utrujena!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lavra -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:11:37)

Punce, jest sem čist zanič!!!:zaspan:

Ne vem več kam naj se dam in kaj naj sploh počnem, če se že zjutraj zbudim utrujena ko sam :hudicek:! To ni res!!:( Vedno sem bla polna energije, zdaj pa grem na sprehod s :kuza: in pridem nazaj ko da sem dala dol 30 km laufanja:zaspan:. A vas tudi kaj matra??

Povejte mi vaš recept da se malce spravim k sebi. Kaj ve storite, če vas muči utrujenost? Mate mogoče kake vitaminske tabletke?
Moram povedat, da pojem ful sadja, pa nič ne pomaga.:((

čao

Lavra:muca:

teja21 -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:21:12)

lavra jaz sem bila utrujena samo prvi mesec, zdaj ko sem v 4 ne morem ne spat ponoči, se ne utrudit, imam polno energije še nikoli toliko.
v službo hodim peš, delam 6uric nazaj zopet peš, pa še ne morem spat.
imam ravno obraten problem.

Dari -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:22:19)

Prve tri mesece je tudi mene matralo. Sem prespala vse popoldneve...:muca: Potem pa mine. Veš, je to čisto normalno. Meni je ginekologinja rekla, da je rastoče dete za telo kot kaka atomska bomba hormonov... In rabi da se navadi. Zato potrebuješ več spanja, počitka. Jaz ti svetujem, da če si utrujena, pojdi kar lepo spančkat :zaspan:
Lepo pančkaj ;)

Rozalija -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:31:56)

Ubistvu ti ne bo nič pomagalo, bo pa po 3-4 m nosečnosti bolje.... trenutno pa lahko le počivaš in počivaš. Ne pomagajo pa nobene tablete in velike količine sadja.....

Ma ja smo dale vse tole skoz...... jaz sem šla na sprehod pa sem na vsaki klopci počivala, ker nisem mogla več naprej.... sem rekla da grem mal na klopce posedet.

teja21 -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:34:59)

kaj pa meni svetujete ko bi tako rada bila utrujena zvečer, da bi vsaj eno noč spala.

babylove -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:35:42)

POČIVAJ!

Z vitamini pa ne pretiravat, saj ima hipervitaminoza lahko hujše posledice kot pa pomanjkanje vitaminov.

Rozalija -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:38:01)

teja21... baje pomaga šalčka toplega mleka, kao naj bi bil pol zaspan. Pa kakšna dolgočasna knjiga... da kar zaspiš zraven.

mauri -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 9:43:47)

Naj te malo potolažim, da tudi jaz pričakujem svojo prvo pikico v novembru in me prav tako muči neznanska utrujenost. Karkoli počnem se hitro utrudim, zato delam vse bolj počasi in si popoldan ko pridem iz službe vzamem vsaj eno uro časa za počitek. Potem pa je počutje malo boljše, čeprav zvečer komaj čakam da padem v posteljo.
Pravijo da mine v drugem trimesečju, in da je :nosecka: takrat polna energije, tako kot je napisala že teja21.

Lepo nosečnost še naprej!

mauri:rozica::rozica::rozica:

Andy13 -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 10:38:19)

Jaz sem pa ravno mojemu možu rekla, če je on morda noseč. ;):)- Sama namreč ne čutim nobene utrujenosti, kar je zame, ki me je spomladanska takoj napadla, prav čudno in pozitivno! Očitno še vzhičenost traja in me nič ne utrudi. Če špikati me je začelo, pa hitreje se zadiham oz. prav čutim, da mi srček hitreje bije. Upam, da bo tako tudi naprej.

Vsem, ki čutite utrujenost pa želim, da ta čimprej mine. :miska:

Lp, Andy

sharpy -> utrujena!!!!!!! (1.4.2005 17:58:09)

Ciao!

Jaz tudi pričakujem svojo prvo pikico novembra! (Upam, da bo tokrat vse v redu - v pon grem na pregled).

Tudi jaz sem totalno na koncu z energijo,... še stopnic do stanovanja ne morem prehodit normalno, pa mi to ni bil nikoli problem.

Zdaj ste me potolažile, ki praviste, da je to vse normalno!

Lepo se imejte,
Anita

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]