|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec med nosečnostjo
26.11.2008 12:54:37   
sabsa
Pozdravček!

Sem v 11. tednu nosečnosti in danes sem se doma zapletla in padla na rit, ulovila sem se na dlani in se malo udarila v koleno, v trebuh udarca nisem dobila (vsaj spomnim se ne). A moram zaradi tega obiskati ginekologa oz. je lahko kaj narobe s plodom? Se je to še kateri zgodilo in kako je potekala nosečnost? Me mora skrbeti?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padec med nosečnostjo
26.11.2008 13:18:25   
ninini
Če se nisi fejst udarila v trebuh nimaš kaj skrbet saj je otrok v trebuščku dobro zaščiten.

...zaljubljena,ustavila bi čas,ko skriješ me v objem ,zavpila bi na glas.Naj slišijo vsi,da tebi dajem vse,da si tisti,ki še vedno greješ mi srce....

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 13:20:24   
tanikaa
Jaz moram iti k optiku. Prebrala sem prdec med nosečnostjo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 13:27:43   
mamabranka
Ne bi smelo biti hudega, če pa te bo kaj bolelo, zvijalo, šravfalo, pa hitro na pregled. Sem sama tud padla, ko še nism bila na polovici nosečnosti, pa sem se vstrašla, da sem kar jokala, ker sem se čudno počutla par sekund po padcu. Bilo je vse OK, mali pa je tudi že pravi mali korenjak, ki rad nagaja, skače, teče,... Nič panicirat!

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 26.11.2008 13:28:24 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 14:26:02   
Najaa
Otrok je dobro zavarovan, brez skrbi.
Če bi imela slučajno kakšen čuden izcedek ali kaj podobnega, pa se pojdi pokazat.

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 15:15:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Otrok je dobro zavarovan, brez skrbi.
Če bi imela slučajno kakšen čuden izcedek ali kaj podobnega, pa se pojdi pokazat.
se strinjam........pazi nase

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 15:24:52   
manna
Res je, otrok je dobro zavarovan. Poznam eno, ki je v 7.mesecu zletela direktno na trebuh, pa ni bilo nič narobe. 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2008 15:46:54   
tralala
Ja, res, v nosečnosti smo ene Metode nerode...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?