|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   črne elegantne hlače
1.4.2005 7:08:21   
enita
Oj punce!
No jest sem na začetku nosečnosti in imam problem. Rabim črne elegantno hlače za službo ker me moje hlače že hočejo tiščati. Nosim številko 44, 46 in sem bila v štirih trgovinah. V BTC-ju v Baby centru in v Kepici in pa v centru mesta Utrinki (second hend) in pa v Popek trgovini. Nikjer nisem dobila primernih hlač. Se mi pa mudi ker sem malo nervozna, da me te moje hlače skoraj že tiščijo.
Dejte mi povedat kje je še kakšna trgovina da prodajajo nosečniška oblačila.
Hvala in lepo se imejte!

:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   črne elegantne hlače
1.4.2005 7:32:08   
monka
Jaz sem jih kupila pri Neckermannu!
Pozdrav!

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   črne elegantne hlače
1.4.2005 7:35:23   
Grascakinja
Sam brez nervoze... škodi pikici! Očitno si obdelala že vse trgovine, tako da jaz lahko samo še Avstrijo predlagam, ali pa šiviljo. Mogoče tudi Neckermann ni slaba ideja, kot pravi Monka, jaz sem tudi naročila tisti dve nosečniški srajčki, in sta prav luštni in material je dober.

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   črne elegantne hlače
1.4.2005 7:52:24   
Tiamo
Jaz sem naročila tele (spodnji link), pa so prav fine. Čeprav sem jih nazaj poslala, ker sem si prevelike naročila.

Naročaj svojo številko!

http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388564&class=000100040022

Lp Tia74

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   črne elegantne hlače
1.4.2005 9:09:47   
Anonimen
Tudi jaz sem naročila tele iz katakoga, ampak sem morala naročit eno št. manjšo. Super so

(odgovor članu enita)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   črne elegantne hlače
1.4.2005 12:27:35   
bambi
Jaz sem si pa te hlače prakar naročila, ker se mi zdijo super, pa še tako udobne zgledajo....

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   črne elegantne hlače
1.4.2005 14:28:07   
pi
Tudi jaz sem si naročila hlače. Zgledajo super, pa še cena je ugodna.

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   črne elegantne hlače
2.4.2005 5:01:02   
SU
Tudi jaz sem si jih naročila pri Neckermannu! Pa sm fajn zadovoljna - pa še mehke so ful! LP, Saša

(odgovor članu enita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?