|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena ki je ostala sama
1.12.2008 22:30:08   
princeska29
tako sem nova na forumu in opažam da nas je takšnih veliko!!!!od danes naprej sem samska po 11 letih dkupnega življenja me je zapustil in za seboj pustil dva otroka!!malce se jočem malce jezim in trenutno ne vem kaj bi!!!zavedam se da imam dva sončka ki me rabita in že zaradi njiju moram biti močna.a kaj ko tako zelo boli in solze je nemogoče ustaviti kar tečejo še posebaj ko stusnem k sebi svoja dva srčka in se zavem da smo sedaj sami!!!bo že leta prva kriza mora bit mimo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena ki je ostala sama
1.12.2008 22:55:48   
mafi
user posted image .bodi močna in misli na svoja prekrasna sončka. Zdej te samo ona dva lahko držita po konci.
sej bo, boš videla.

(odgovor članu princeska29)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 22:58:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image .bodi močna in misli na svoja prekrasna sončka. Zdej te samo ona dva lahko držita po konci.
sej bo, boš videla.

se strinjam. Ne vem kaj naj ti rečem kot to da držim pesti da se boš počasi pobrala in z tvojima sončkoma normalno začela živeti naprej, kot si zaslužite. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2008 0:14:42   
Majuska
Kot si sama rekla ... moraš biti močna za tvoja mala srčka. Dedca pa kr kej gleda, če je šel user posted image

Držim pesti, da bo vaša pot čim lažja user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 2.12.2008 0:15:13 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 8:38:47   
Shorty_
Smem vprašat je odšel k drugi ali so bila kaka druga nesoglasja?
kok sta pa otročka stara?
Ti se probaj čimbolj posvetit otrokoma skupaj ustvarjajte pojte skratka poskušaj se nekako zamotiti. user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 9:06:46   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: princeska29

in za seboj pustil dva otroka!!

Tak se reče, če nekdo umre, bog ne daj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2008 17:54:01   
CLAUDY11
se predobro  te zastopim tudi jaz sem po9 letih ostala sama z 2 sočkoma!user posted image user posted image user posted image
lahko ti samo svetujem da se ne zapri vase ampak sprejmi vsako pomoč in vsako vabilo ki jo lahko dobis !
pogovarjaj se o tem z svojo najboljso prijateljico če jo imaš?? jaz sem imela hvala bogu 2
veliko se ukvarjaj z svojim otrokoma in jih cimbolj zaposljuj da ne čutita preveč tvojo izgubo pa ne govori grdo o očetu'-čeprav je pr.....user posted image s tem jih samo zmedeš!!!!!
koliko sta pa stara? povej jim da očeta pač ni več  vkolikor sta pa večja jim pa po pravici povej kaj je bilo !!user posted image

Želim ti res da bi čimprej prišla iz te krize in vedno misli na svoja sončka čeprav vem da je zzzzeeellloooo teško!!!!
ne pričajkuj da iz dans do jutro minilo ker boš prišlo še skozi veliko vrst kriz  Žalost jeza obup ......
vendar boš mogla čes vse to

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2008 22:12:01   
princeska29
dober večer!!!otroka sta stara  sin 7 let hčerka 10 mesecev!!pri nama je prišlo do problemov in nesoglasij zaradi selitve in pa najine žlahte ki so tako dolgo netli ogenj da se je vžgalo in da sva se midva sprla in šla narazen!!!vem da mu ni lahko in da ima nekateri stvari prav a želim si da bi tudi on mene razumel!!!on pravi da potrebuje malce časa da o vsem razmisli in da vidi kako naprej!!zatrjuje mi da ni druge ženske in da me v teh 11 letih ni niti enkrat prevaral a jaz ne vem kaj naj!!v petek peljema otroke na miklavža in me je kar groza saj se bojim da bom začela jokati pred njim!!!bolečino skrivam pred otroci a ko sem sama jočem saj ga še vedno ljubim in ne bi rada izgubila vsega

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2008 13:13:08   
Zanica
"zapustil in za seboj pustil dva otroka"

Sej jaz ne bi rekla da je zapustil otroka, če sta se vidva skregala, ne pomeni da ne bo več oče svojim otrokom!

Drugač mi se zdi da vidva lahko izgladita nesoglasja... preberi si temo Psihoterapevt.

Če je ljubezen še tudi z njegove strani, se splača. Če ne, pol pa vsak na svojo stran.

Srečno

< Sporočilo je popravil Zanica -- 3.12.2008 13:14:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2008 13:25:54   
čipka
bodi močna in misli na svoja prekrasna sončka. Zdej te samo ona dva lahko držita po konci.
sej bo, boš videla.

Bodi močna user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2008 19:20:58   
CLAUDY11
cist te razumem tudi midva sva sla ==no smo mogli it) par dni pred Bozickomuser posted image user posted image
pa se danes po 2 letih me je groza tistega datuma in praznovanja v decembru!!!
Vendar ti svetujem da vseeno pojdi na vsa praznovanja ki ti sledijo vendar nikakor sama prosi sestro prijateljico ali mamo da gre s teboj ker pridejo trenutki ko ti bo slo na jok in ko se bos tudi razjokala in tedaj je dobro da maš kako ramo  za naslonit!!Ne se zapustit in pokaži vsem
predvsem pa partnerju da si samostojna in močna oseba ki lahkovse zmore

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2008 19:59:52   
tinkamarinka
Drugač mi se zdi da vidva lahko izgladita nesoglasja... preberi si temo Psihoterapevt.

Če je ljubezen še tudi z njegove strani, se splača. Če ne, pol pa vsak na svojo stran.

Srečno

Pa žlahto odžagajta, če vama štalo delajo

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2008 20:43:39   
pošten

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2008 23:18:34   
black rose
Veš kaj?? Moja stara mama je vedno govorila:

"Najprej se ti mora zgoditi nekaj slabega, da pride kasneje na vrsto tisto lepše."

Kako prav je imela, jaz pa sem bila takrat premajhna, da bi razumela te njene besede, zdaj pa se na njih večkrat spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2008 9:36:27   
mojamura
ni zastonj rek: "žahta, raztrgana plahta"

mogoče še ni vse izgubljeno za vaju. verjetno pa je on zelo izgubljen. sploh (predvidevam), če ga sorodniki pumpajo oz. hujskajo - on pa nasede. mogoče pa bo res vse dobro premislil in boste znova zaživeli kot družina in bo to le še utrdilo vajine oz. vaše vezi. če pa temu ne bo tako, da bo on raje šel po svoje, pa verjemi, da je to še nekaj najboljšega kar se ti je v tem primeru zgodilo. vem, bolelo bo kot user posted image nekaj časa. a bolečina po postajala tudi vsak dan manjša.

želim ti vse dobro user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2008 15:45:21   
Lalica1
Moj mož je mene zapustil dva meseca po poroki z dveletno hčerko na Silvestrovo. Tudi tu je bil problem žlahte. Po eni strani sem potem čutila olajšanje, ker tudi sama nisem mogla več tako živeti, po drugi strani pa se je ves svet sesul. Prve dni je zelo težko, potem se pa počasi začneš postavljati na noge. Imaš dva sončka, ki ti bosta nevede vlila gromozansko moč. Mene je moja hčerka stiskala k sebi in tolažila in takrat mi je bilo še huje.
On je potem hotel, da se preseliva k njemu v stanovanje, vendar nisem šla. Ni bil problem v tem, kje smo živeli, ampak veliko globlje in to je bilo treba rešiti. Prvi pravi pogovor sva imela šele po kakšnih 9 mesecih. Se pravi tisti pogovor, ko ti poslušaš njega in on tebe. Šele takrat so nama postale ene stvari bolj jasne.
Sedaj živimo znova skupaj, ker je hčerka res začela zelo pogrešati atija, midva sva se pa odločila, da se bova potrudila ohraniti zvezo.
Še vedno so stari problemi, ampak sedaj se mogoče bolje razumeva.
Tudi moj mož je meni rekel, da mi ne more povedati, da me ima rad. Zato, ker je vse skupaj odšlo že predaleč. Ne predstavljate si, kako to boli.

Ne vem kaj ti naj svetujem. Verjemi, ni konec sveta in mislim, da boste rešili svoje težave. Tačas pa bodi samozavestna in se bori za svoje in otrokovo dobro. V otrocih pa najdi smisel za srečo!

Srečno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2008 15:29:19   
Babaloo
Točno vem kako se počutiš, ker je pri meni še tudi sveža zadeva izpred 3 tednov.
Bodi močna na svoji novi poti. Imaš dva sončka. Upam, da si vsaj priskrbljena in da si lahko neodvisna.
Seveda bomo vse rabile čas, da se čustva umirijo. Pri meni je že vsak dan bolje. Vedno bolj razmišljam, da so pred mano novi izzivi in lepe stvari.
Lahko ti samo rečem, da se drži in ne obupaj. Ni še vsega konec!! To je šele začetek ene nove poti.

Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2008 15:37:18   
ksenci
vse kar nas ne ubije nas naredi močne. zmogla boš za tvoja dva sončka. čez nekaj let si boš rekla, da je to bilo dobro da se je zgodilo, saj je pred tabo novo življenje, ki te kliče. uživaj v njemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2008 22:45:25   
princeska29
dober večer vsem!hvala za tolažilne besede!!!za mano je naporen teden in z partnerjem nama je uspelo se ornk pogovorit in razčistit stvari!odločila sva se da ostaneva skupaj in da se na spomlad vsi skupaj selimo v hišo!!ljubezen med nama še ni zamrla le potuhnila se je ob vseh čenčah in pritiskih!!hvalabogu da sva jih uspela rešiti!!spet amo peživeli lep vikend kot že dolgo ne!!včeraj smo bili v naši hiši danes pa smo se potepali po obiskih!!bilo je super saj sem imela tisti občutek topline in ljubezni ki sem ga tako pogrešala

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?