|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naši sončki (13. del)
5.4.2005 22:18:39   
Anonimen
Ojla!

Smo že čist nekje zadej. Ja, res mam full mal časa za RR, ker si ga preprosto ne vzamem več tolko kot prej. Dones sem šla rajš za 40 minut rolat, sama, da sm mal k seb pršla..k če ne bi kr znorela:hudicek:

Potem sem se učila..pa tuš&lase prat pol pa comp jasno. Popoldne sem bla pa še z RRjevkami. Tko da sem dones kr izkroistla dan :) Zdele moram še neki delat za šolo...pa se mi ne da.

Kako so vaši sončki? Kej novega?

LP,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 8:56:41   
taj2004
:)-Lepo vrem na obali ful:)- ako da gremo kmalu na sprehod vrjetno do popoldneva ce bo vse okej in nebo prevelike tecnobe:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 9:30:03   
Mina1
ku-ku:

včeraj sem imela G (prvi pregled po porodu) in je vse super fajn, še dobre 4 kilce so ostale;) in tako. Pa glede na to, da sva glih ta teden prenehala z dojenjem (itak je bilo že iz štarta kombiniranje), sem dobila spet tabletke Cilest, pa bomo videli kako in kaj, počakati moram prvo M. Me je kar groza (tale M), ker je toliko časa ni bilo.

Evo, moram tole na hitro, ker čez 10 minutk piškotka nahranim in šibava v mesto, ker v vozičku oz. košarici je vsaj mir in tako. Zvečer oz. tudi popoldan pa kriza, pa še 3-letnik nagaja in nagaja in trma 100/h:zmeden2:.

Ponce, kje ste? Meni je tolk fino, da je zunaj sonček, čeprav sem totalno neprespana in utrujena, ampak me to drži pokonci, aja, pa kornfleks tudi:)-:)-:)-

pa-pa mamicam, sončkom in fiški, Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 10:12:24   
atinav
Ojla punce!
Jaz sem tudi bila v ponedeljek na prvem pregledu pri G po porodu in je vse OK...samo še vedno imam full slabo kri tko da sem dobila tablete pa še čez 10 dni moram spet dati kri...no ja upam da bo kmalu vse po starem:). Drugače smo si pa včeraj privoščili z našim sončkom pravi izlet in smo se odpravili malo na morje v Portorož, kjer smo se lepo sprehajali in neskončno uživali:bravo:...Tian je bil full priden...očitno mu je pasal primorski zrak...pa še v avtu se full rad vozi:). Očitno je bil res full utrujen saj je ponoči spal kar 5 ur in pol...kar se je prvič zgodilo...upam da bo čim več takih noči:zmeden:
Mi tud zelo uživamo, ker je sonček...:bravo::bravo: za lepo vreme!

Uživajte!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 11:58:35   
Lu
Dan!

Da še sama izkoristim minutko ko Maja še panča. Ja potem gremo pa ven. Ja samo da je sonček. Tudi midve sve skoraj non stop zunaj. Nama obema tako paše, da je kaj.

Tudi jaz sem imela prvič pregled pri G. Sicer je vse OK, samo me je pa opozorila da moram bit fajn pridna in delat Keglove vaje. A je še kateri rekla oz. rekel??? Aja me je pa samo pregledala, nič vagala, nič nisem kri dajala. Nič. Naslednji pregled imam avg. 2007. Nič prej:zmeden: No ja če je tako pa tudi prav. Smo se pa zdaj šparali, zdaj pa gas. Končno.:bravo: Hm... me prav zanima kako bo. Baje ni čisto tako kot prej. No bo katera povedala, ki je dala 1. po porodu že čez in kaj pravijo vaši moški??? ;) Sem firbčna pač.

Dolina si spraševala kako izgledajo temenca. Res je da je suha koža, ampak je pa tudi obarvana na bolj rumeno-rjavkasto, pa če podgneš se lušči. Mi se jih še nismo čisto losali. Gremo danes zopet v boj.

Ima pa Maja tako suho kožo po obrazu da je kaj. Ja pa še vedno je alergija prisotna. Sploh ne zgine :( Zdaj jo mažem še z ognjičevo kremo. Se mi kar smili revca.

Tako. Zdaj pijem še vedno sezam, pa čaj za dojenje od Hipp-a. Sem včeraj začela. Upam, da ne mešam preveč. Mi je G rekla, da naj čimdlje dojim, da obvarujem malo za potem ko bo šla v vrtec. Se bom max. potrudila.

In kako so kaj vaši sončki??? Pri nas vsakdan nekaj novega. Zdaj se že pošteno menimo, pa smejimo. Aja pa da ne pozabim tudi shodili bi že radi. Joj kako mi je fajn. Prav uživam v vlogi materinstva. Ni kaj.

Punce kako boste ovarovale vaše malčke pred klopi??? Baje obstaja nekaj krema od Justa? Mogoče katera pozna?

Tako. Zdaj bom pa res nehala. Se še kaj javim.

lp Lu in Maja:racka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 21:27:34   
nita
Dober večer!

Da se malo javim. Ela se počasa trudi zaspat in upam, da ji bo ratal, dragi pa je ravnokar odšel v službo.

Predvčerejšnim smo bili stari 2 meseca :bravo::darilo::torta:. Uh, kak gre hitr. Sva šla z atikom zapravljat. Bo naša punčka poleti lepa, je dobila dve kiklici z majčkami in še eno majčko, da paše zraven :bravo:. Upam sam, da nisma falila s številkami, ker se še najbolj ne znajdem.

Včeraj smo se šle pa vagat in smo bile pohvaljene, imamo namreč 4880 g :):) in 56 cm :):). Čez en mesec gremo pa po pikico.

Super je, ker je tak lep sonček, smo kr skoz zunaj, kolk se le da. Tolk velik španciramo, da sem jez zvečer čist hin, ker nimam nič kondicije. SI jo bom pa zato nobrala, škodlo mi sigurno ne bo ;);).

Tolk na hitro, jutri se gremo pa stepat in sicer tut k eni RR-jevki.

Lep sončen dan vam želim jutri.

Anita & Ela :rozica:

P.S.: Špacka, za :kava: se priporočam kdaj drugič, sem prepozno prebrala povabilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 21:53:49   
Anonimen
Čer čer.

Waaaaaa so me spet ob živce spravle dones na naš vsakdanu. Vidim, da je kakršnokoli argumentiranje, pojasnjevanje, dopovedovanje itd. kot bi govoru zidu.:hudicek: Grrrrr....

Zdele sem celo popoldne brala Harryja Potterja v angleščini, zadnji dve poglavji pa v slovenščini, ker ne morem več. Ah ja, ame težave. In čaka me še natanko 7 dni non-stop učenja...pol pa mir za CELA 2 dni in magnetna resonanca :(

Aja, pa :kuza: bomo kupil :)

Tko..tok da veste...da še migam nekje..sicer komej, migam pa še.

lp,:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 21:58:27   
nita
:fis:, ti kr migi, saj veš: zdrav duh v zdravem telesu.
Če boš mela pa še :kuza:, bo pa še več miganja.

Grem še mal na NV prečekirat, da vidim, kaj lahk tebe sprav ob živce. Ti si še tok mlada, da sploh ne bi smela vedet, kje maš živce ;););).

Zdej pa res lahko nočko :zaspan:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 22:10:51   
piščanc
no še jaz.

mož je v službi, jaz sem pa :duda: :duda: spravila spat. Tjaša je imela ponoči vročino in je bila danes doma, jutri bo najbrž tudi, ker zdele jo bila čisto preč. Mali pa daens ni in ni hotel spati, tudi v vozičku samo do prve luknje :zmeden:. No saj tudi že meni preseda tale ritem, prav želim si malo dežja :racka:, preveč je vroče in sploh ne vem kaj obleči ali sleči. Danes je bolj težil in jedel. Vesela pa sem, da sva pošlihtala kakce. Jabolčni sok je naredil čudež. Kožo ima bolje, ampak na rokicah in nogicah je še vedno bolj suha. Mislim, da bo to bolje šele, ko bo več tekočine popil.

Pa morje smo dobili potrjeno :bravo:, juhu na pag gremo avgusta. saj vem, da je še daleč ampak jaz se kljub temu veselim. komaj čakam.

KOmaj čakam, da pride tašča domov in ji vrnemo :kuza:, ker je kar veliko dela. pa še na obiske ne moremo z njo, ker nas je kot rusov. dva otroka, dva starša in še pes. no saj bo kmalu 20.

sem rekla, da grem danes spat, ko otroka zaspita, da se malo odpočijem, pa spet tuki gor visim, pa vse je za pospravit...

ampak, ko je tako luštno odklošit misli z otrok in se ukvarjat samo sam s sabo. moža pa spet ni doma, da bi :sloncek:. pa drugič.

lahko noč pa uživajte.

nian

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Naši sončki (13. del)
6.4.2005 22:40:16   
mala maja
Hojla, parv na hitro.

Joj ne bodite jezne če ne bom nič komentirala(oz. malo) ni časa brati.

NINOČKA ha, ha ,ha kaj bi rekla za nas: dva starša, trije mulčki in dva :kuza::kuza:. Mormo kupit nov avto se v tega ne zbašemo :)-:)-:)-
:fis: ja super da si uspela en dan preživet aktivno. Jaz ga verjetno še dolgo ne bom:((:((:((:((

Kako sta kaj Spacey in Liam??? Katera ve????
:zmeden2::zmeden2::zmeden2: Nazadnje sem brala da pride Liam k njej v Postojno nazaj iz LJ.

Ti MINA si pa obupala nad dojenjem. NO saj res če ni,ni. Jaz bi tud najraje odnehala, samo zaradi tega da bi mi več časa ostalo za tavelkedva. Joj kako te jaz razumem da je težko. GROZA a se bo kdaj nehal.

aja so včerej sosedje dražil našega da bomo mel še enega.pa sva se pol pogovarjala da mogoče pa bi če bo punčka :hudicek: nej mi da potrdilo da bo res pa se lotim zadeve čez 10 let :)-:)-:)- Pa sej je vseeno kaj bi blo sam..... No pa sej bi jest tud ......(brez komentarja-beri zgoraj da sem utrujena). Ma sej v naši žlahti majo tako in tako vsi 4 sva midva vajenca :ups::ups::ups:(ni če odšetejem mojega brata in njegovo sestro ki čakata.....)

Punce kolk velike cunjice nosijo vaši sončki. Moj je star slab mesec pa so so mu cunjice 62 glih prav.56 je že zdavnej odpadla, sedaj kupujemo 68. Ima tako dolg telo da so mu skor prav, rokava so pa zavihana 3x, na nogah mu pa tud vse neki plahta okrog. Mam občutek da je gotovo 62 dolg pa sigurno ma 5 kg. Pa sej to ni dojenček star 1m ampak 3m. Bomo vidl mamo v torek pregled.Prvi je mel pri 1m 58cm in 5600g ,drugi 58cm in 5200g a bom mel Nik pol 62cm in 6000g.:zmeden::zmeden:

No lep pozdrav od :zaspan::zaspan::zaspan: male maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?