temperatura (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

dadica -> temperatura (1.4.2005 11:19:16)

malo nižje sem opisala kaj se mi je zgodilo včeraj rjavkast izcedek se kar naenkrat uliv iz mene kz da mi je všlo.
Danes ni več nobenih znakov in za hec sem si izmerila temperaturo ki mi je pokazala 37.5.Sem 5 dni pred predvideno M.Pomagajte,kako je že s to temperaturo,kako dolgo je povišana?

Hvala lepa1
Mogoče sem že malo tečna, ampak razkuri me ko spet ne vem kaj mi želi povedat moje telo!

Lp dadica

P:S ni nobena prvoaprilska:)-:)-:)-

tinkamiška -> temperatura (1.4.2005 11:21:11)

T pade ponavadi en dan pred M.

tolk vem jst;)

Tinka

emaa -> temperatura (1.4.2005 11:21:16)

če si noseča, ostane povišana celo nosečnost, v kolikor nisi, pade kak dan, dva pred M ali ob M.

TANTRA -> temperatura (1.4.2005 11:22:41)

Ojla, lahko, da si imela vgnezditev ali pa pozno ovulacijo. Oboje je možno. Povišana temp. kaže, da si ovulacijo imela, oz. si morda celo noseča, saj je temp. od ovulacije naprej povišana. Če prihaja M:hudicek: se ponavadi dan prej zniža, če pa je nosečnost ostaja povišana naprej nad 37.

Ej, prvoaprilska :nosecka:????

dadica -> temperatura (1.4.2005 11:36:21)

Zanimalo me je samo če je bil včeraj začetek m,kar po temp.sodeč ne more bit.
Gre se zato da bi mogla prvi dan M poklicat v mb in se naročit,zdaj pa nevem kaj naj naredim.

hvala za odgovore!

TANTRA -> temperatura (1.4.2005 11:41:36)

To ni bila M :hudicek:, počakaj!!!!

pupika -> temperatura (1.4.2005 12:03:05)

Punce jaz pa mislim da je možno da je bila to M, ker sem jaz tudi imela čiščenje in sem jo imela tudi zelo malo skoraj nič in še full temno rjave barve je bila. Vsaj tako so meni punce napisale na problematiki spontani splav, da je bila to M in da je to čisto normalno po čiščenju.

Seveda pa upam ta dadico, da bi zagledala :roza::modri:. Jaz pa sigurno nisem zanosila, ker smo ta mesec zelo pazili in bomo še kaki mesec ali dva po nasvetu ginekologinje.

Bety -> temperatura (1.4.2005 15:01:41)

PUPIKA!!!!!!!1

Oprosti, samo ne vem, KAJ SI IMELA splav?!?!?!

Če si, mi je zelo žal... Kaj se je zgodilo?!?!

:rozica: za tebe...

Dadica?!?!?!...Če si noseča, boš to prav kmalu izvedela...če nisi, pa enako....Če se pokažeta :modri: deja takoj piti Dabroston ali kaj podobnega.....hmmmm....če imaš doma, dej ga piti že zdaj, da pomagaš morebiti :duda: da ostane pri tebi....

Drugo, je vse uganka...ali pa igra "človek ne jezi se"

Pozdravljam te,

Bety, ki bo že ta mesec srečka :nosecka: brez ss

Stran: [1]