|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   grd kašelj brez vročine
22.12.2008 22:30:43   
BRINA J.
Nevem kaj naj , že 10 dni mi 4-letnica kašja grdo , se izkašljuje , vročine pa nima,  2 dni toži občasno pa da  jo boli v prsih. Pri nas so taki zdravnki, da če pripelješ otroka ki se duši od kašlja te gledajo noro pa ti rečejo da kaj delamo sploh tu če nima vročine, to se mi je že 2krat zgodilo, mala je astmatik drugače na vsakodnevni zaščiti z inhalacijami. Enkrat je tako , ker je bil pediater preveč pametem in saj ni nič... fasala virusno pljučnico, tako da nevem več kaj naj ..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: grd kašelj brez vročine
22.12.2008 22:51:51   
Todala
Imeli smo tudi samo kašelj brez vročine..., probali smo sirup, čakali... končali v bolnici.  Mora k zdravniku, po mojem.

(odgovor članu BRINA J.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 22:56:58   
rija
moj je tak grdo pokašljeval 1 mesecuser posted image  da se je dobesedno davil, šli k P in je bilo baje vse okuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu BRINA J.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 23:57:56   
ursi
Trenutno se ponekod pojavlja tudi oslovski kašelj. Tko da jaz bi za zihr šla k doktorju.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 7:44:35   
dana
BRINA pa pojdite na urgenco ali pa h kakemu drugemu pediatru (recimo ko jo dežurni), če vas vaš noče pregledati.
Mi je pa čudno, da ima tak odnos če je otrok astmatikuser posted image

(odgovor članu ursi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 8:31:38   
vanč
Vsak človek, ki grdo kašlja več kot 14 dni naj bi šel nujno k zdravniku poslušat pljuča. Kaj šele otrok astmatik! Nič naj ti ne bo neprijetno in vztrajaj. Naš sicer nima astme a je občutljiv na pljuča in vsak močnejši prehlad potrebujemo pomoč ventulina, da se zmažemo. (bili smo tudi že v bolnici na kisiku)Zato, hvala bogu, ga naša zdravnica vedno hoče slišat.Tako smo oktobra ušli pljučnici za las, ker je pravočasno slišala poke in predpisala antibiotik.
Pa še to! Sama imam na pljučnem krilu brazgotinico od nepravočasno zdravljene pljučnice.
V glavnem, ko sama začutiš, da bi jo mogla pokazat zdravnici to naredi neglede na to kaj si kdo misli. Če pa ti potem zdravnica reče, da je vse o.k. toliko bolje in bosta odšli pomirjeni domov.

vanč

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 9:39:14   
Freycha
ste me s tem danes prepričale, da je moj odpeljal hčerko na pregled k zdravniku, ker ima močne napade kašlja in predvsem tisti oslovski kašelj me je malo "prestrašil", ker še ni dobila tretjega cepiva.......

Zdej čakam, da me pokliče in pove, kaj ji je......

(odgovor članu vanč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2009 17:22:18   
Meggy
Pozdravljene!
Za tiste, ki prisegate na naravna zdravila (za kašelj je to super zdravilo):
kupite črno redkev in izdolbite luknjo, ampak ne preveliko. Potem vanjo vlijete 2 žlici medu in pustite čez noč. Vso zadevo je treba imeti na krožniku ali v manjši posodici, ker se bo iz tega razvil sirup in se količina tekočine poveča. Potem pa to lahko trikrat na dan eno žličko ponudite otroku, če pa mu okus ne odgovarja, preprosto zmešajte z čajem.
Res ful pomaga lajšat kašelj, tako za staro kot za mlado :)

LP

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?