novico! Imam odobren dopust in od 9.5. ME NI VEČ V SLUŽBI!!!!!!!!!!:bravo: Zdele pa šopam počas delat, pol pa v Kolosej. A sploh pride katera? Jest pa Tinka74 bova tam... :rozica::rozica: Mejte se rožice!:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|