|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšen nasvet bi prosil
2.1.2009 22:37:28   
Anonimen
Zdiš se prijeten in 16 let je kar dolga, zato razumem za krize. Sem se pa spodtaknila, ko si omenil, da si zadirčen.

Jaz te tudi vidim bolj v tej luci in ne odnosa v smislu zena ne ve, kaj ima, kot pravi vecina.

Poleg tega, da si na nek nacin zadircen, se mi zdis do zene posmehljiv, se bolj pa posestniski. To ni osnova za ljubece, ampak za suznjelastniske odnose. Zena ni tista, ki ti je kvarila tvoj odnos do tretjerojenca, svoj odnos do njega si si pokvaril sam, s tem, da si od zene na nek nacin zahteval, da se obnasa tebi sprejemljivo. In ko se ni, se na njo zgovarjas, da ti je pokvarila odnos z otrockom. Ja, lepse je, ce je druzina harmonicna in oh in oh sploh hepi...ampak da mi bo pa kdo s svojim odnosom vplival na to, da mi z otrokom ne more biti lepo? Ja, pa kaj se. Po sestnajstih letih veze nekako spoznavas, da tudi sam v veliki meri vplivas na odnose, ne?

Glej, tista likanja in ne likanja in ostalo gospodinjstvo...ja, fajn, je, da so cim prej opravljena, to je pa tudi vse. Niso odraz ljubezni, ampak prej logisticna postavka v druzini, ki jo je fajn skupaj spravit tako, da nam ostane cas za tisto, kar nam je pomembno in v cemer uziva druzina. Posode ne pomivam zato, da nekomu pokazem, da ga ljubim, ampak zgolj zato, da ne bo umazana, ker v nasi druzbi vecinoma vlada nek standard ciste posode. Moj odraz ljubezni so dotiki, so poslusanja, so razumevanja, tisine, sprehodi in vse tiste, kar veseli naju skupaj in kar veseli nekoga drugega pa pocnem to tudi zato, ker ga ljubim (pa jaz vecino stvari se iz radovednosti). To so odrazi ljubezni in ne zlikane obleke. Vendar sam tega ne vidis, ker si prevec zaletav, prevec vase zagledan, predvsem pa prevec posestniski. Spremeniti bos moral sebe in svoje vzgibe, ce zelis, da tvoja dejanja v zeni vzbudijo ljubezen. To, kar delas sedaj, samo prilivas na ogenj. 

(odgovor članu bojevita)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
3.1.2009 11:06:44   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Glej, tista likanja in ne likanja in ostalo gospodinjstvo...ja, fajn, je, da so cim prej opravljena, to je pa tudi vse. Niso odraz ljubezni, ampak prej logisticna postavka v druzini, ki jo je fajn skupaj spravit tako, da nam ostane cas za tisto, kar nam je pomembno in v cemer uziva druzina. Posode ne pomivam zato, da nekomu pokazem, da ga ljubim, ampak zgolj zato, da ne bo umazana, ker v nasi druzbi vecinoma vlada nek standard ciste posode. Moj odraz ljubezni so dotiki, so poslusanja, so razumevanja, tisine, sprehodi in vse tiste, kar veseli naju skupaj in kar veseli nekoga drugega pa pocnem to tudi zato, ker ga ljubim (pa jaz vecino stvari se iz radovednosti). To so odrazi ljubezni in ne zlikane obleke. Vendar sam tega ne vidis, ker si prevec zaletav, prevec vase zagledan, predvsem pa prevec posestniski. Spremeniti bos moral sebe in svoje vzgibe, ce zelis, da tvoja dejanja v zeni vzbudijo ljubezen. To, kar delas sedaj, samo prilivas na ogenj. 

Se podpišem.

Pa dejansko obstajajo moški (ok, nekaj jih sigurno je, ampak po večini?), ki to razumejo ali jim moramo ženske tak način razmišljanja najprej podati, da začnejo o tem sploh razmišljati?

(moj mi namreč tudi skos naprej meče da mi pomaga, da da je naredil topato, kaj zdej sploh še želim...)

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.1.2009 18:31:45   
picola1
Jaz pa sem drugačnega mnenja...(ne sicer popolnoma) Enkrat sem brala čudovito knjigo z naslovom 5 jezikov ljubezni, kjer avtor opisuje, kako vsakemu ljubezen oz. izražanje ljubezni pomeni nekaj drugega (ponavadi je to tisto, česar v otroštvu nismo dobivali dovolj ali pa smo imeli tak zgled)...Enim so to dotiki, drugim besede potrditve, tretjim posvečen čas, spet drugim darila (ma peto stvar pa vedno pozabim...)In če oba partnerja govorita isti jezik ljubezni, potem je vse kul...(potem dajeta in si želita prejemati ponavadi eno in isto-se pravi, če si jaz želim, da mi mož prinese kdaj kako darilo, potem bom najbrž tut jaz njemu...) Problem pa nastane takrat, ko so pogledi na te stvari različni-mož nosi ženi rože, njej pa to ne pomeni nič...ona bi raje, da bi naredil več gospodinjskih opravil...Žena možu kuha, pere, lika...njemu pa to ne pomeni kaj dosti, on bi raje, da bi ga večkrat pohvalila...Problem se v veliki meri zmanjša, če se partnerja zavedata teh razlik in če oba kdaj pa kdaj naredita za partnerja tudi to, kar si želi on pa čeprav se mu to glih ne da al pa se mu zdi brezveze...
Tako da...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 53
3.1.2009 20:04:05   
picola1
Aja...dodat moram še to, da je fajn, da oba ozavestita svoj 'jezik ljubezni' in se zavedata, da če pa partner tega ne naredi vedno, ko mi hočemo, da to še ne pomeni, da nas nima rad...Pa pomembno je, da se izražamo...Povejmo, česa si želimo, kaj nam veliko pomeni...
Mene recimo oče ni nikoli objel in mi ful pomeni oz. mi je velik izraz ljubezni možev objem...in včasih pač on na to pozabi...Znam se zarad tega tut počutit slabo...večinoma pa mu povem, da mi manjka njegov objem...In je zadeva rešena...
Njemu je sicer največji problem to, da pravi, da mu nekih stvari ni za delat, ki meni veliko pomenijo...Sam zdej je že prišel do tega, da pač kdaj pa kdaj človek nardi za nekoga nekaj samo zato, ker pač drugemu to velik pomeni in ker konec koncev ugotoviš, da tut ti potem velik ljubezni in naklonjenosti nazaj dobiš, ker se pač partner počuti tolk bolj ljubljenega, ker so ble zadovoljene njegove potrebe...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
3.1.2009 21:51:49   
Anonimen
Problem pa nastane takrat, ko so pogledi na te stvari različni-mož nosi ženi rože, njej pa to ne pomeni nič...ona bi raje, da bi naredil več gospodinjskih opravil...Žena možu kuha, pere, lika...njemu pa to ne pomeni kaj dosti, on bi raje, da bi ga večkrat pohvalila...

O podobnem govorim. On njej dela svega in svasta in pricakuje, da bo ona zadovoljna in zadovoljena, ona pa ne reagira tako, se vec, regira prav nasprotno. Plus to, da je pricakovanje podkrepljeno s precejsnjo mero posesivnosti, ki ni prijatelj ljubezni. 

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
4.1.2009 17:25:02   
drum
Z drugimi besedami-za naša razočaranja niso krivi drugi  temveč sami ker so naša pričakovnja drugačna od njihovih dejanj ali razmišlnja
Jaz se svojih napak zavedam, za njih sem se ji opravičil in jih tudi popravil. Zato mislim da nisem vase zagledan.Ker nisem trmast in pripravljen na kompromise in včasih tudi čisto popustit.
Moti me pa to, da moram velikokrat jaz nekaj dokazovat. Kot da sem sam za vse kriv. Vseskozi mi daje občutek krivde.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
4.1.2009 17:47:47   
mala zirafa
jaz ne vidim srečnega konca.Morda se motim, ker nimam oz. nisem na srečo imela takih izkušenj.zelo se mi smiliš in mislim zasigurno si absolutno zaslužiš boljšo žensko ki te bo spoštovala že zdržala, če pa bi se to vleklo v nedogled pa ni šans.Otroci gor al dol.S tem jim samo slabo delaš oz. delata.
Pa srečno!

(odgovor članu bojevita)
Neposredna povezava do sporočila: 57
4.1.2009 17:49:33   
mala zirafa
Je prišlo do napake.Da dopišem:  spoštovala cenila in vračala ljubezen.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
4.1.2009 20:18:36   
mojamura
kaj ostane ko čustva z ene strani umrejo? upanje.user posted image ...na kaj? mogoče na čudež?

realno se zamisli sam nad sabo nad vsemi temi leti, ki so za vama in lepo zaključi to poglavje. treba je iti dalje.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 59
4.1.2009 20:27:46   
Anonimen
Jaz se svojih napak zavedam, za njih sem se ji opravičil in jih tudi popravil. Zato mislim da nisem vase zagledan.

Ne pravim, da si vase zagledan, pravim, da si zelo posestniski in se do svoje zene obna Preberisas kot bi bila tvoje blago. Popravil sem svoje napake torej pricakujem, da se obnasas tako kot jaz zelim.

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
4.1.2009 20:28:29   
Anonimen
Vseskozi mi daje občutek krivde.

Krivda je v nas samih. Ce je ni, je nihce ne more vzbuditi.

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
5.1.2009 22:36:13   
drum
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jaz se svojih napak zavedam, za njih sem se ji opravičil in jih tudi popravil. Zato mislim da nisem vase zagledan.

Ne pravim, da si vase zagledan, pravim, da si zelo posestniski in se do svoje zene obna Preberisas kot bi bila tvoje blago. Popravil sem svoje napake torej pricakujem, da se obnasas tako kot jaz zelim.

Hvala MIČ si mi odprla oči. Sem začel razmišljat tudi v tej smeri. Deloma imaš prav. To se mi dogaja ko je kriza. In začaran krog se nadaljuje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
12.1.2009 23:57:57   
drum
Hvala za vse odgovore.
Da še malo strnem malo moja razmišljanja. Po temeljitem razmisleku o sebi in svojih dejanjih sem prišel do zaključka. Marsikaj sem narobe storil marsikaj pa tudi dobrega. Trudil sem se za najboljše. Tako za njo kot za družino.
Spregledal njene napake in upal da enkrat pa bo vse bolje. Precej juter ob vikendih ni bilo lepih, ker je vstala z levo nogo in ji je šlo vse na živce. Človek se tudi tega navadi in upa.
Tudi posesiven nisem toliko kot me je nekdo obtožil. Mogoče občasno v situacijah kot je sedaj pa še takrat nisem zganjal cirkusa.Sicer je pa tako; ko z nekom živiš se moraš pač odreči delu svoje svobode. Tako je, če se ne zmenita drugače. Sicer je šla kamor je hotela.
Nikoli je nisem žalil, sam sem pa bil parkrat že deležen žaljivk.
Marsikdo, tudi otroci se postavijo na mojo stran. To me nekako tolaži. Da jo ajčkam, kot sem slišal pa tudi že dolgo vem. Vse v veri da bo boljše. Pa kaj sem dobil? Nič samo sive lase. No, pravijo da imajo šarm. Vsaj nekaj.
Sedaj nekako dvigujem roke od vsega, kar bo pa bo. Nimam več volje.  Sicer pa ni edina na svetu.
Še enkrat hvala za nasvete
LP

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 63
13.1.2009 9:34:49   
devo
Amen user posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.1.2009 16:32:30   
ronja
Obstajajo, ampak tiste je pa treba včasih parkrat prosit, da naredijo kako "moško" opravilouser posted image .

Sicer pa ljudje, sploh pa fantje, hočejo videt, da smo njihov trud opazile... Ni treba veliko, je pa treba vednouser posted image .

drum, glede krivde je pa res tako, da ni ona kriva, da imaš občutek krivde - če sam veš, da delaš prav, potem boš znal to zagovarjat. Poznam to od svojih staršev, onadva sta bila tako trapasto vzgojena (sploh oče), da so ves čas imeli otroci nek občutek krivde - za vse, še za to, da so živi, se mi zdi... In to ti seveda pusti posledice - še zdaj sta taka! Lahko ga polomim, kolikor hočem, pa ne bo problem, oče mi bo vedno pomagal, pa mi ne bo pridigal, mami včasih tudi. Ampak če pa on naredi napako, je pa joj! NI šans, da bi priznal, da je nekaj naredil narobe, najde milijon izgovorov, mami ima pa itak vedno enega in istega, ampak nikoli ne bosta rekla: Polomil/a sem ga, (oprosti, če je pač zato nekdo drug nasrkal) ali pa j* ga, gremo to zdaj zrihtat, če nosita v gl. sama posledice. Tu se mi zdi,da sva midva bolj pametna, čeprav mlajša... Se mi zdi, da imaš ti isti problem: ona ti zbuja občutek krivde (kot sta si ga mojadva medsebojno non stop), ampak zato, ker ga nosiš v sebi in vsako stvar (lahko čisto dobronamerno) tako vzameš (pri mojem očetu je včasih prav tečno, ko moraš pazit, da ne bo spet nekaj vzel narobe...)

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.1.2009 20:09:41   
Polonca s piko
Nisem brala vseh odgovorov,bom na kratko samo svoje mnenje povedala:
Obema toplo priporočam v branje knjigo PET JEZIKOV LJUBEZNI.
Priporočam vpis v zakonsko skupino (ne vem, ali sta verna ali ne in ne vem, če obstajajo izven katoliških krogov, najbrž tudi, a četudi se vpišeta v kakšno katoliško in povesta, da nista verna, vaju bodo prav tako sprejeli, saj se debatira o vsakodnevnih debatah.
Priporočam obisk predavanja patra Christiana Gostečnika (Frančiškan). Tako dober predavatelj je, da bi včasih kar jokal, ker imaš občutek, da točno o tebi govori...
In še mnenje o KT - KT so šit od šita, ker tako obnašanje ni edina stranska škoda, pomisli kaj vse se dogaja zavoljo tega z njenim telesom. Tisto, kar zdaj imenuje "menstruacija" pa tako ali tako ni menstruacija, ampak pač karvavitev izzvana s prekinitvijo jemanja hormonov (menstruacija je luščenje stene, ker ne pride do vgnezdenja jajčeca, zaradi KT pa niti do odebelitve maternične stene ne pride...). Ko sem nekoč vprašala strokovnjakinjo zakaj je potem sploh treba za en teden prekiniti, mi je odgovorila: Zato, da ima ženska občutek, da je vse OK in, da si telo vsaj za en teden oddahne! Zaradi močnejših menstruacij ni za riskirat. Mene je partner zelo podprl pri načinu kontracepcije, saj se mora na račun tega, da ne jem KT dostikrat prilagodit (vzdržnost, kondom, pazit... to je na njemu, KT pa na ženski, a če ima partner žensko rad, jih ne pusti).

In za konec še ena reč... res nimava za seboj tolikih let. Ampak ko se je po petih letih pojavila huda kriza; tako huda, da sem resno razmišljala, da bi vse pustila za seboj, ko sem se (ne vem kaj je bil razlog in kaj posledica) malo zaljubila že v drugega (a ga nisem biksala), ko sva se skregala po prvih 5 minutah, ko sva prišla skupaj... je moj zbolel za rakom na modih. V trenutku mi je bilo jasno, koga si v življenju želim ob sebi in kako neizmerno ga imam rada. Saj ne potrebujeta take preizkušnje?

PS: Z mojim je bilo potem vse OK, čez eno leto sem zanosila, še malo kasneje sva se poročila, že tretje leto obiskujeva (prej predzakonsko, zdaj pa) zakonsko in sem prepričana, da veliko črpava iz nje in, da nama pomaga, da bolje komunicirava in se razumeva.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 66
14.1.2009 10:54:35   
drum
Pozdravljeni,
zgleda da bo treba res vzet to knjigo v roke saj je kar nekaj nasvetov v katerih je ta omenjena. Kje oz katere knjigarne jo imajo? Bom malo po netu pobrskal.
Glede obiska pri raznih svetovalcih je pa tako, sem ji že predlagal pa zavrača. Ne vem kot da ji je to pod častjo. Res pa je, da zaenkrat nisem prav vztrajen pri tej ideji in da je možnost da sama rešiva problem.
Glede krivde-za tisto kar vem da je prav  tudi zagovarjam.Takrat pride do kreganja-ampak če ji nekdo drug pove isto takrat je pa vse OK.To me moti.  Dostikrat mi pod nos vrže mojo službo (delam v turnusu) To se mi zdi tako neumno ker imam zato kar nekaj evrov več, pa še med tednom lahko marsikaj urejam, za kar bi drugače moral vzeti dopust.
KT so res user posted image , ugotavljam, da povzročajo marsikateri nesporazum.  Ko jih je začela jemat  se je spremenila, začel sem se ji gnusit, napada me (verbalno), ko pridem domov me gleda kot da bi ne vem kaj storil...
Moje domneve glede tega so torej pravilne, tudi kolega mi pravi da se je njegova čisto spremenila, ko jih je nehala jemat.
Jaz sem to seveda omenil ,pa itak, kot ponavadi, ne upošteva me. Pravi ,da se sedaj bolje počuti, krvavitve so manj obilne.. OK razumem, ampak stranske učinke občutimo pa vsi v familiji.
Počasi mi postaja vseeno, ker če se bom sekiral bom res zbolel, tega pa ni vredna.Saj pravim, kar bo pa bo.

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 67
14.1.2009 11:02:53   
baguSka
zdaj se je odločila jemat kontracepcijske tablete.

ko sem jih jemala jaz, sem bla popolnoma enaka kot ti opisuješ svojo ženo.. pa sem bla brez otrok, zato si lahko predstavljam da je z njimi učinek le še močnejši..

odkar sem jih prenehala jemat, je z mano popolnoma drugače..

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 68
14.1.2009 11:06:03   
baguSka
Saj pravim, kar bo pa bo.

Verjamem da si že čisto na koncu... verjamem pa po vsem temule sodeč, da čisto obupal le nisi še!? Oz imaš še kanček upanja.

Težko je svetovat, če ona noče sodelovat. Žal.user posted image

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 69
14.1.2009 11:22:49   
drum
Ja res je, imam še upanje. Tudi nisem  slabe volje. Saj doma ni vsak dan pekel, kakšen dan je tudi lep. Razveseljujejo me drobne stvari, kot npr današnji sneg, pa kakšen smučarski dan (no to me je tud prej), sankanje s tamalo...
Včasih je tudi ona čist OK in takrat imam upanje.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
14.1.2009 11:39:37   
picola1
IZVIRNO SPOROČILO: drum

Glede obiska pri raznih svetovalcih je pa tako, sem ji že predlagal pa zavrača. Ne vem kot da ji je to pod častjo. Res pa je, da zaenkrat nisem prav vztrajen pri tej ideji in da je možnost da sama rešiva problem.

Tole bi malo pokomentirala...Ogromno ljudi, ki celo so za to, da bi šli na svetovanje, nikoli ne pride do svetovalca tudi iz razloga, ker eden od partnerjev ni za to. In vedno se mi pojavi vprašanje, zakaj pa ne bi šel sam? Sicer je res, da rezultat ne bo enak, ampak ogromno pozitivnega se lahko izcimi iz tega. In sicer obstaja možnost, da bo partner ugotovil, da si pa tisti drugi izgleda res želi nekaj narest za zvezo in se tut sam začne bolj trudit, če ne celo hodit tut on na terapijo. Kot drugo, na terapiji lahko veliko izveš o sebi in o tem, s čim imaš ti problem v tej zvezi, kar pa je po mojem mnenju tudi najpomembnejše, ker itak lahko spremeniš samo sebe. Jaz celo velikokrat komu rečem, da se bosta nehala kregat takrat, ko se bosta začela sama s sabo ukvarjat. ker dokler samo težiš partnerju in hočeš, da se spremeni on, do takrat je to vse skup bolj jalovo početje. Spremenil se bo takrat, ko se bo on sam hotel spremenit. Sam pa se lahko začneš spreminjat že v tem trenutku. In ko spremeniš sebe in svoje reakcije, se velikokrat spremeni (ali pa vsaj pride do izraza tut njegov problem) tud partner, ker nima s kom več preigravat enih in istih scenarijev...

To, da pa bolj upošteva mnenje drugih, kot pa tvoje (čeprav je tisti drugi lahko povedal čist isto kot ti), je pa po moje normalno. če pogledaš na ljubezen s tega stališča, da ob partnerjih doživljamo iste stvari kot smo jih doživlajli kot otroci in da v bistvu jih skozi partnerstvo razrešujemo, potem se ti bo to zdelo logično... Ker ona v nekaterih stvareh nima zaupanja do tebe...Pa ne zarad tebe samega, ampak zarad slabih izkušenj, ki jih je doživela kot otrok ( v tebi takrat najbrž vidi očeta...lahko pa tut koga drugega, sam najbolj verjetno je, da je to oče) Ko je to moj mož skapiral, mu je blo veliko lažje, ko sem šla po nasvet kam drugam. In velikorat sem mu tut povedala, da je imel prav, ampak da takrat v tistem trenutku pač nisem mogla sprejet njegovega mnenja...Upam, da razumeš, kaj sem hotela povedat...

Aja, knjiga Pet jezikov ljubezni je res odlična, še bolj pa je odlična knjiga Najina ljubezen od Harvilla hendrixa. Nama je rešila zvezo...user posted image (oz. sva si jo sama z njeno pomočjo...)

< Sporočilo je popravil picola1 -- 14.1.2009 11:40:26 >

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 71
14.1.2009 11:51:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: drum

Včasih pravi da se ji gnusim, da me ne mara več, da si ne predstavla prihodnost z menoj...
Saj tko na zunaj je vse OK, sodelujeva, samo intimnost pa ni. Ni seksa, ni poljubov... Pravi da se je trudila za zakon pa da se ne bo več. Ej, jaz tudi nisem stal križem rok. Bom rekel da nisem eden takih ki samo čakajo. Med tednom kuham, pospravljam po stanovanju pa še kaj bi se našlo (likam pa ne..pa tudi nikoli ne bom-priznam) Ne popivam, ne hodim okol.

Tako podobno sem jaz delovala pred leti, ko sva bila v krizi. Po mami sem "podedovala" zaničevanja moških , on pa zaničevanje ženskih "baba je baba". Non stop sem bila sama z dvema majhnima otrokoma(razlike 16 mesecev) brez vsakršne pomoči, se sekirala, kako bo z varstvom (tudi ostale obveznosti   njega ni brigal), me je sekiral zaradi denarja, za svojo plačo sem ga vprašala če lahko kupim hlače, ker sem jih bila nujno potrebna. Je rekel, zakaj jih rabim, sem rekla, da ne morem hoditi samo v enih, ker grem na delo z ljudmi, pa je rekel, saj gre tudi on med ljudi, pa da gre v delovni obleki, zato ne rabi hlačuser posted image  in še in še....samo veš, ko je bil piskrček poln je bil poln, potem ni pomagalo, da se je vse kesal, obljubil, da bo drugačen, leta je trajalo, da sem mu popolnoma zaupala. Si res tako bil priden skozi, ali si jo dajal tudi na stranski tir, zdaj se pa poskušaš odkupiti s pospravljanjem likanjem itd...????

(odgovor članu drum)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
14.1.2009 12:44:16   
naivka
Eno vprašanje: zakaj je na KT, če nista več intimna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
14.1.2009 12:46:39   
baguSka
Razveseljujejo me drobne stvari

Potem imaš še smisel v svojem življenju. Ker če imaš to sposobnost, da te razveseljujejo drobne stvari, imaš svoj smisel v življenju, zaradi katerega se splača živet.

To, da si tok močno odvisen od svoje žene oz od njenega razpoloženja pa res ni fajn. Ne pusti se njenim vplivom, da te pokopljejo. Če drugače ne gre, živi svoje življenje, kar bi že itak moral.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 74
14.1.2009 12:48:40   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: naivka

Eno vprašanje: zakaj je na KT, če nista več intimna?

KT majo seveda še druge 'kao' prednosti.

(odgovor članu naivka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

porod in čep

V kolikem času ste rodile ko se vam je odluščil čep?

tisti dan (73%)

v roku enega tedna (18%)

v roku dveh tednov (5%)

v roku treh tednov (2%)

več kot tri tedne kasneje (2%)

Število vseh glasov: 222

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!