|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski trakovi
1.12.2008 16:46:52   
pikapolonica 24
Ne vem v čem je finta.

Evo moj problem.

Lepo od menstruacije sem delala ovulacijske teste.
Videla sem, da je ovulacija vrh dosegla v sredo.

To sem tudi čutila, ker me vedno bolji jajčniki.

Zdaj sem imela v soboto in nedeljo krvavitev, danes nič.
In sem tak za hec, šla narediti ovulacijski test, in zopet sta se pojavili obe črtici. Sicer ona za ugotavljanje ovulacije šibkejša.

Kaj je možno, da ta test pokaže tudi nosečnost?

Lp,

Petra 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski trakovi
1.12.2008 19:53:44   
Anonimen
Je možno, ampak mislim, da je v tvojem primeru itak prekmalu.

(odgovor članu pikapolonica 24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2008 21:09:44   
kalypso
Menda pokaže tudi nosečnost ja, ampak tak kake par dni pred pričakovano M. Sem tud na fertility friendu zasledila na čartih od drugih punc, da so kakšen teden ali par dni pred M delale ovulacijskega potem pa kasneje po zamudi M še test nosečnosti, pa je bil pozitiven. Pojma nimam če tor es deluje ali je pač to kakšna fora, ki deluje čisto po naključju pri določenih osebah. Ampak jaz mislim, da je nekaj na tem ;)

Koliko dni pa je od tvoje O?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2008 21:32:30   
Vitaebella
Zdravo,

baje pokaže tudi nosečnost....

sporoči kaj bo.

Držim pesti in lep pozdrav!

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2008 8:00:48   
pikapolonica 24
Od ovulacije je 5 dni.

Imela sem jo 20 dan, ker imam cikle dolge od 32-35 dni.

Jaz upam, da je to to.

Kar zmeša se mi od veselja.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2008 8:16:58   
kalypso
hmm... ne bom se delala pametne, ampak mislim, da je še malo prekmalu. Nosečniški hormon se začne sproščat 7-9 dan user posted image

Dve črtici na trakcu se lahko pojavita tudi ko hormon LH že pada, torej ko je O že mimo.
Jaz npr. sem jih ta ciklus nardila 5. Prvi dan čisto rahla druga črtica, drugi dan močnejša, tretja dan temnejša kot kontrolna (naslednji dan sem imela O), potem pa še 2 trakca par dni kasneje in še vedno je bla prisotna druga rahla črtica, kar pa ne pomeni drugega kot to, da O je bila ampak je zdaj mimo. šele ko popolnoma izgine hormona ni več. Torej bi nosečnost lahko ta trakec pokazal tam nekje 10. dan po O user posted image
I guess, ne bom pa trdila user posted image

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2008 19:19:31   
ANABOJAN
Pozdravljene,
sem sicer hotela odpreti novo temo, a se mi zdi da kar dobro pašem tudi na to temo in pogovor. In sicer v nedeljo sem naredila ovulacijski teste in je bila testna črtica precej močna, mogoče še najbolj od kadar koli sem jih delala (z enako ali celo močnejšo črtico, se v letu še nikoli nisem srečala) je pa res da jih ne delam vsak menstr. ciklus. No tokrat sem se odločla da vztrajam in zmečem malo denarja skozi okno. Glede na moj ciklus , sicer bi to moral biti začetek in ne sredina ali pad, amapk stvar je taka, rekla sem da jih bom delal toliko časa da na njih druga črtica ne bo vidna popolnoma nič. Torej v nedeljo je bila daleč najmočnejša, (a še evdno ne enaka kontrolni črtici) potem pa je vsak dan bila manj izrazita vse do danes torej petka (to je celih 6 testov) in testna črtica mi je še vedno vidna. A imam katera kakšne iskušnje koliko časa ste delala ovul teste in vam je pokazalo obe črtici (nevem je to vega skupaj, 3, 5, 6, 7, 10 itd dni) da vidm če sem sploh v mejah normale?????????user posted image
vsem hvala za namenjen čas
ana

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?