|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ali mama ve? In vraže
11.12.2008 12:03:18   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

moja mami si je zaželela jagode in se prijela s prstom za hrbet, no na stičišču hrbtenice in rike...tko da ja...jaz imam eno lepo rdečo jagodko malo nad ritkico in ne rabim tetovaže...hehehehuser posted image

A si predstavljaš kakšno "tetovažo" bi ti imela, če bi si tvoja mami takrat zaželela sexa?user posted image

user posted image ojoj... midva pa ne smema, pa si ga velikokrat zaželim.. joj moram paziti kam se prijemam.user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.12.2008 16:49:50   
čipka

A si predstavljaš kakšno "tetovažo" bi ti imela, če bi si tvoja mami takrat zaželela sexa?

user posted image o šit

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.12.2008 21:41:33   
sladka_seka
zivjo
sam da povem da to s pestmi in verizico  tud jz poznam
mama mi je to dostkrat delala sam je pa fora v tem da mi je zmer pokazalo 2 otroka pri 3 pa mi se je zmer zaustavlo ampak kar je fora je to da bosta oba fantka samo 2 bom mela
pa moji mami je kazalo isto 2 to se pravi fantek in puncka ker je prvo pokazala fantka imam res samo enega starejsega brata in potem sm se jzuser posted image tuki pa nobenga vecuser posted image
ampak kokr kol men je lepo mislim da je tuki tud neki resnice kr mami je zmeraj kazalo da bo imela 2 otroka fantka in puncko pa ima res samo 2 nc vecuser posted image
a men k je gledala samo 2 fantka............kar enega zares pricakujem user posted image ce bi to biv lari fari bi se zapestnica v nedogled vrtela ampak men se zmer pri 3 otroku vstavi tko da ga zgleda ne bo........hmmmmmuser posted image  a ni to pol mal cudno
no kar koli in kokr koli otrok mi je sam vazno da bo zivo in zdravo

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.12.2008 22:27:02   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

moja mami si je zaželela jagode in se prijela s prstom za hrbet, no na stičišču hrbtenice in rike...tko da ja...jaz imam eno lepo rdečo jagodko malo nad ritkico in ne rabim tetovaže...hehehehuser posted image

A si predstavljaš kakšno "tetovažo" bi ti imela, če bi si tvoja mami takrat zaželela sexa?user posted image

user posted image user posted image user posted image ...po mojem velja samo za hrano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
11.12.2008 22:27:06   
sassy0
Jaz pa sem si ful želela, da bi bil prvi otrok punčka in sem skoz govorila, da bo ziher pupa, ampak nekje globoko v sebi sem pa kar nekako vedela, da bo fant. In res je bil user posted image . Ko sem zvedela za spol, sem si samo rekla, jah kaj pa, itak da ne more bit po moje. Mož si je namreč bolj želel fantka user posted image .

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu sladka_seka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?