Anonimen -> Ali mama ve? In vraže (9.12.2008 11:33:39)
|
Mamice, ki imate kakega otroka ali ste čutile/sumile ali bo fantek ali punčka, ter ali se je to uresničilo. Jaz sem npr. že od malega prepričana da bom imela fantka (saj veste, tiste z verižicami, in ko pest stisneš - vedno je prišel fantek tudi enkrat samkrat ne punčka), od kar sem pa noseča, pa sem šele v 8 t, pa kar naprej govoriva o punčki, imava ime, in sploh nekako vem da bo punčka.... (No ja čez 7 mesecev vam poročam, koliko ta "vem" drži). Kot drugo pa ne najdem ali ste se kdaj razpisale o raznih vražah itd... Saj ne da verjamem ampak so mi zanimive. Kot npr. tista da če nosečnica ne dobi hrane ki si jo želi, bo imell otrok znamenje v obliki tiste hrane, na mestu kamor se nosečnica prime, v tistem trenutku (hehe moj bo potem imel enega velikega škampa pod nosom, pa vse do bradice) No kot zanimivost pa naj povem, da ko je bila žena od enega daljnega sorodnika noseča, je on vedno govoril, da če bo fantek, da mu bo odrezal en prst (ne vem kateri) in sicer zato, ker je sam doživel grozote vojske, pa da sinu ne bo treba v vojsko. No rodila se jima je deklica - brez prsta za katerega je govoril, da ga bo odrezel... hmm mi gredo kar kocine pokonci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|