|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura
1.4.2005 11:19:16   
dadica
malo nižje sem opisala kaj se mi je zgodilo včeraj rjavkast izcedek se kar naenkrat uliv iz mene kz da mi je všlo.
Danes ni več nobenih znakov in za hec sem si izmerila temperaturo ki mi je pokazala 37.5.Sem 5 dni pred predvideno M.Pomagajte,kako je že s to temperaturo,kako dolgo je povišana?

Hvala lepa1
Mogoče sem že malo tečna, ampak razkuri me ko spet ne vem kaj mi želi povedat moje telo!

Lp dadica

P:S ni nobena prvoaprilska:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   temperatura
1.4.2005 11:21:11   
tinkamiška
T pade ponavadi en dan pred M.

tolk vem jst;)

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   temperatura
1.4.2005 11:21:16   
emaa
če si noseča, ostane povišana celo nosečnost, v kolikor nisi, pade kak dan, dva pred M ali ob M.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   temperatura
1.4.2005 11:22:41   
TANTRA
Ojla, lahko, da si imela vgnezditev ali pa pozno ovulacijo. Oboje je možno. Povišana temp. kaže, da si ovulacijo imela, oz. si morda celo noseča, saj je temp. od ovulacije naprej povišana. Če prihaja M:hudicek: se ponavadi dan prej zniža, če pa je nosečnost ostaja povišana naprej nad 37.

Ej, prvoaprilska :nosecka:????

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   temperatura
1.4.2005 11:36:21   
dadica
Zanimalo me je samo če je bil včeraj začetek m,kar po temp.sodeč ne more bit.
Gre se zato da bi mogla prvi dan M poklicat v mb in se naročit,zdaj pa nevem kaj naj naredim.

hvala za odgovore!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   temperatura
1.4.2005 11:41:36   
TANTRA
To ni bila M :hudicek:, počakaj!!!!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   temperatura
1.4.2005 12:03:05   
pupika
Punce jaz pa mislim da je možno da je bila to M, ker sem jaz tudi imela čiščenje in sem jo imela tudi zelo malo skoraj nič in še full temno rjave barve je bila. Vsaj tako so meni punce napisale na problematiki spontani splav, da je bila to M in da je to čisto normalno po čiščenju.

Seveda pa upam ta dadico, da bi zagledala :roza::modri:. Jaz pa sigurno nisem zanosila, ker smo ta mesec zelo pazili in bomo še kaki mesec ali dva po nasvetu ginekologinje.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   temperatura
1.4.2005 15:01:41   
Bety
PUPIKA!!!!!!!1

Oprosti, samo ne vem, KAJ SI IMELA splav?!?!?!

Če si, mi je zelo žal... Kaj se je zgodilo?!?!

:rozica: za tebe...

Dadica?!?!?!...Če si noseča, boš to prav kmalu izvedela...če nisi, pa enako....Če se pokažeta :modri: deja takoj piti Dabroston ali kaj podobnega.....hmmmm....če imaš doma, dej ga piti že zdaj, da pomagaš morebiti :duda: da ostane pri tebi....

Drugo, je vse uganka...ali pa igra "človek ne jezi se"

Pozdravljam te,

Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?