Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 10:28:11
|
|
|
|
bejbibu
|
Iz CE!!!! No samo da povem da je grdoba grda prišla danes, in da se moram preselit v februar....mogoč bo pa tam več sreče!!! Dobro smo se sprijaznili, naj mine , in pridno na delo !!! Sem se odločla da si sploh ne bom več računala plodnih dni, ampak lepo vsaki drugi dan v akcijo in bomo vidli!!! Miniko ali je že ...držim pesri da boš !!! *csaje* pa sma zopet skupaj... ....v nov boj!!!
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 10:42:40
|
|
|
|
Nončika
|
miniko, čakamo tvoj lepi plusek. pa to je že skoro Prekmurje, če že ne Prekmurje te je Pomurje. . tudi moja sestrična se je mela za P dok se ni preselila iz GR v SP. te je pa ratala prava Štajerka. bejbibu, se pač selive v februar. nadaljujemo z bojem. jaz sem se odločila, da izklopim svojo psiho, dam službo na stran. in pridno na dva dni.
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 21:52:49
|
|
|
|
nincika
|
vsake toliko pridem malo pokukat k vam, pa morm rečt, da ste me danes presenetile: Štajerke so se zbudile Lepo, da čvekate in lepo, da nas je vedno več. Se boste zdaj selile v Štajerke februarja ? Jaz pridem za vami, bom pridna in zelo, zelo, zelo glasno navijala za vse , da bo februar res vaš mesec. Lep vikend vam želim Papa, Nina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.