ANABOJAN -> RE: Ovulacijski trakovi (5.12.2008 19:19:31)
|
Pozdravljene, sem sicer hotela odpreti novo temo, a se mi zdi da kar dobro pašem tudi na to temo in pogovor. In sicer v nedeljo sem naredila ovulacijski teste in je bila testna črtica precej močna, mogoče še najbolj od kadar koli sem jih delala (z enako ali celo močnejšo črtico, se v letu še nikoli nisem srečala) je pa res da jih ne delam vsak menstr. ciklus. No tokrat sem se odločla da vztrajam in zmečem malo denarja skozi okno. Glede na moj ciklus , sicer bi to moral biti začetek in ne sredina ali pad, amapk stvar je taka, rekla sem da jih bom delal toliko časa da na njih druga črtica ne bo vidna popolnoma nič. Torej v nedeljo je bila daleč najmočnejša, (a še evdno ne enaka kontrolni črtici) potem pa je vsak dan bila manj izrazita vse do danes torej petka (to je celih 6 testov) in testna črtica mi je še vedno vidna. A imam katera kakšne iskušnje koliko časa ste delala ovul teste in vam je pokazalo obe črtici (nevem je to vega skupaj, 3, 5, 6, 7, 10 itd dni) da vidm če sem sploh v mejah normale?????????[sm=zmeden.gif] vsem hvala za namenjen čas ana
|
|
|
|