|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšen nasvet bi prosil
14.1.2009 13:04:03   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: naivka

Eno vprašanje: zakaj je na KT, če nista več intimna?

To sem jo tud jaz vprašal. Takrat ko jih je začela jemat je še bilo nekaj. Njen odgovor je bil da zato ker je imela močne krvavitve (kar je res, ker sem parkrat čistil sedeže v avtuuser posted image ) Jemat jih je začela po obisku ginekologinje.
Načeloma ji verjamem, čist pa ne. Ampak naj ji bo.

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
14.1.2009 13:05:21   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: drum

IZVIRNO SPOROČILO: naivka

Eno vprašanje: zakaj je na KT, če nista več intimna?

To sem jo tud jaz vprašal. Takrat ko jih je začela jemat je še bilo nekaj. Njen odgovor je bil da zato ker je imela močne krvavitve (kar je res, ker sem parkrat čistil sedeže v avtuuser posted image ) Jemat jih je začela po obisku ginekologinje.
Načeloma ji verjamem, čist pa ne. Ampak naj ji bo.

Ja ji kr lahko verjameš. Ogromno žensk se za to odloči zaradi istega razloga. Sploh pa če jim to svetujejo tudi ginekologi!!user posted image user posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 77
14.1.2009 13:07:04   
baguSka
btw: ko so jih predpisali meni pri 15ih letih, ker sem imela težave s kožo, tud še nisem bla spolno aktivna.. no, danes mi je žal kot imam las na glavi in kocin po telesu, da sem takrat vedno vse verjela zdravnikom in jim tok samo sebe tok zlo zaupala... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
14.1.2009 13:19:16   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

btw: ko so jih predpisali meni pri 15ih letih, ker sem imela težave s kožo, tud še nisem bla spolno aktivna.. no, danes mi je žal kot imam las na glavi in kocin po telesu, da sem takrat vedno vse verjela zdravnikom in jim tok samo sebe tok zlo zaupala... user posted image

Eden od odgovorov je bila tudi koža.
Sicer pa imam raje dva kondoma na k....., kot prenašat njena nihanja v razpoloženju in ostale pretreseuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
14.1.2009 13:29:31   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

IZVIRNO SPOROČILO: drum

Včasih pravi da se ji gnusim, da me ne mara več, da si ne predstavla prihodnost z menoj...
Saj tko na zunaj je vse OK, sodelujeva, samo intimnost pa ni. Ni seksa, ni poljubov... Pravi da se je trudila za zakon pa da se ne bo več. Ej, jaz tudi nisem stal križem rok. Bom rekel da nisem eden takih ki samo čakajo. Med tednom kuham, pospravljam po stanovanju pa še kaj bi se našlo (likam pa ne..pa tudi nikoli ne bom-priznam) Ne popivam, ne hodim okol.

Tako podobno sem jaz delovala pred leti, ko sva bila v krizi. Po mami sem "podedovala" zaničevanja moških , on pa zaničevanje ženskih "baba je baba". Non stop sem bila sama z dvema majhnima otrokoma(razlike 16 mesecev) brez vsakršne pomoči, se sekirala, kako bo z varstvom (tudi ostale obveznosti   njega ni brigal), me je sekiral zaradi denarja, za svojo plačo sem ga vprašala če lahko kupim hlače, ker sem jih bila nujno potrebna. Je rekel, zakaj jih rabim, sem rekla, da ne morem hoditi samo v enih, ker grem na delo z ljudmi, pa je rekel, saj gre tudi on med ljudi, pa da gre v delovni obleki, zato ne rabi hlačuser posted image  in še in še....samo veš, ko je bil piskrček poln je bil poln, potem ni pomagalo, da se je vse kesal, obljubil, da bo drugačen, leta je trajalo, da sem mu popolnoma zaupala. Si res tako bil priden skozi, ali si jo dajal tudi na stranski tir, zdaj se pa poskušaš odkupiti s pospravljanjem likanjem itd...????

V bistvu sem bil skozi vsa leta tak. Morda v začetku malo manj. Zdaj imam pač tako službo, da se mi zdi brez veze čakat, da pride domov in npr skuhat kosilo. Zakaj pa ne, če sem doma. Tudi mi to ni težko ker to rad počnem.
Sprejemam jo kot enakovrednega partnerja, dostikrat jo vprašam za mnenje. Ga upoštevam, če pa menim da ni uredu, potem pač ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
14.1.2009 14:08:12   
mojamura
drum imaš zs

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 81
18.1.2009 21:08:36   
doktor
Hvala Drum

Nisem vsega prebral, kar si napisal. Vem, da imaš problem podoben mojemu.
Sem vztrajal kolikor sem zmogel, toda ne zmorem več enostavno mi je zmanjkalo energije.
Jsno mi je povedala že eno leto nazaj, da za njo obstajam samo kot OČE njenih otrok in nič drugega sem padu po tleh kot največji bedak. Se nisem mogel pobrat dolg dolg cajta. Še dons mislim na ta trenutek. Vmes sem gojil sovraštvo, sem zabluzil, pa sem spoznal, da je vse skupaj eno življensko sranje.
Danes se postavljam na svoje noge brez milosti do sebe in drugih. Bojo že preživeli. Sem moral tudi jaz.
Moram sazlužit denar in se losat zveze.
Nisem imel nobene vmes in tudi nisem imel namena tega počet. Marda se sliši pobožnjaško vendar ne bi nikdar prevaral svoje žene.
Ta trenutek pa mi je vseeno za moralo. Vmes mi je še nekajkrat povedala, češ ali greva sexsat in bo po tvoje boljše, sem si mislil svoje.
Za porivat dobiš kurbo in jo plačaš in greš. Žena pa je še kaj drugega kot to. Pa nisem tega počel?!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 82
19.1.2009 10:04:51   
drum
Ja res, pri kurbi sprazniš jajca in greš. Pri ženski ki jo imaš rad, pa ne gre samo za to. Gre predvsem za občutek občutek varnosti in da si sprejet.
Tudi jaz razmišljam tako.

(odgovor članu doktor)
Neposredna povezava do sporočila: 83
19.1.2009 22:20:56   
sabri
Po pravici povem, da nisem brala vsega ampak bolj prvo stran in ti samo na kratko povem, ko si to napisal - Do prepira je prišlo pa zarad tega ker nismo pospravil bajte medtem ko je ona bila na novoletni zabavi. In to 2 dni. Napizdila nas je .Halo?Se da tud drugač povedat. Se strinjam da je trba pospravt, sesam po hiši v glavnem jaz, tisti dan pač nisem. Zarad tega se ne bo svet podrl. Prah ne bo nikamor ušel. Nažalost. - da si tega tudi ti ne bi smel dovoliti, da te žena napizdi zaradi tega, pa saj nisi copata. Samo to še, če si predober, te lahko ceni ali te pa začne še manj ceniti, odvisno od  karakterja, pri tvoji je zgleda to drugo. Saj mi je všeč, da moški pomaga tudi pri takih opravilih ampak mora še vseeno ostati moški in sam sebe dovolj spoštovati in tudi pokazati zobke včasih. Je pa res, da je treba vedeti, če te ljubi, se bo vse poštimalo, če te pa ne več, ti pa ne likanje, ne sesanje...ne pomaga. Srečno. 

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 84
20.1.2009 22:27:17   
drum
Ja, pri nas je sedaj tako kot da se ni nič zgodilo. Pogovarjava se, celo  nekaj načrtov imava (sem pa malo previden pri tem) samo seksava še ne. Kdo ve, mogoče bo pa to tudi še?!
Tako da , kar ne vem kaj bo v prihodnje...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 85
20.2.2009 12:34:46   
drum
Eno leto je že kar sva nazadnje sexala z ženo. Jaz bedak pa kar čakam in upam na čudež, ki ga verjetno ne bo. Skoka čez plot si nisem privoščil. Ker potem bi jaz bil tisti, ki razdira familjo. Ker se držim načela, da ko si z nekom, ne glej drugam. Ta moja načela me bodo še enkrat pokopala.
Ah...življenje.. 

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 86
20.2.2009 12:51:03   
sanasan
a zdaj se ti pa zdi, da ste družina? otroci zagotovo čutijo...
ne vem, jaz niti teden ne bi zdržala v 'negotovosti' ... sploh ne bi mogla funkcionirat, dokler ne bi razčistila z možem, kaj (ne)želi... kaj pa vem, sicer tu lahko preberem samo tvojo stran...ampak glede na napisano, kot da je njej tako fajn, kot da ji nič ne manjkauser posted image ...kot da ji je dovolj, to za kar poskrbiš...tebe in tvoje ljubezni pa ne rabi?
jaz bi 'udarila po mizi' in zahtevala temeljit pogovor, strokovno svetovanje...pač nekaj, da bi se stvari začele premikat....ker tole je kot umiranje na obroke.... če pogovora (v enem letu, kolikor pišeš) ne bi želela, bi pa pač predlagala ločitev... kaj pa če to čaka, pa noče biti 'kriva'...

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 87
20.2.2009 13:19:02   
drum
Družina...samo na papirju...oz. zakon je na papirju

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 88
20.2.2009 14:39:44   
majate
Nisem vsega brala.

Zdi se mi, da si se s situacijo, ki jo imata kar nekako sprijaznil. Sem ter tja bi se pogovoril, sicer pa si nezadovoljen ampak bolj kot ne pasiven. 
Kako pri vas izgleda dan, večer, noč. Kdo se drži skupaj oz. ste vsak sebi? Kdo se ukvarja z otroci? Kaj čutiš do žene ko se srečujeta, ko sta skupaj v prostoru?
Ne vem. Ob branju posta se skušam postaviti v tako situacijo. Ne morem si predstavljati življenja v taki napetosti. Samo temeljit pogovor in izpostavitev vajinih občutij in pričakovanj v prihodnosti lahko prinese napredek vajinemu odnosu. Jaz osebno ne bi več čakala, da se žena spomni biti žena. Vkolikor si ti mož, kakršnega se opisuješ.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 89
20.2.2009 17:04:44   
josephine27
živjo

Sem samo preletela odgovore in nisem podrobno brala kaj so drugi napisali moje mnenje pa je sledeče.
Mislim da ima tvoja žena težave in to ne samo v zakonu s tabo ampak v življenju nasploh predvsem pa sama s sabo. Dokler sama ni pripravljena na spremembo v bistvu ne moreš kaj veliko naredit.

Mogoče se ona svojih težav sploh ne zaveda. Vso jezo pa projecira nate ( ti si kriv da je ona nesrečna, da ni dosegla nečesa,...itd). Čeprav tega odkrito ne pove to kaže s svojimi dejanji tudi s tem da noče seksa. Vsaj tako je bilo z mano in možem dokler si nisem poiskala pomoči za svoje težave s katerimi mož ni imel veliko skupnega. Je bil praktično koš za smeti v katerega sem stresala svojo negativno energijo ker je drugam nisem mogla in znala. Hkrati pa sem vedela da me ne bo zaustil ker sem z njim manipulirala. Vem da se vse to hudo sliši ampak meni je uspelo spregledat upam da bo njej tudi. Ker to je odnos ki dolgoročno oba uničuje zdraven pa še vajine otroke. Kakšen zgled družinskega življenja jim dajete?

Možno je tudi da je v zakonu že dolgo nesrečna in ni znala povedat kaj ji manka zdaj k ne zdrži več pa buta iz nje še vse za nazaj. Pri meni je bilo tako da sem jaz bila nezadovoljna on pa tega niti ni vedel čeprav sva se veliko pogovarjala. Zanj je bilo vse ok jaz pa sem potiho trpela. Vedno sem se mu prilagajala čeprav me tega nikoli ni prosil sem živela tako kot je hotel on in mu to ves čas potiho zamerila. Dokler ni počilo. Včasih je bolje da pride do konca, do uničenja vsega, šele nato lahko gradiš na novo skupaj ali narazen to sploh ni važno ker v vsakem primeru čutiš olajšanje in životarjenja iz dneva v dan ni več.

Vsako partnerstvo je 50:50 vsak mora dat pol. Druge možnosti ni. Če ona tega ne more sprejeti ne moreš praktično nič. Če boš dajal več boš dolgoročno nesrečen in ne boš rešil zakona ker boš samo obupan in izmučen ( ne boš zmogel). Če pa daješ manj se boš čutil krivega da ne prispevaš dovolj.

Poskušaj se pogovorit z njo, počakaj na pravi trenutek in se pripravi kaj ji želiš povedati. Poskusi ji še enkrat predlagati svetovanje. Če zavrne jo prosi naj ti pove kaj si želi ona kako si predstavlja zvezo v prihodnje da vidiš če je sploh realno čakati da se bo kaj spremenilo. Kar ti svetujem ti seveda svetujem iz lastnih izkušenj morda je pri vama drugače. Ampak to bosta najbolje vedela vidva.

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 90
22.2.2009 21:55:35   
mimi84
Zakaj je do tega prišlo ne vem. V bistvu sem zmeden. Sva se za kaj zmenila pa potem ni bilo tako. Oz. je trdila da sva se drugače zmenila. Potem pa vedi pri čem si.Sej ne rečem, tud jaz kaj obljubim pa potem pozabim in se čez cajt spomnim. Ja seveda potem poslušam očitke da samo obljubljam.Pomembnih stvari ne pozabim.Malo manj pomembne mi pač kdaj iz glave uidejo. Če pa tisti hip ni kaj prišraufan kar si je zaželela pol pa tud..Al pa kaj drugega.

Bom še jaz iz moje izkušnje dodala nekaj!
Midva imava tud zelllooo globoko krizo in to zaradi takšnih stvari, ki si jih omenil! Mislim sa obstajamo ženske, ki smo ˝MOŽ BESEDA˝ user posted image !
Znorim, ko se nekaj dogovorim - z bilo kom - potem pa se ta dogovor ne upošteva! Popije mi živce, če moram eno stvar 100x prosit al pa omenit, ker jaz držim besedo v vseh pogledih!
Govorim svoje mišljenje: če mi nekaj obljubiš, pa to potem pozabiš si mi pokazal koliko ti pomenim - koliko misliš name! Kar se mene tiče, bi lahko bajto zglancal - nisi pa zamenjal žarnice, ki jo ne morem sama - sorry - sploh ne opazim da si kaj delal in spet znorim  user posted image !
Jaz sem takšna, pa mislim, da je tudi tvoja gospa neki takega!
Zgleda da imamo drugačne prioritete! user posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 91
23.2.2009 13:58:09   
majate
Kaj nikoli nič ne pozabiš, kar obljubiš? Fenomenalna si.

(odgovor članu mimi84)
Neposredna povezava do sporočila: 92
23.2.2009 18:25:53   
josephine27
meni osebno so hišna opravila, zamenjane žarnice in druge podobne stvari drugotnega pomena. ne me narobe razumet- prav in lepo je da mož pri tem sodeluje. samo včasih bi raje videla da bi spustil tist sesalec iz rok in raje mene zagrabil in me nesel v posteljo ter bil moški v pravem pomenu besede. hišno pomočnico lahko najamemouser posted image

(odgovor članu majate)
Neposredna povezava do sporočila: 93
25.2.2009 22:00:51   
fionca
Verjamem, da si želiš ohraniti družinsko življenje. Jaz sem se trudila na vse pretege, če bi očka mojega otroka se vsaj malo spremenil, sem pripravljena vse grdo pozabiti, še vedno. A če nekdo v odnosu nima volje, drugi ne more "furat" odnosa naprej. Ko včasih prebiram tale forum in vidim, kako so ene malenkostne, si rečem, da sem bila jaz ali neumna ali pa tako željna družinskega življenja. moj ni niti enkrat previl najinega otroka, lahko bi na prste preštela kolikokrat je peljal otroka na sprehod, skoraj za vse sem resnično sama, še na dopustu sem bila že sama z otrokom. Ker on baje pač kar dela. Kar se tiče denarja ga pa itak nikoli nima. Ne vem, kam ga daje. Res je, da ima s.p., ampak ravno zato ker ima preveč dela in ne ve kam vse mu že odteka, plačevanje delavcev, NEPOTREBNIH stroškov...
Je pa res, da je bil najin sex vedno in edino to je bilo tisto, kar je še ne dolgo nazaj resnično funkcioniralo.
drugače sem pa ugotovila, da sva si preveč različna. Pa tudi njegova mama je ena velika koza(cerkvena miš), ki misli, da je ženska za to nasvetu, da streže svojemu dragemu pa kakršenkoli je. Seveda je s tako mislijo v najin odnos prišel moj bivši.
Za ohranjanje odnosa se morata pač potruditi vedno dva in ne samo eden.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 94
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pojav bolezni pri obisku vrtca
endrina

Kaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?

stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (26%)

premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (6%)

ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (58%)

ne vem (11%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!