Slabo, rabim nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Barby1 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:19:11)

Jaz sem trenutno noseča en mesec, pa mi je že cel teden ful slabo in to cel dan. Nič mi ne paše jest, kile mi grejo kar same dol. A je to normalno??
Imela sem že dva spontana splava, zdaj pa si v nožnico vstavljam Prometrium - tablete iz Italije - in molim, da bi bilo zdaj vse v redu. Mogoče pa je to dober znak, da mi je slabo?? Ker prejšnji dve nosečnosti mi ni bilo nič slabo.

N&N&D -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:24:17)

Jaz sem takoj zjutraj nekaj pojedla, pa mi je bilo nato bolje. Jedla sem, kar mi je pasalo, mleka nisem mogla piti, ker mi je bilo po njem slabo.
Saj bo bolje:) in drzim pesti.

Tiamo -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:25:18)

Meni so pomagali mehurčki: radenska, fanta, cocacola....držim pesti zate. :angel:

Lp Tia74

tulipan -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:29:13)

Stara vraža pravi, da če ti je slabo, pomeni da se je primlo...;)
Držim pesti!!
Meni je delalo slabo še v 5.mesecu...

puri -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:30:35)

Jaz sem tut slišala, da če ti je slabo, to samo pomeni, da je vse O.K:)

Lunca1 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:32:00)

Jaz sem tudi slišala, da imajo tiste, ki jim je slabo več nosečniških hormonov, kar pa naj bi bil dober znak.

Naja31 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:39:54)

A potem je slab znak, ce ti ni slabo?
To ni res, no.
Spet ena izmed "babjih cenc".

Lp, N.

rouzi -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:49:19)

meni je pomagal kruh, samo ne svež, ene 2 dni star, pa prepečenci, pa bobi palčke. take suhe stvari. sam morš pol velik pit, da te ne zaštofa.

držim pesti, pa če ti je zdej prvič slabo, je dober znak pomoje. srečno!!!

kofetek2010 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 11:51:48)

meni je bilo v prvi nosečnosti ful slabo, sem se morala cel dan s hrano filat :( še preden sem s postle vstala sem imela Leibnitze v ustih :)-
zdaj mi pa ni nič slabo in upam, da bo pri tem ostalo ;)

lp
:nosecka:jana73

vrendu -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 12:23:23)

Ojla!
Meni je bilo konec prvega trimestra za znoret slabo, tako da sem bila na bolniški. Tudi meni so šle kile dol in vsa hrana mi je obupno smrdela. Potem pa se je vse normaliziralo in zdaj mi paše vse;
slabost v prvih mesecih je čisto nekaj normalnega, nič skrbet. Upam, da bo z otročkom tudi naprej vse v redu, tudi če ti bo na ta račun slabo...
Drži se!

:nosecka:34t

teta beta -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 12:39:38)

Mi ni bilo nič slabo, tako da o tem sploh ne bom, ampak - kaj si ti vstavljaš v nožnico? Hočem reči, a je to po nasvetu kakega ginekologa ali raznih pametnih prijateljic in znank?
Če ga še nimaš, čimprej vprašaj za kako strokovno mnenje glede teh tablet (svečk, verjetno).

Upam, da bo vse v redu.

Natka1 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 12:47:25)

Po moje je tudi čisto oK, če ti je slabo, to pomeni, da se nekaj dogaja in da je vse OK.

Kakšno staro žemljico (ene dva dni) pojej, ali prepečenec, ali kaj podobnega. Meni ful paše jupi zmešan z vodo. Prej ga nikoli nisem pila.

Pa je vse dobro.

Natka

Julijana -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 14:38:10)

Naj te kar potolažim meni je slabo že četrti teden, UZ sem imela pred enim tednom in sem videla srček in moj G je rekel da je vse OK in tako je verjetno tudi pri tebi:bravo:.
Slabo pa mi je najbolj od dvanajstih naprej najhuje pa je zvečer, danes sem mislila da je konec s slabostjo pa sem se zmotila. Najhuje je bilo če sem jedla sadeže z veliko C vitamina, tako da sem sedaj na jabolkih in pijem vodo.
Držim pesti zate:bravo::sloncek::rozica:
LPJ9t:nosecka:

Barby1 -> Slabo, rabim nasvet (7.4.2005 14:49:39)

Ja v nožnico si trikrat na dan vstavljam Prometrium tablete, ki mi jih je svetoval ginekolog.
So pa za preprečitev spontanega splava in pomagajo zarodku da se pravilno vgnezdi v maternico. Sem imela že dva splava in te tablete so še edino upanje.
Mi pa sigurno ni slabo zaradi tablet, ker mi je slabo šele en teden, tablete pa jemlem že cel mesec.
Hvala vsem za pomoč, sem bolj pomirjena.

Stran: [1]