|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralni stroj
22.12.2008 13:01:58   
mama76
Ker naš pralni stroj ne dela več kot bi moral, bi morali kupiti novega, sedaj pa zbiram mal ponudbe oz. si jih ogledujem na spletu. Zanima me na kaj ste bili v pozorni, ko ste kupovali pralni stroj. Jaz sem gledala tako, da je cena nekje do 450,00 EUR, da ima porabo vode nekje 45l in da je energetski razred A+, zdaj pa ne vem kako je z obrati ožemanja kaj 1200 obratov je že dovoljuser posted image . Res vam bi bila hvaležna, če me opomnite še na kako malenkost, ki je pomembna pri nakupu. Lep pozdrav in lepe praznike.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralni stroj
22.12.2008 14:42:32   
Luni
Če imaš sušilca, moraš imeti ožemanje 1300 obratov. In PAZI: da bo imel predpranje!!! user posted image

(odgovor članu mama76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 18:07:15   
jar
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Če imaš sušilca, moraš imeti ožemanje 1300 obratov. In PAZI: da bo imel predpranje!!! user posted image

jaz imam 1200 in kadar sušim na zraku dam vedno na 1000, je čisto dovolj. če dam v sušilca pa 1200 in se mi zdi več kot dovolj.

predparanje... kaj je že to predpranje??? v 15. letih svojega gospodinjstva ga še nisem rabila.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 18:34:31   
robinzon
Pralnega sem zamenjala pred dvema letoma. Kar pogrešam pri njem je povišan nivo vode. Občutek imam, da so šli s čimmanjšo porabo vode tako daleč, da perilo ni več dobro izprano. Že prejšni je imel neko varčevanje in sem imela skoz vklopljen zvišan nivo, ta novi pa ga nima in moram dati zmeraj na dodatno izpiranje.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2008 20:39:44   
Anonimen
To porabo vode pri pralnih stojih je potrebno gledat z malo rezerve. Merijo jo po ISO standardih, teh je več, ampak načeloma za večino firm velja: merijo pri najkrajšem programu, pri 30° in pri malo umazanem perilu. Pri 90° je tako poraba vode še vedno okoli 100l. Pri 40° in zelo umazanemu perilu bo kljub senzorju stroj porabil 70-90 litrov.
Pomembna je poraba energije, oziroma kako segreva vodo, postopoma, kakšne obrate ima - še posebej če uporabljaš sušilca. Ampak nekje 1200 obratov je OK. Razni dodatni programi za madeže pa odvisno, koliko sploh rabiš. Če imaš veliko otrok ali moža nogometaša, potem je fajn, sicer se mi zdi brezveze. Evenentuelno še velikost bobna.

Robinzon, mogoče uporabljaš preveč praška? Stroji dandanes, sploh boljše znamke, imajo način vrtenja bobna narejen tako, da prašek maksimalno porabijo, poleg tega je tudi prašek zelo močan.  Zato se naj bi porabilo manj praška.

Firme: jaz ti lahko priporočim Boscha in Siemensa, samo sem malo pristranska user posted image .

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2008 21:34:39   
inesc
Jaz sem gledala predvsem na porabo električne energije in da ima dodaten program "Allergie" in malo na estetiko. Vzela sem Candy z velikimi vrati in sem ZELO zadovoljna!!!

Pa boš dobila A+ za do 450,00€??user posted image user posted image  Se mi bolj zdi, da boš morala še nekaj dodati zraven.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 8:58:48   
mama76
Hvala za vse odgovore, sem dobila vsaj malo bolj realno podobo na kaj naj bom pozorna, tako, da bodo tej od Gorenja, ki sem jih gledala kar vredu. A ja pa še cena dobi se tudi za 450,00 EUR A+, brez nekih dodatnih funkcij, meni je važno da ima program priti izlitju vode, pa da je enostaven za uporabo, da ga znamo vsi naštimat.
Lepo se imejte in še enkrat hvala.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2008 8:59:43   
robinzon
Ankica, bom še zmanjšala dozo in videla, če je kaj boljše. Meni na temnem perilu pusti prašek kakšen bel flekec, po dodatnem izpiranju pa izgine. Na gel se  ne morem navadit, da bi ga stalno uporabljala, čeprav ga imam zmeraj na zalogi. V moji glavi je še zmeraj miselnost, da je pralno sredstvo v prahu boljše.

(odgovor članu inesc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2008 7:24:51   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: jar

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

jaz imam 1200 in kadar sušim na zraku dam vedno na 1000, je čisto dovolj. če dam v sušilca pa 1200 in se mi zdi več kot dovolj.

predparanje... kaj je že to predpranje??? v 15. letih svojega gospodinjstva ga še nisem rabila.

Kar se tiče obratov:vrejameš, da nisem dost pametna user posted image , da bi si jaz to izmislila, tako so mi povedali stručkoti user posted image  inn jim verjamem, ker pri meni deluje. Ja, predpranje je pa zasidrano v moji glavi: za belo mora biti obvezno, tako sem navajena, pa bi mogoče se še odvadla, če ne bi mož imel belih službenih cunj, za katere sem kar bolj sigurna, da bodo bele, če jih operem s predpranjem.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (13%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (66%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!