|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še ena na listi razočaranih
26.11.2008 20:32:05   
Babaloo
Te dni kar mrgoli tem o varanju pa bom napisala še mojo. Mogoče mi bo kaj lažje.
Par dni nazaj sem dobila potrdilo, da me vara. Že mnogo prej sem slutila, da se nekaj dogaja, ker med nama ni klapalo, ampak mi ni hotel priznati. In sem vedno upala, da bo bolje. Tako sem morala pobrskati sama in ugotovila, da me vara. Že kar nekaj časa... Prasec!
Šok, razočaranje, jeza, bes, 1000 vprašanj. Jok. Mu oprostiti ali ne?
Najprej sem ga prosila, naj ostane. Da bova našla pomoč in skupaj šla čez probleme. Tudi drugim uspe.
Ampak on se je odločil že zdavnaj prej. In sporočil, da odhaja k njej in naju s hčerko pustil sami.
Zdaj počasi prihajam k sebi. Ne jokam več vsako minuto.
Imam zlate prijatelje in družino, ki mi stojijo ob strani in me podprajo.
In postavljajo na realna tla!
TAKE THE MONEY AND RUN!!!
Zdaj so na vrsti resne odločitve.
Sem se odločila, da ne ostanem v hiši, čeprav mi je rekel, da lahko.
Ne bom ostala, je preveč bolečih spominov.
Začela bom na novo in se tako hitreje postavila na svoje noge. Zaprla bom to poglavje, kolikor ga zaradi najine hčerke lahko.
Lažje se bom pobrala, če bom dom za naju dve ustvarila sama, brez odvečne šare iz preteklosti, ki bi me spominjala na najine lepe dni.
Ne bom se zaprla med štiri stene in objokovala svojo usodo.
Čas bo zacelil rane. Upam...Vem!
Saj še nisem toliko stara, dobro izgledam in ni vrag da me tam zunaj ne čaka nekdo, ki me bo imel bolj rad, kot me je imel on.
Držite pesti!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še ena na listi razočaranih
26.11.2008 20:40:14   
strumf
babaloo user posted image user posted image user posted image . ne morem verjeti, da je ta teden tako žalosten - koliko nesrečnih zgodb user posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 20:44:23   
Anonimen
Držite pesti!!!!

Itak user posted image .
Sicer pa bravo za to, da se odlocas in ne samo jamras. Drzim pesti za lepse dni :).

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 20:48:58   
Anonimen
Korajžna punca.Srečno na novi poti.user posted image user posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 20:51:56   
Anonimen
Imam občutek, da je pred tabo še krasna prihodnost, mogoče celo ob človeku, kateri vaju bo cenil in vaju imel neizmerno rad. Ker si zaslužita. Še prej pa želim;  user posted image  Srečno!

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 20:56:29   
sončnica13
Včasih se mora zgodit nekaj slabega, da se lahko zgodi kaj dobrega! user posted image Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 21:03:28   
cukr07
Saj veš kako pravijo, da za vsakim dežjem posije sonce. Tudi zate bo zagotovo posijalo, le verjeti moraš. Drži se.user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2008 21:09:57   
Gina
Boš videla, da bo vse še ok. Ko si tako poln žalosti, da ne obstaja nič drugega več, žalost preneha biti žalost in počasi začneš živeti. Potem je lepše in lažje. Od daleč začneš gledati srečo. Končno jo opaziš. In ji dovoliš priti v svoje življenje. Srečno punca, boš videla, da ti bo kmalu zelo lepo. user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2008 22:10:40   
MAŠKA
Vso srečo ti želim kljub žalostni zgodbi. In vse preveč je takšnih žalostnih zgodb...user posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.11.2008 22:31:38   
kaya2007
babaloo, imaš full srečo, da imaš starše in prijatelje, ki ti stojijo ob strani in pomagajo user posted image  itak da ti bo uspelo in tudi jaz sem sigurna, da boš našla nekoga, ki te je bolj vreden od bivšega!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.11.2008 23:02:13   
tweed
Čestitke punca (kljub temu, da mi je hudo zate)!

Si prva, ki ni jokala na forumu, da kaj naj pa zdaj naredi, ampak je trdno odločena, da ji v življenju uspe najti dobrega človeka. Pri nadaljnjem iskanju pa priporočam očala z osebnostnim filtrom user posted image .

LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.11.2008 23:15:58   
lelaval
Verjamem, da ti bo uspelo - že zato, ker ne obupuješ nad svojo "nesrečo", pač pa si trdno odločena in veš, kako in kaj naprej.
Želim ti veliko sreče in uspeha.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.11.2008 23:31:02   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo
.....
Ne bom se zaprla med štiri stene in objokovala svojo usodo.
Čas bo zacelil rane. Upam...Vem!
Saj še nisem toliko stara, dobro izgledam in ni vrag da me tam zunaj ne čaka nekdo, ki me bo imel bolj rad, kot me je imel on.
Držite pesti!!!!

Tudi ce ih ne bi, tebi bo uspelo. Ker si borec, ma kaj borec - specijalc!  in sans da ti ne uspe.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 8:50:25   
ronja
e bom se zaprla med štiri stene in objokovala svojo usodo.
Č
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Držite pesti!!!!

Itak user posted image .
Sicer pa bravo za to, da se odlocas in ne samo jamras. Drzim pesti za lepse dni :).

Se podpišem! Akcija sproži reakcijo, vedno! Včasih z zamikom, vedno pa! Čim prej se rešiš nekoga, ki itak ne bi bil s tabo, tem bolje - da narediš prostor za nekoga, ki bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2008 9:41:08   
fricka
Bravo za pozitivno razmišljanje, trezno glavo in optimizem. Govorim ti iz lastnih izkušenj, da v kolikor varanje traja dlje časa, so že zelo vpletena čustva in temu ne moreš nasprotovati. In ker se je to zgodilo ravno pred Novim letom, je njegova odločitev trdna. Verjetno je bil to tudi zahteva njegove dosedanje ljubice.

Dobila boš boljšega partnerja, samo kmalu počisti po glavi in ne dovoli, da ti bivši preveč meša glavo. Tudi on bo najbrž imel pomisleke nad svojo odločitvijo. Sicer pa verjetno veš: takrat, ko si najbolj skuliran, zadovoljen sam s sabo in ne iščeš novega partnerja, te ta sam najde.

Srečno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2008 9:52:31   
pokica_
Babaloo pogumna ženska si in si zaslužiš vso spoštovanje! user posted image  Veš, da boš nekje nekdaj najdla srečo svojega življenja, ki ti nebo dovolila takega razočaranja, kot je tole sedaj.
Veliko optimizma je v tebi in prav je tako! Vso srečo na novi življenski poti ti želim tudi jaz! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.11.2008 10:30:12   
Mišni
Držim pesti, da boš čimprej spet srečna.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.11.2008 10:58:17   
ajapob
Zdravo in na žalost dobrodošla v klubu,

imaš res idealno priliko začeti svoje življenje na novo, imaš za sabo eno zelo bolečo življenjsko šolo. Vendar vedi, kar te ne ubije, te kali.
Bodi v toliko srečna, da vsaj veš pri čem si - od tu naprej si boš lahko sama čisto po svoje organizirala življenje s svojo hčerko, na nobenega se ne rabiš več ozirati, dobrikati, iskati znakov zvestobe-nezvestobe.
Vso srečo

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.11.2008 11:35:37   
Rožica I
Rekla bi rada samo to, da se obkroži z pozitivnimi ljudmi in da imej v mislih, da ni to napravil tebi, ker bi bil slab človek, temveč
je to napravil sebi in s tem bo imel on sam še precej opravka.
Ti se fokusiraj predvsem nase in na prihajajoče se bitjece ter na srečo, ki jo doživljaš in ki jo boš kmalu še v večji meri user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.11.2008 21:59:52   
Babaloo
Hej, hvala vsem za te vzpodbudne besede in pozitivne misli. Tudi vaše pisanje me drži pokonci in mi daje zaleta in poguma za prihodnost.
Vedno sem si rekla, da ga ni dedca na svetu, ki bi me spravil na rob obupa! Vsaj za dalj časa ne!!
Ko se poštimam in uredim na svojem, se oglasim, da vam dokažem, da mi je uspelo.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.11.2008 10:33:38   
Teya*D.
Pa res je teh tem ravno pred prazniki ogromno...
Jaz pravim, da za dežjem vedno posije sonce ampak včasih dežuje kar nekaj dni preden se poberemo nan oge in smo lahko spet nasmejani! Babaloo tebi pa user posted image  ker že na začetku razmišljaš pozitivno in takšnim ponavadi naprej uspe. In verjamem da ne zgledaš grozno in to, da ti je pokazal na tak način da te nima več rad je res grdo ampak bolje zate, zdaj vsaj veš da te ni vreden! Nekaj slabega za nekaj dobrega pravim jaz.

Lep dan naprej!

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
28.11.2008 11:14:56   
abi
Vedno sem si rekla, da ga ni dedca na svetu, ki bi me spravil na rob obupa! Vsaj za dalj časa ne!!

user posted image  user posted image  user posted image

Tako se govori !
Zelo sem vesela da obstajajo tudi pogumne, ponosne ženske ki se jim ne podre svet ob razpadu zveze. Zares je bolje živeti brez dedca, kot pa z takim ki le igra "namišljeno družino".
Želim ti veliko pozitivne energije in pravih ljudi na novi poti . 

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.11.2008 11:17:13   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Hej, hvala vsem za te vzpodbudne besede in pozitivne misli. Tudi vaše pisanje me drži pokonci in mi daje zaleta in poguma za prihodnost.
Ko se poštimam in uredim na svojem, se oglasim, da vam dokažem, da mi je uspelo.

Bravo. Bravo. In srečno, da bi se čim prej poštimala in pozabila tega bebca. Očitno še ne ve, kaj je zgubil. Babo in pol.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 23
28.11.2008 15:12:49   
srki
Glede na to, da se nisi zaprla med štiri stene vem, da ti bo uspelo in boš še zelo srečna. boli, verjamem, vendar si že na pravi poti, da vse grdo pozabiš in živiš dalje.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.11.2008 17:45:14   
RayBan
Odpri šampanjec in si nazdravi, da si se ga rešila. Potem pa pogumno naprej.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?