|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:19:11   
Barby1
Jaz sem trenutno noseča en mesec, pa mi je že cel teden ful slabo in to cel dan. Nič mi ne paše jest, kile mi grejo kar same dol. A je to normalno??
Imela sem že dva spontana splava, zdaj pa si v nožnico vstavljam Prometrium - tablete iz Italije - in molim, da bi bilo zdaj vse v redu. Mogoče pa je to dober znak, da mi je slabo?? Ker prejšnji dve nosečnosti mi ni bilo nič slabo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:24:17   
N&N&D
Jaz sem takoj zjutraj nekaj pojedla, pa mi je bilo nato bolje. Jedla sem, kar mi je pasalo, mleka nisem mogla piti, ker mi je bilo po njem slabo.
Saj bo bolje:) in drzim pesti.

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:25:18   
Tiamo
Meni so pomagali mehurčki: radenska, fanta, cocacola....držim pesti zate. :angel:

Lp Tia74

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:29:13   
tulipan
Stara vraža pravi, da če ti je slabo, pomeni da se je primlo...;)
Držim pesti!!
Meni je delalo slabo še v 5.mesecu...

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:30:35   
puri
Jaz sem tut slišala, da če ti je slabo, to samo pomeni, da je vse O.K:)

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:32:00   
Lunca1
Jaz sem tudi slišala, da imajo tiste, ki jim je slabo več nosečniških hormonov, kar pa naj bi bil dober znak.

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:39:54   
Naja31
A potem je slab znak, ce ti ni slabo?
To ni res, no.
Spet ena izmed "babjih cenc".

Lp, N.

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:49:19   
rouzi
meni je pomagal kruh, samo ne svež, ene 2 dni star, pa prepečenci, pa bobi palčke. take suhe stvari. sam morš pol velik pit, da te ne zaštofa.

držim pesti, pa če ti je zdej prvič slabo, je dober znak pomoje. srečno!!!

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 11:51:48   
kofetek2010
meni je bilo v prvi nosečnosti ful slabo, sem se morala cel dan s hrano filat :( še preden sem s postle vstala sem imela Leibnitze v ustih :)-
zdaj mi pa ni nič slabo in upam, da bo pri tem ostalo ;)

lp
:nosecka:jana73

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 12:23:23   
vrendu
Ojla!
Meni je bilo konec prvega trimestra za znoret slabo, tako da sem bila na bolniški. Tudi meni so šle kile dol in vsa hrana mi je obupno smrdela. Potem pa se je vse normaliziralo in zdaj mi paše vse;
slabost v prvih mesecih je čisto nekaj normalnega, nič skrbet. Upam, da bo z otročkom tudi naprej vse v redu, tudi če ti bo na ta račun slabo...
Drži se!

:nosecka:34t

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 12:39:38   
teta beta
Mi ni bilo nič slabo, tako da o tem sploh ne bom, ampak - kaj si ti vstavljaš v nožnico? Hočem reči, a je to po nasvetu kakega ginekologa ali raznih pametnih prijateljic in znank?
Če ga še nimaš, čimprej vprašaj za kako strokovno mnenje glede teh tablet (svečk, verjetno).

Upam, da bo vse v redu.

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 12:47:25   
Natka1
Po moje je tudi čisto oK, če ti je slabo, to pomeni, da se nekaj dogaja in da je vse OK.

Kakšno staro žemljico (ene dva dni) pojej, ali prepečenec, ali kaj podobnega. Meni ful paše jupi zmešan z vodo. Prej ga nikoli nisem pila.

Pa je vse dobro.

Natka

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 14:38:10   
Julijana
Naj te kar potolažim meni je slabo že četrti teden, UZ sem imela pred enim tednom in sem videla srček in moj G je rekel da je vse OK in tako je verjetno tudi pri tebi:bravo:.
Slabo pa mi je najbolj od dvanajstih naprej najhuje pa je zvečer, danes sem mislila da je konec s slabostjo pa sem se zmotila. Najhuje je bilo če sem jedla sadeže z veliko C vitamina, tako da sem sedaj na jabolkih in pijem vodo.
Držim pesti zate:bravo::sloncek::rozica:
LPJ9t:nosecka:

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Slabo, rabim nasvet
7.4.2005 14:49:39   
Barby1
Ja v nožnico si trikrat na dan vstavljam Prometrium tablete, ki mi jih je svetoval ginekolog.
So pa za preprečitev spontanega splava in pomagajo zarodku da se pravilno vgnezdi v maternico. Sem imela že dva splava in te tablete so še edino upanje.
Mi pa sigurno ni slabo zaradi tablet, ker mi je slabo šele en teden, tablete pa jemlem že cel mesec.
Hvala vsem za pomoč, sem bolj pomirjena.

(odgovor članu Barby1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?