drum
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka IZVIRNO SPOROČILO: drum Včasih pravi da se ji gnusim, da me ne mara več, da si ne predstavla prihodnost z menoj... Saj tko na zunaj je vse OK, sodelujeva, samo intimnost pa ni. Ni seksa, ni poljubov... Pravi da se je trudila za zakon pa da se ne bo več. Ej, jaz tudi nisem stal križem rok. Bom rekel da nisem eden takih ki samo čakajo. Med tednom kuham, pospravljam po stanovanju pa še kaj bi se našlo (likam pa ne..pa tudi nikoli ne bom-priznam) Ne popivam, ne hodim okol. Tako podobno sem jaz delovala pred leti, ko sva bila v krizi. Po mami sem "podedovala" zaničevanja moških , on pa zaničevanje ženskih "baba je baba". Non stop sem bila sama z dvema majhnima otrokoma(razlike 16 mesecev) brez vsakršne pomoči, se sekirala, kako bo z varstvom (tudi ostale obveznosti njega ni brigal), me je sekiral zaradi denarja, za svojo plačo sem ga vprašala če lahko kupim hlače, ker sem jih bila nujno potrebna. Je rekel, zakaj jih rabim, sem rekla, da ne morem hoditi samo v enih, ker grem na delo z ljudmi, pa je rekel, saj gre tudi on med ljudi, pa da gre v delovni obleki, zato ne rabi hlač in še in še....samo veš, ko je bil piskrček poln je bil poln, potem ni pomagalo, da se je vse kesal, obljubil, da bo drugačen, leta je trajalo, da sem mu popolnoma zaupala. Si res tako bil priden skozi, ali si jo dajal tudi na stranski tir, zdaj se pa poskušaš odkupiti s pospravljanjem likanjem itd...???? V bistvu sem bil skozi vsa leta tak. Morda v začetku malo manj. Zdaj imam pač tako službo, da se mi zdi brez veze čakat, da pride domov in npr skuhat kosilo. Zakaj pa ne, če sem doma. Tudi mi to ni težko ker to rad počnem. Sprejemam jo kot enakovrednega partnerja, dostikrat jo vprašam za mnenje. Ga upoštevam, če pa menim da ni uredu, potem pač ne.
|