|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:11:37   
lavra
Punce, jest sem čist zanič!!!:zaspan:

Ne vem več kam naj se dam in kaj naj sploh počnem, če se že zjutraj zbudim utrujena ko sam :hudicek:! To ni res!!:( Vedno sem bla polna energije, zdaj pa grem na sprehod s :kuza: in pridem nazaj ko da sem dala dol 30 km laufanja:zaspan:. A vas tudi kaj matra??

Povejte mi vaš recept da se malce spravim k sebi. Kaj ve storite, če vas muči utrujenost? Mate mogoče kake vitaminske tabletke?
Moram povedat, da pojem ful sadja, pa nič ne pomaga.:((

čao

Lavra:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:21:12   
teja21
lavra jaz sem bila utrujena samo prvi mesec, zdaj ko sem v 4 ne morem ne spat ponoči, se ne utrudit, imam polno energije še nikoli toliko.
v službo hodim peš, delam 6uric nazaj zopet peš, pa še ne morem spat.
imam ravno obraten problem.

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:22:19   
Dari

Prve tri mesece je tudi mene matralo. Sem prespala vse popoldneve...:muca: Potem pa mine. Veš, je to čisto normalno. Meni je ginekologinja rekla, da je rastoče dete za telo kot kaka atomska bomba hormonov... In rabi da se navadi. Zato potrebuješ več spanja, počitka. Jaz ti svetujem, da če si utrujena, pojdi kar lepo spančkat :zaspan:
Lepo pančkaj ;)

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:31:56   
Rozalija
Ubistvu ti ne bo nič pomagalo, bo pa po 3-4 m nosečnosti bolje.... trenutno pa lahko le počivaš in počivaš. Ne pomagajo pa nobene tablete in velike količine sadja.....

Ma ja smo dale vse tole skoz...... jaz sem šla na sprehod pa sem na vsaki klopci počivala, ker nisem mogla več naprej.... sem rekla da grem mal na klopce posedet.

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:34:59   
teja21
kaj pa meni svetujete ko bi tako rada bila utrujena zvečer, da bi vsaj eno noč spala.

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:35:42   
babylove
POČIVAJ!

Z vitamini pa ne pretiravat, saj ima hipervitaminoza lahko hujše posledice kot pa pomanjkanje vitaminov.

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:38:01   
Rozalija
teja21... baje pomaga šalčka toplega mleka, kao naj bi bil pol zaspan. Pa kakšna dolgočasna knjiga... da kar zaspiš zraven.

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 9:43:47   
mauri
Naj te malo potolažim, da tudi jaz pričakujem svojo prvo pikico v novembru in me prav tako muči neznanska utrujenost. Karkoli počnem se hitro utrudim, zato delam vse bolj počasi in si popoldan ko pridem iz službe vzamem vsaj eno uro časa za počitek. Potem pa je počutje malo boljše, čeprav zvečer komaj čakam da padem v posteljo.
Pravijo da mine v drugem trimesečju, in da je :nosecka: takrat polna energije, tako kot je napisala že teja21.

Lepo nosečnost še naprej!

mauri:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 10:38:19   
Andy13
Jaz sem pa ravno mojemu možu rekla, če je on morda noseč. ;):)- Sama namreč ne čutim nobene utrujenosti, kar je zame, ki me je spomladanska takoj napadla, prav čudno in pozitivno! Očitno še vzhičenost traja in me nič ne utrudi. Če špikati me je začelo, pa hitreje se zadiham oz. prav čutim, da mi srček hitreje bije. Upam, da bo tako tudi naprej.

Vsem, ki čutite utrujenost pa želim, da ta čimprej mine. :miska:

Lp, Andy

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   utrujena!!!!!!!
1.4.2005 17:58:09   
sharpy
Ciao!

Jaz tudi pričakujem svojo prvo pikico novembra! (Upam, da bo tokrat vse v redu - v pon grem na pregled).

Tudi jaz sem totalno na koncu z energijo,... še stopnic do stanovanja ne morem prehodit normalno, pa mi to ni bil nikoli problem.

Zdaj ste me potolažile, ki praviste, da je to vse normalno!

Lepo se imejte,
Anita

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu lavra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......