Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prosim za pomoč - nasvet 22.12.2008 9:26:02
|
|
|
|
Sonrisa
|
Prvič sem bila na bolniški in mi pogodbe niso podaljšali, drugič mi je zaradi nosečnosti niso hoteli podaljšati. Je pa šlo za različni službi.
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč - nasvet 22.12.2008 9:26:21
|
|
|
|
Lalica1
|
Nisem noben strokovnjak, vendar sem zaposlena za DČ (med porodniško mi preteče pogodba) in mislim, da tu ni noben zaščiten, da bi mu delodajalec bil dolžan podaljšati pogodbo. Ko pogodba preteče, pač preteče, razen če ti jo podaljša delodajalec na lastno željo. Po moje...
|
|
|
|
RE: Prosim za pomoč - nasvet 22.12.2008 10:01:12
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1 Nisem noben strokovnjak, vendar sem zaposlena za DČ (med porodniško mi preteče pogodba) in mislim, da tu ni noben zaščiten, da bi mu delodajalec bil dolžan podaljšati pogodbo. Ko pogodba preteče, pač preteče, razen če ti jo podaljša delodajalec na lastno željo. Po moje... Se strinjam, ko poteče pogodba pač poteče, ne glede na nosečnost ali bolniško. Drugače bi bilo, če bi bila pogodba za nedoločen čas. Sej po eni strani je to logično, sicer bi vsaka, ki je zaposlena za DČ zanosila in tako obdržala službo. Poskusi se pogovoriti z delodajalcem, če ti podaljšajo vsaj do porodniške, potem pa tako država poskrbi za tebe.
|
|
RE: Prosim za pomoč - nasvet 22.12.2008 10:21:15
|
|
|
|
lukec
|
Še to. Tudi meni je potekla pogodba, preden sem šla na porodniško. Če si bila v zadnjih 18 mesecih pred porodniško zaposlena vsaj 12 mesecev, ti pripada starševsko nadomestilo - to je pa praktično porodniška, ker je tud odvisna od plače.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?