Lalica1 -> RE: še ena ki je ostala sama (10.12.2008 15:45:21)
|
Moj mož je mene zapustil dva meseca po poroki z dveletno hčerko na Silvestrovo. Tudi tu je bil problem žlahte. Po eni strani sem potem čutila olajšanje, ker tudi sama nisem mogla več tako živeti, po drugi strani pa se je ves svet sesul. Prve dni je zelo težko, potem se pa počasi začneš postavljati na noge. Imaš dva sončka, ki ti bosta nevede vlila gromozansko moč. Mene je moja hčerka stiskala k sebi in tolažila in takrat mi je bilo še huje. On je potem hotel, da se preseliva k njemu v stanovanje, vendar nisem šla. Ni bil problem v tem, kje smo živeli, ampak veliko globlje in to je bilo treba rešiti. Prvi pravi pogovor sva imela šele po kakšnih 9 mesecih. Se pravi tisti pogovor, ko ti poslušaš njega in on tebe. Šele takrat so nama postale ene stvari bolj jasne. Sedaj živimo znova skupaj, ker je hčerka res začela zelo pogrešati atija, midva sva se pa odločila, da se bova potrudila ohraniti zvezo. Še vedno so stari problemi, ampak sedaj se mogoče bolje razumeva. Tudi moj mož je meni rekel, da mi ne more povedati, da me ima rad. Zato, ker je vse skupaj odšlo že predaleč. Ne predstavljate si, kako to boli. Ne vem kaj ti naj svetujem. Verjemi, ni konec sveta in mislim, da boste rešili svoje težave. Tačas pa bodi samozavestna in se bori za svoje in otrokovo dobro. V otrocih pa najdi smisel za srečo! Srečno!
|
|
|
|