Babaloo -> Še ena na listi razočaranih (26.11.2008 20:32:05)
|
Te dni kar mrgoli tem o varanju pa bom napisala še mojo. Mogoče mi bo kaj lažje. Par dni nazaj sem dobila potrdilo, da me vara. Že mnogo prej sem slutila, da se nekaj dogaja, ker med nama ni klapalo, ampak mi ni hotel priznati. In sem vedno upala, da bo bolje. Tako sem morala pobrskati sama in ugotovila, da me vara. Že kar nekaj časa... Prasec! Šok, razočaranje, jeza, bes, 1000 vprašanj. Jok. Mu oprostiti ali ne? Najprej sem ga prosila, naj ostane. Da bova našla pomoč in skupaj šla čez probleme. Tudi drugim uspe. Ampak on se je odločil že zdavnaj prej. In sporočil, da odhaja k njej in naju s hčerko pustil sami. Zdaj počasi prihajam k sebi. Ne jokam več vsako minuto. Imam zlate prijatelje in družino, ki mi stojijo ob strani in me podprajo. In postavljajo na realna tla! TAKE THE MONEY AND RUN!!! Zdaj so na vrsti resne odločitve. Sem se odločila, da ne ostanem v hiši, čeprav mi je rekel, da lahko. Ne bom ostala, je preveč bolečih spominov. Začela bom na novo in se tako hitreje postavila na svoje noge. Zaprla bom to poglavje, kolikor ga zaradi najine hčerke lahko. Lažje se bom pobrala, če bom dom za naju dve ustvarila sama, brez odvečne šare iz preteklosti, ki bi me spominjala na najine lepe dni. Ne bom se zaprla med štiri stene in objokovala svojo usodo. Čas bo zacelil rane. Upam...Vem! Saj še nisem toliko stara, dobro izgledam in ni vrag da me tam zunaj ne čaka nekdo, ki me bo imel bolj rad, kot me je imel on. Držite pesti!!!!
|
|
|
|