črne elegantne hlače (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

enita -> črne elegantne hlače (1.4.2005 7:08:21)

Oj punce!
No jest sem na začetku nosečnosti in imam problem. Rabim črne elegantno hlače za službo ker me moje hlače že hočejo tiščati. Nosim številko 44, 46 in sem bila v štirih trgovinah. V BTC-ju v Baby centru in v Kepici in pa v centru mesta Utrinki (second hend) in pa v Popek trgovini. Nikjer nisem dobila primernih hlač. Se mi pa mudi ker sem malo nervozna, da me te moje hlače skoraj že tiščijo.
Dejte mi povedat kje je še kakšna trgovina da prodajajo nosečniška oblačila.
Hvala in lepo se imejte!

:)-

monka -> črne elegantne hlače (1.4.2005 7:32:08)

Jaz sem jih kupila pri Neckermannu!
Pozdrav!

Grascakinja -> črne elegantne hlače (1.4.2005 7:35:23)

Sam brez nervoze... škodi pikici! Očitno si obdelala že vse trgovine, tako da jaz lahko samo še Avstrijo predlagam, ali pa šiviljo. Mogoče tudi Neckermann ni slaba ideja, kot pravi Monka, jaz sem tudi naročila tisti dve nosečniški srajčki, in sta prav luštni in material je dober.

Tiamo -> črne elegantne hlače (1.4.2005 7:52:24)

Jaz sem naročila tele (spodnji link), pa so prav fine. Čeprav sem jih nazaj poslala, ker sem si prevelike naročila.

Naročaj svojo številko!

http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388564&class=000100040022

Lp Tia74

Anonimen -> črne elegantne hlače (1.4.2005 9:09:47)

Tudi jaz sem naročila tele iz katakoga, ampak sem morala naročit eno št. manjšo. Super so

bambi -> črne elegantne hlače (1.4.2005 12:27:35)

Jaz sem si pa te hlače prakar naročila, ker se mi zdijo super, pa še tako udobne zgledajo....

pi -> črne elegantne hlače (1.4.2005 14:28:07)

Tudi jaz sem si naročila hlače. Zgledajo super, pa še cena je ugodna.

SU -> črne elegantne hlače (2.4.2005 5:01:02)

Tudi jaz sem si jih naročila pri Neckermannu! Pa sm fajn zadovoljna - pa še mehke so ful! LP, Saša

Stran: [1]