piščanc -> Naši sončki (13. del) (6.4.2005 22:10:51)
|
no še jaz. mož je v službi, jaz sem pa :duda: :duda: spravila spat. Tjaša je imela ponoči vročino in je bila danes doma, jutri bo najbrž tudi, ker zdele jo bila čisto preč. Mali pa daens ni in ni hotel spati, tudi v vozičku samo do prve luknje :zmeden:. No saj tudi že meni preseda tale ritem, prav želim si malo dežja :racka:, preveč je vroče in sploh ne vem kaj obleči ali sleči. Danes je bolj težil in jedel. Vesela pa sem, da sva pošlihtala kakce. Jabolčni sok je naredil čudež. Kožo ima bolje, ampak na rokicah in nogicah je še vedno bolj suha. Mislim, da bo to bolje šele, ko bo več tekočine popil. Pa morje smo dobili potrjeno :bravo:, juhu na pag gremo avgusta. saj vem, da je še daleč ampak jaz se kljub temu veselim. komaj čakam. KOmaj čakam, da pride tašča domov in ji vrnemo :kuza:, ker je kar veliko dela. pa še na obiske ne moremo z njo, ker nas je kot rusov. dva otroka, dva starša in še pes. no saj bo kmalu 20. sem rekla, da grem danes spat, ko otroka zaspita, da se malo odpočijem, pa spet tuki gor visim, pa vse je za pospravit... ampak, ko je tako luštno odklošit misli z otrok in se ukvarjat samo sam s sabo. moža pa spet ni doma, da bi :sloncek:. pa drugič. lahko noč pa uživajte. nian
|
|
|
|