Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pripravite teletino? 15.12.2008 12:48:46
|
|
|
|
KRISSY
|
Jest sm kupila zmleto teletino. Mesarja sem lepo pogledala in prosila da mi zmelje lep kos teletine . Sm pa na oljčku al maslu popražila.. dodala mal zelenjave in kej še za prilogo pa je blo to to. Pa še ko je mleto ni potrebno dolg pečt mesa. Ostanek mesa pa sem dala zmrznit za druge dni. Kar se pa tiče več dni zapored.. se pa nisem preveč ozirala na to.. na začetku sem mu dala teletino dva dneva zapored in ni blo nič reakcij.. Zajčka mu pa še nism pripravila.
|
|
|
|
RE: Kako pripravite teletino? 15.12.2008 12:52:03
|
|
|
|
Tisana
|
Jaz teletino in zajca pripravljam v t.i. obarah ali čorbah - meso, vsaj 2 vrsti zelenjave, kakšna žitarica (npr. prosena kaša, amaranth,....), lahko tudi krompir (naša ima po njem težave), dodam npr. mleto laneno seme, posolim pa malo z zeliščno soljo. Priprava: meso zalijem z vodo, solim, ga nekaj časa kuham (odvisno od mesa) preden dodam zelenjavo (npr. bučo, cvetačo, brokoli, korenje...), nato dodam še žitarice. Naša je najbolj navdušena ravno nad temi čorbami, ker je meso, zelenjava, ki ju lahko je z roko, pa še kaj za na žlico. Tko ji potem rata dolgčas malo kasneje
|
|
RE: Kako pripravite teletino? 15.12.2008 13:30:08
|
|
|
|
TIIA
|
Najlepša hvala!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 16.12.2008 13:00:37 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?